Menu
Coșul tău

Bănci Parcuri

Modele bănci stradale cu sau fără spătar concepute pentru dotarea cu mobilier urban a parcurilor, străzilor, spațiilor publice sau cartierelor rezidențiale. Băncile pentru parc se pot personaliza în culoarea  dorită de client atât partea metalică cât și după caz șipcile de lemn. Picioarele băncilor cât și a banchetelor stradale sunt confecționate din materiale durabile precum fontă, aluminiu turnat sau oțel, vopsite în câmp electrostatic cu vopsea poliesterică, care asigură protecție și rezistență ridicată la condițiile de mediu exterior.

Bancă Parc 700-FR-Mobilier Urban Bancă Parc 700-FR-Mobilier Urban
Cel mai bun preț
Model: 700-FR
Bancă parc de exterior rezistentă, cu picioare din fontă și rigle din lemn de rășinoase, din categoria mobilierului urban, pentru parcuri, străzi și zone de relaxare..    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)    10 rigle ..
1.199 lei
Model: 701-FR
Bancă parc componentă a mobilierului urban este destinată amenajării parcurilor, străzilor și bulevardelor, zonelor de relaxare și odihnă. Bancă stradală este compusă din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase.  Elemente Componente:     2 picioare bancă parc din me..
1.499 lei
Model: MINSK 3-FR
Banca pentru parc completează mobilierul urban al parcurilor, străzilor, bulevardelor sau a altor zone publice și este confecționată din picioare fontă și elemente de lemn rășinos. Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      7 eleme..
990 lei
Model: HARLEY-FR
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este compusă din picioare fontă și elemente, șipci de lemn rășinos.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      6 elemente din lemn      24 seturi organ..
1.089 lei
Model: VARNA 3-FR
Bancă pentru parc model VARNA 3-FR componentă a mobilierului urban este destinată parcurilor, aleilor, spațiilor de joacă sau cartierelor rezidențiale.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      13 elemente din le..
1.026 lei
Model: GRAZ-FR
Bancă parc, stradală din gamă mobilierului urban este potrivită pentru alei pietonale, trotuare stradale sau parcuri. Bancă parc de exterior este realizată din picioare de fontă și rigle lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fo..
1.014 lei
Model: KUBAN-FR
Bancă pentru parc, o componentă de bază a mobilierului urban din spațiile publice, cartiere rezidențiale sau a altor zone de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      5 elemente din lemn de rășinoase &nb..
1.156 lei
Bancă Parc 710-FR-Mobilier Urban Bancă Parc 710-FR-Mobilier Urban
Cel mai bun preț
Model: 710-FR
 Banca parc de exterior 710-FR constituie un element al mobilierului urban și este destinată amenajării parcurilor, piețelor publice și altor zone de relaxare.  Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      9 rigle din lemn ..
1.143 lei
Model: HARLEY 3-FR
Bancă parc de exterior alcătuită din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase, din categoria mobilierului urban, pentru parcuri, străzi și zone de relaxare. Elemente Componente:    3 suporți din metal turnat (Fontă)    12 elemente șipci din lemn    48 setur..
1.799 lei
Model: 710B-FR
Bancă parc 710B-FR realizată din picioare fontă și elemente lemn recomandată pentru întregirea mobilierului urban al parcurilor, străzilor și a altor zone de odihnă.Elemente Componente:    2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)    8 elemente din lemn de rășinoase&nbs..
1.089 lei
Model: 702-FR
Băncile de exterior componente ale mobilierului de grădină sunt destinate amenajării grădinilor, curților și sunt compuse din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din fontă turnată      5 rigle..
1.456 lei
Model: COPENHAGA-FR
Bancă parc din gama mobilierului parc este compusă din picioare de fontă și șipci din lemn de rășinoase și este destinată spațiilor publice, parcurilor, locurilor de joacă.  Elemente Componente:     2 picioare bancă parc din metal turnat (fontă)      7 și..
1.099 lei
Model: 712-FR
Banca de parc este componentă a mobilierului urban, destinată amenajării parcurilor, străzilor și bulevardelor, zonelor de relaxare și odihnă. Bancă stradala este compusă din picioare de fontă și elemente, rigle de lemn de rășinoase.    Elemente Componente:     2 p..
1.227 lei
Model: 708-FR
Banca de exterior este indicată amenajării parcurilor, piețelor publice, cartierelor rezidențiale sau a altor spații de recreere. Banca este compusă din picioare fontă și rigle din lemn de rășinoase.  Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă) &n..
1.628 lei
Model: MONACO
Bancă parc monopicior din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:     suport metalic monopicior       7 rigle din lemn de rășinoase    ..
1.011 lei
Model: CADIZ-FR
Bancă din Fontă și lemn, destinată amenajărilor exterioare, parcurilor și grădinilor, locurilor de joacă.    Elemente Componente:     2 suporți din metal turnat (Fontă)      7 șipci din lemn de rășinoase      24 seturi organe..
1.547 lei
Model: NAPOLI
Bancă de exterior din Fontă NAPOLI este destinată amenajării parcurilor, grădinilor, cartierelor rezidențiale. Elemente Componente:         2 suporți din  fontă          spătar fontă          șezut fontă&n..
1.990 lei
Afişare 49 - 65 din 65 (3 pagini)