Menu
Coșul tău

Bănci Grădină

Bănci grădină, curte, terasă confecționate integral din aluminiu sau cu picioare metalice și elemente, rigle lemn de rășinoase. Băncile componente ale mobilierului de grădină, curte, terasă pot fi cu spătar sau fără spătar și sunt special concepute pentru a rezista la condițiile de mediului exterior.

Model: NAPOLI
Băncile de terasă din gamă mobilierului de grădină confecționate integral din fontă sunt rezistente la factorii de mediu exterior.   Elemente Componente:    2 suporți din  fontă     spătar fontă     șezut fontă..
0 lei
Model: IANCA
Băncile de exterior componente a mobilierului de grădină, curte, terasă sunt compuse din picioare de metal și șipci din lemn de rășinoase, concepute pentru a-ți oferi comoditate în timpul petrecut alături de familie.Elemente Componente:    2 suporți din metal    7 elemente șipci ..
897 lei
Model: KASSEL
Bancă curte, grădină construită pentru a oferi spațiului din jurul casei un design diferit, realizată din metal și lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      6 elemente din lemn de rășinoase      ..
1.093 lei
Model: 706
Băncile de exterior componente ale mobilierului de grădină sunt destinate amenajării curților și grădinilor și sunt compuse din picioare din fontă și lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)    10 rigle din l..
2.782 lei
Model: STOCKHOLM
 Bancă curte, grădină din lemn, componentă a mobilierul de grădină, al curților sau al zonelor private de relaxare.  Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal     7 rigle din lemn de rășinoase     14 seturi organe asamblare (șurub..
1.275 lei
Model: THAVIS
Banca de curte, grădină  din lemn și metal face parte din mobilierul de grădină al curților sau al zonelor private de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      6 rigle din lemn de rășinoase      org..
895 lei
Afişare 25 - 30 din 30 (2 pagini)