Menu
Coșul tău

Bănci Grădină

Bănci grădină, curte, terasă confecționate integral din aluminiu sau cu picioare metalice și elemente, rigle lemn de rășinoase. Băncile componente ale mobilierului de grădină, curte, terasă pot fi cu spătar sau fără spătar și sunt special concepute pentru a rezista la condițiile de mediului exterior.

Model: CALATIS
Bancă pentru grădină, curte din gama mobilierului de grădină. Băncile de grădină sunt compuse din picioare de fontă și elemente din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      11 elemente din lemn de r..
1.043 lei
Model: MINSK 2
Băncile de exterior sunt destinate mobilierului de grădină sau curte și sunt compuse din picioare de fontă și șipci lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare din metal turnat (Fontă)      12 elemente din lemn de rășinos   &nb..
947 lei
Model: AMSTERDAM
Banca a fost concepută pentru completarea mobilierului de grădină. Băncile de exterior compuse din picioare de fontă și șipci din lemn de rășinoase sunt destinate grădinilor, curților, teraselor sau altor zone private de odihnă.   Elemente Componente:     2 picioare ban..
946 lei
Model: KUBAN
Băncile de exterior constituie o componența de bază a mobilierului de grădină și sunt compuse din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      5 elemente din lemn de..
1.156 lei
Model: HARLEY 3
Băncile pentru exterior din gama mobilierului de grădină sunt compuse din picioare fontă și șipci din lemn de rășinoase și sunt destinate grădinilor, teraselor sau zonelor private de odihnă, ideale pentru petrecerea câtorva momente împreună cu cei dragi.Elemente Componente:    3 suporți di..
1.799 lei
Model: SOFIA
Banca de exterior este compusă din picioare de fontă turnată și rigle din lemn de rășinoase. Banca destinată amenajarii grădinilor, curților, teraselor.Elemente Componente:    2 picioare din fontă turnată    7 rigle din lemn de rășinoase    platband de susținere&nb..
626 lei
Model: NAPOLI
Băncile de terasă din gamă mobilierului de grădină confecționate integral din fontă sunt rezistente la factorii de mediu exterior.   Elemente Componente:    2 suporți din  fontă     spătar fontă     șezut fontă..
1.990 lei
Model: VARNA 3
Băncile de exterior componente a mobilierului de grădină, curte, terasă sunt compuse din picioare de fontă și șipci din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      13 elemente din lemn de rășinoase&nbs..
1.026 lei
Model: DORNA
Bancă curte, grădină  din lemn și metal face parte din mobilierul de grădina al curților sau al zonelor private de relaxare.Elemente Componente:    2 picioare bancă din metal    7 rigle din lemn de rășinoase    14 seturi organe asamblare (șurub torba..
626 lei
Model: IANCA
Băncile de exterior componente a mobilierului de grădină, curte, terasă sunt compuse din picioare de metal și șipci din lemn de rășinoase, concepute pentru a-ți oferi comoditate în timpul petrecut alături de familie.Elemente Componente:    2 suporți din metal    7 elemente șipci ..
758 lei
Model: KASSEL
Bancă curte, grădină construită pentru a oferi spațiului din jurul casei un design diferit, realizată din metal și lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      6 elemente din lemn de rășinoase      ..
659 lei
Model: 706
Băncile de exterior componente ale mobilierului de grădină sunt destinate amenajării curților și grădinilor și sunt compuse din picioare din fontă și lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)    10 rigle din l..
1.517 lei
Model: 702
Băncile de exterior componente ale mobilierului de grădină sunt destinate amenajării grădinilor, curților și sunt compuse din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din fontă turnată      5 rigle..
1.456 lei
Model: 708
Băncile de exterior din mobilierul de grădină compuse din picioare de fontă și riglele din lemn de rășinoase sunt destinate amenajării locurilor de odihnă din curte, grădină, terasă. Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      6 rig..
1.628 lei
Model: STOCKHOLM
 Bancă curte, grădină din lemn, componentă a mobilierul de grădină, al curților sau al zonelor private de relaxare.  Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal     7 rigle din lemn de rășinoase     14 seturi organe asamblare (șurub..
799 lei
Model: THAVIS
Banca de curte, grădină  din lemn și metal face parte din mobilierul de grădină al curților sau al zonelor private de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      6 rigle din lemn de rășinoase      org..
593 lei
Model: 712
Băncile de exterior din mobilierul de grădină sunt destinate amenajării grădinilor și sunt compuse din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      5 elemente din lemn de ..
1.227 lei
Model: DORFEN
Bancă pentru grădină parte componentă a mobilierul de grădină este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din șipci de lemn rășinos și picioare din fontă.   Elemente Componente:     2 picioare  din fontă turnată      8 elemen..
1.489 lei
Afişare 25 - 42 din 42 (2 pagini)