Orice grădină merită să fie funcţională. Pe lângă un gazon bine întreţinut şi oaza de vegetaţie care încântă privirile, este păcat să nu fie decorat şi amenajat un loc pentru şedere şi relaxare.

De aceea avem mereu grijă de a îmbunătăţi şi de a mări gama mobilierului de grădină, pentru a vă putea accesoriza şi schimba atmosfera din grădina, ori de câte ori doriţi.

 

    În portofoliul KroneMag veţi găsi câteva modele a băncilor de grădina vopsite în culori mai îndrăzneţe, care nu pot trece neobservate, captând atenţia imediat. Pornind de la modelele clasice, combinând noile nuanţe de culori, atât la elementele metalice cât şi a riglelor din lemn, băncile pot deveni elementul atât funcţional cât şi decorativ pentru a aduce un plus grădinii dvs.

Pe lângă faptul că puteţi fi îndrăzneţi cu privire la culorile şi stilul băncilor pentru grădină, deasemenea puteţi alege un model aparte, unic, vintage în ceea ce priveşte lemnul băncii.
 

KroneMag vă propune o bancă solidă, dar în acelaşi timp confortabilă pentru grădină şi terasă compusă din picioare din fontă turnată şi rigle din lemn de răşinos realizate handmade, lucru ce îi oferă unicitate şi o eleganţă aparte.

 

    Stilul băncilor pe care le doriţi pentru spaţiul dvs. rămâne o chestiune de gust personal. Se poate să alegeţi modele care să se îmbine perfect cu stilul deja existent, acestea venind doar în completare, sau poate vă doriţi să creaţi un nou spaţiu, care într-adevăr să iasă în evidenţă.

 

Echipa KroneMag vă stă la dispoziţie pentru a vă ajuta şi a vă crea banca ideală pentru ca spaţiul, grădina dumneavoastră să prindă viaţă.