Pentru cineva pasionat de grădinărit, iarna este o perioadă de odihnă binemeritată, în care singura mare grijă este curățarea curții de zăpada. Pentru mulți, însă, este și o perioadă de așteptare- sunt nerabdarori să își vadă grădină din nou verde și pomii înfloriți. 

    Pentru un gospodar veritabil, însă, ultimele luni de iarna sunt un prilej bun pentru a-și așeza apele în așa fel încât să înceapă cu dreptul muncile de primăvară în curte. Te ajutăm cu o scurtă listă de lucrări pe care ar trebui să le ai în vedere în perioada următoare. 

 1. Repară gardul casei sau delimitează-ți grădina

    Chiar dacă este frig afară, perioadă aceasta este perfectă pentru micile-sau marile-reparații în jurul curții. Primul lucru pe care trebuie să-l verifici este gardul casei sau să vii cu ceva nou prin împrejmuirea grădinii. 

Lunile de ger și viscol, plus presiunea zăpezii, dacă a nins abundent, și-au lăsat amprenta. Este de preferat să repari eventualele rosturi și crăpături acum, pentru a avea mai mult timp pentru muncile propriu-zise în grădină, atuci când solul se va dezgheța. 

Gardurile metalice au un aspect elegant și o frumusețe clasică. Ele se vor potrivi perfect pentru un teren mare și o casă somptuoasă, dar nu numai. Gardurile metalice sunt însoțite de obicei de vegetație plantată în imediată apropiere a lor, deoarece ele nu feresc gospodăria de ochii trecătorilor  

 Gardul împrejmuitor este important atât din punct de vedere estetic, dar mai ales al siguranței tale și animalelor din gospodăria ta. Nu îl poți repara doar cu sârmă și câteva cuie: pentru o astfel de lucrare este nevoie de un gard nou, potrivit nevoilor tale și accesibil din punct de vedere financiar.   

 2. Iluminatul exterior. Alegeţi cea mai bună soluţie pentru locuinţa voastră!  

    Iluminatul exterior al locuinței este un capitol care necesită o atenție aparte când vine vorba de amenajarea locuinței noastre și a spațiilor adiacente. Și nu trebuie sa fiţi un expert ca să vă daţi seama cât de mult vă ajută să iluminaţi grădina și spațiile exterioare pentru a vă bucura de o atmosferă relaxantă în nopțile de primăvară / vară, înconjuraţi de frumusețea naturii și a luminilor fermecătoare. Iarna, nopțile lungi și geroase vor fi mai prietenoase cu ajutorul iluminatului exterior, iar locuința se va bucura de protecție crescută în fața intrușilor și de o înfrumusețare considerabilă a aspectului său exterior.

 3. Ai grijă de aspectul grădinii tale:

    Seturile de gradina, decorațiunile de gradină sau cișmelele se numară printre aceste opțiuni, accesorii care imprimă accente captivante spațiului verde, făcându-l mult mai atractiv. Seturile mobilierului de grădină sunt compuse din fotolii, bănci şi mese care pot fi combinate în numeroase moduri, în funcţie de necesitatea dvs. şi spaţiul de care dispuneţi.

Scaunele, bancile folosite au spătarul înalt, ceea ce asigură un confort sporit.

Design-ul simplu și minimalist al seturilor de gradina este potrivit pentru amenajări în stil contemporan. 

Modelele seturilor pe care vi le punem la dispoziţie, au dublă utilitate:

-sunt ideale pentru amenjarea spaţiului interior al terasei pentru a vă bucura de relaxare şi în acele zile ploioase şi mohorâte;

-reprezintă un element decorativ exterior esenţial al grădinii dvs., pentru a putea petrece mai mult timp în aer liber, împreună cu cei dragi.

Echipa KroneMag îți stă la dispoziție oricând!