Inovația este esențială. Reînnoirea produselor poate fi necesară nu numai atunci când apar noi cerințe pe piață, ci și din alte motive.

Introducerea de noi produse este, pe de o parte, o compulsie pe care piața o dictează, pe de altă parte, este necesar să știm că cine inovează își asumă și riscul, astfel încât fiecare produs nou este o aventură nouă pentru designeri.

Venim cu un produs nou, cu o dezvoltare îndelungată, pentru că suntem conștienți că trebuie să ne asumăm și riscul ca produsul dat să nu fie pe placul tuturor sau se poate întâmpla ca acesta să nu se mențină ”pe linia de plutire”.

Adăugăm produse noi grupurilor noastre de produse existente. Adăugarea de produse noi la grupele de produse existente este de obicei cea mai frecventă, nu este altceva decât adaptarea la nevoile în schimbare.

INTRODUCERE DE VERSIUNI PENTRU TOATE BUZUNARELE

Având în vedere situația pieței, inflația, este evident că majoritatea oamenilor nu își pot permite să cumpere cele mai scumpe produse, așa că încercăm să creăm și produse mai ieftine.

NOUL PRODUS TREBUIE SĂ FIE UN PRODUS BUN!

După idei, discuții, creație și marketing real, devine clar cât de reușit este produsul.

Pe baza feedback-ului clienților, judecăm cel mai bine dacă un produs nou este un produs bun.

LINIA DE PRODUSE KOGA

Linia de produse KOGA este amestecul perfect de formă sofisticată și armonie. Banca KOGA, combinată cu masa KOGA și, de ce nu, fotoliul KOGA, a dus la crearea unui set de picnic pentru petrecerea timpului în aer liber, set ce-ți poate face prânzul mai delicios.

Vă invităm să vedeți noile noastre produse.