Acordați o atenție deosebită grădinii dumneavoastră și alegeți o bancă care vi se potrivește perfect.

Pentru a face acest lucru, vă recomandăm să luați în considerare mai multe aspecte:

Alegerea materialului:

 Băncile ar trebui să ofere locuri de odihnă unde să te poți bucura de liniștea în aer liber sau chiar să schimbe aspectul locului. Înainte de a cumpăra prima bancă, poate doriți să vă puneți câteva întrebări despre exact ceea ce ar trebui să căutați.

  O bancă de grădină din fontă-lemn, aluminiu-lemn bine aleasă și întreținută va arăta bine timp de câteva decenii. Puteți alege și o bancă din metal. Băncile metalice pot fi elegante și moderne în același timp. În acest caz, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la uzură, rugină sau decolorare, deoarece elementele metalice sunt vopsite în câmp electrostatic, iar lamelele din lemn sunt vopsite cu vopsea în trei straturi și tratate cu protecție împotriva insectelor, ciupercilor și razelor UV.

Alegerea unui design atractiv:

Mai întâi, încearcați să potriviți aspectul băncii cu aspectul grădinii. Categoria de bănci este disponibilă în diferite forme și dimensiuni. Pe măsură ce vă uitați prin toate modelele de bănci, imaginați-vă cum ar arăta în grădina/terasa dumneavoastră. Lăsați-vă imaginația să scape, aveți încredere în intuiție și alegeți modelul care vi se potrivește și vă place.

Stilul de bază al băncii ar trebui să reflecte spațiul  exterior și sensibilitățile individuale. Dacă nu sunteți mulțumit de unul dintre modelele pe care le-ați vizualizat și revizuit, vom încerca să facem modelul dorit conform nevoilor dumneavoastră.

Alegerea culorii:

Puteți alege culori luminoase sau mai puțin luminoase, iar culorile standard RAL pot fi, de asemenea, potrivite.

Atentie la dimensiuni!

 Decideți pentru câte persoane doriți să aveți loc și unde doriți să o plasați în grădină, astfel încât plantele înalte să nu acopere banca.