Menu
Coșul tău

Bănci Grădină

Bănci grădină, curte, terasă confecționate integral din aluminiu sau cu picioare metalice și elemente, rigle lemn de rășinoase. Băncile componente ale mobilierului de grădină, curte, terasă pot fi cu spătar sau fără spătar și sunt special concepute pentru a rezista la condițiile de mediului exterior.

Model: KASSEL
Bancă curte, grădină construită pentru a oferi spațiului din jurul casei un design diferit, realizată din metal și lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      6 elemente din lemn de rășinoase      ..
1.093 lei
Model: 706
Băncile de exterior componente ale mobilierului de grădină sunt destinate amenajării curților și grădinilor și sunt compuse din picioare din fontă și lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)    10 rigle din l..
2.782 lei
Model: THAVIS
Banca de curte, grădină  din lemn și metal face parte din mobilierul de grădină al curților sau al zonelor private de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      6 rigle din lemn de rășinoase      org..
895 lei
Model: BILBAO
Banca Parc, Gradina Fonta si Lemn Junior BILBAOBanca parc, gradina , încăperi interioare BILBAO, este destinata copiilor si completează mobilierul urban al parcurilor, străzilor, bulevardelor ,grădinițelor,  grădinilor, curților sau chiar a încăperilor interioare si este confecționata din picio..
1.000 lei
Afişare 25 - 28 din 28 (2 pagini)