În ziua de astăzi putem spune că mobilierul urban este într-o continuă modernizare și dotare, pentru a înfrumuseța, a crea și a asigura un nivel de confort pentru cetățeni. Ce poate fi mai plăcut atunci când sunteți obosit sau doriți doar să vă relaxați în aer liber, dacă nu o bancă de odihnă comodă și cu un design frumos?

 

Pentru modernizarea și crearea zonelor de relaxare în spațiile publice, spațiile verzi, parcuri, alei și nu numai, KroneMag vă pune la dispoziție o gamă largă a băncilor stradale și banchetelor pentru parc, având diferite modele, dimensiuni și culori care se adaptează nevoilor dvs.

 

Vă propunem modele tradiționale și contemporane a băncilor de odihnă, realizate integral din fontă sau aluminiu, combinate cu elemente din lemn de rășinoase. Materialele sunt tratate și vopsite special pentru a rezista condițiilor meteo și vremii capricioase.

 

    În portofoliul KroneMag veţi găsi câteva modele a băncilor de grădina vopsite în culori mai îndrăzneţe, care nu pot trece neobservate, captând atenţia imediat. Pornind de la modelele clasice, combinând noile nuanţe de culori, atât la elementele metalice cât şi a riglelor din lemn, băncile pot deveni elementul atât funcţional cât şi decorativ pentru a aduce un plus grădinii dvs.

Pe lângă faptul că puteţi fi îndrăzneţi cu privire la culorile şi stilul băncilor pentru grădină, deasemenea puteţi alege un model aparte, unic, vintage în ceea ce priveşte lemnul băncii.
 

KroneMag vă propune o varietate de bănci solide dar în acelaşi timp confortabile pentru grădină şi terasă compusă din picioare din fontă sau oțel şi rigle din lemn de răşinos realizate handmade, lucru ce îi oferă unicitate şi o eleganţă aparte.

 

Stilul băncilor pe care le doriţi pentru spaţiul dvs. rămâne o chestiune de gust personal. Se poate să alegeţi modele care să se îmbine perfect cu stilul deja existent, acestea venind doar în completare, sau poate vă doriţi să creaţi un nou spaţiu, care într-adevăr să iasă în evidenţă.

 

Echipa KroneMag vă stă la dispoziţie pentru a vă ajuta şi a vă crea banca ideală pentru ca spaţiul, grădina dumneavoastră să prindă viaţă.