Este bună pentru sănătate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale plimbării cu bicicleta, este bine cunoscut faptul că bicicleta este foarte benefică pentru sănătate, fiind o activitate fizică completă și excelentă pentru a te menține în formă. Bun pentru inimă și rezistență, ciclismul este de asemenea recomandat pentru a întări toate grupele musculare ale corpului. De asemenea, plimbările cu bicicleta ajută și la menținerea siluetei și la lupta împotriva celulitei. Experții spun că într-o plimbare de aproximativ o oră, se ard circa 200 de calorii, ceea ce ar trebui să ne ridice puțin moralul. 

Vizitează!

Bicicleta este de asemenea o modalitate fabuloasă de a explora anumite zone, de a vă plimba, de a vă bucura de peisaje uimitoare, la care probabil nu ați fi fost atenți dacă mergeați cu mașina. Chiar dacă ieșiți 30 de minute sau un weekend întreg, cu bicicleta ajungeți oriunde, cu ușurință.

Este prietenoasă cu natura.

De câte ori ați fost blocați în trafic minute în șir? Cât de des investiți bani în mașina personală, sau în alte mijloace de transport în comun? Dacă suntem atenți la mașinile de pe străzi, vom observa că 8 din 10 mașini  transportă o singură persoană, adică pe șofer. Acest lucru nu doar că aglomerează traficul, ci “ajută” și la poluare, eliminând gaze, noxe, cât și poluarea fonică la care suntem supuși zi de zi. 

Cu bicicleta, însă, evitați toate aceste probleme. Am fi prieteni cu natura, nu inamici. Bicicletele nu elimină gaze, nu poluează fonic și chiar fluidizează traficul.  Întradevăr, în biciclete se investesc bani, mai ales dacă sunteți pasionați de ciclism, dar investițiile într-o mașină sunt  de aproximativ 15 ori mai mari, ținând cont de schimburile anuale care trebuiesc făcute. 

Petreci mai mult timp cu familia.

Cu toții știm cât de mult le place copiilor să meargă pe bicicletă. De ce să nu profităm de acest lucru și în loc să urcăm bicicleta în mașină, transportând-o până în locul în care se putea plimba copilul liniștit, să mergeți împreună, pe biciclete, până la locul dorit. Astfel, veți acumula mai multe amintiri frumoase și veți petrece mai mult timp alături de familia dumneavoastră. 

Dacă doriți să vă trageți puțin sufletul de la pedalat, KroneMag dispune de o gamă largă de suporturi stradale, rastele și standuri pentru parcarea bicicletelor, ele fiind în diferite forme, mărimi și având o varietate de culori, pe placul fiecărui client.