FRONTIERĂ ȘI DEFINIȚIE

Totul este doar în limitele sale. Granița pătrunde întreaga existență a lucrului, prin urmare demarcarea sau segmentarea este operațiunea centrală a vieții noastre.

Delimităm zone, case sau proprietăți separate, există națiuni, oameni dincolo de granițe, părți ale pământului ici și colo, planete la granițele pământului.

Dacă cineva exagerează cu ceva, stabilim o limită.

BOLARZII, INSTRUMENTE DE DELIMITARE

Bolarzii sunt dispozitive pentru spatii publice, parcuri, zone verzi, locuri de joaca, parcari, in jurul monumentelor, teraselor, institutiilor si birourilor.

Siguranța locurilor de joacă poate fi menținută doar dacă nu există riscul ca mașinile și motocicletele să intre în ele.

În unele locuri mașinile nu au voie să intre, de exemplu pe trotuare.

În alte locuri, circulația anumitor mașini poate fi permisă, de exemplu, la spitale, ambulanțe. În astfel de cazuri, puteți alege bolarzii cu urechiușe pentru lanț sau rabatabili.

MATERIALUL BOLARZIILOR

Compania noastră produce bolarzi din fontă și oțel.

Datorită construcției de primă clasă, au o durată de viață lungă.

Cum se potrivesc delimitatorii de trafic pe care îi producem în peisaj?

Există și clădiri care au nevoie de protecție - clădiri vechi, clădiri ale căror fațadă trebuie protejață sau în fața cărora doriți să rezervați permanent spațiu pentru turiști/pietoni, monumente istorice, locuri publice. Bolarzii noștri de înaltă calitate, durabile, turnați, cu un caracter clasic, se potrivesc aici.

Produsele noastre din oțel pot fi o bijuterie a oricărei clădiri moderne, centru comercial sau parc recent renovat.

Dacă sunteți în căutarea unor bolarzi/delimitatori, KroneMag vă oferă o gamă largă.