În ceea ce privește mobilierul urban, cum ar fi coșurile de gunoi, suporturile pentru biciclete sau gardurile metalice, este necesară menținerea produselor la zi și crearea de noi modele funcționale. Nevoile societății, unui oraș organizat și bine decorat cresc în fiecare zi, astfel încât îmbunătățirea pieselor vechi de mobilier sau venirea cu idei inovatoare atunci când ne referim la mobilierul stradal sunt întotdeauna binevenite.

Pe de o parte, inovația este o constrângere și, pe de altă parte, trebuie să știți că toți cei care inovează își asumă riscuri.

Este nevoie de mult timp pentru a dezvolta un nou produs mobilier urban, deoarece suntem conștienți că, de asemenea, trebuie să ne asumăm riscul că produsul să nu aibă succes pe piață. Oricum, din moment ce fiecare ramură a vieții este în continuă dezvoltare, așa ar trebui să fie și atunci când vorbim despre mobilier urban.

Cum îți poți inova gama de mobilier urban?

Adăugați un produs nou la un grup de produse existent:

    Cea mai comună abordare este adăugarea de noi produse la grupele de produse existente. Am urmat această abordare și am dezvoltat pentru clienții noștri câteva noi modele de coșuri de gunoi, cum ar fi URBAN 30.CS, URBAN 1.SRT și, de asemenea, un model pentru cele cu buget redus: URBAN 28.

Îmbunătățirea unui produs existent:

    De exemplu, un suport de biciclete poate avea dublă utilitate. Pornind de la modelul BIKE-10.SP, am creat un produs nou, care nu numai că poate adăposti până la 10 biciclete, ci vă poate veni în ajutor cu un panou publicitar, pentru logo, numele companiei, etc.

De asemenea, am modernizat și categoria coșurilor de gunoi adăugându-le scrumiere, talpă din fontă, a.î. să poată fi de sine stătătoare. 

Introducerea unor modele mai accesibile d.p.d.v financiar:

    Având în vedere situația pieței și inflația, majoritatea oamenilor nu își pot permite să cumpere cele mai scumpe produse și caută promoții și produse mai ieftine în fiecare zi. Acesta este motivul pentru care în portofoliul nostru veți găsi produse din toate categoriile de valori: costisitoare, la preț mediu sau chiar ieftin. 

KroneMag încearcă constant să introduce produse noi în portofoliu pentru clienții săi. Ca produse noi, avem câteva modele accesibile financiar ca, suporți de biciclete. blocatoare parcare, coșuri de gunoi. 

În portofoliul nostru veți regăsi de la cele mai simple modele de coșuri, din metal, fără scrumieră, suporți de biciclete fără acoperiș, până la coșuri mai complexe, cu elemente din lemn. Avem de asemenea o gamă largă de coșuri de gunoi reciclabile.

Crearea de elemente utile care fac viața cetățenilor mai ușoara și mai frumoasă este o necesitate.