Apa, un multi-ajutor. 

Organismul folosește apa pentru nenumărate funcții, printre care reglarea temperaturii corpului și a tensiunii, pentru buna funcționare a creierului, dar și pentru transportul oxigenului în corp. Apa reprezintă mai bine de jumătate din greutatea unei persoane. Însă pierdem din aceasta în timpul respirației, transpirației, iar când zilele sunt călduroase, atunci pierdem o cantitate și mai mare de apă.

Deși pare un lucru foarte simplu, hidratarea prin consumul de apă este cea mai importantă și eficientă formă de hidratare. Apa este un ajutor uimitor pentru corp, ajută la oxigenare, detoxifiează. Totodată, oferă pielii un aspect sănătos și susține buna funcționare a aparatului respirator. Dacă sunteți deshidratați, pielea devine mult mai vulnerabilă la factorii de mediu iar căile aeriene sunt forțate să minimizeze pierderile de apă. Mai mult, în lipsa apei, pielea își pierde din elasticitate și poate agrava simptomele astmului sau alergiilor. 

Apa este viață. 

Apa este viață, iar corpul nostru are nevoie de apă mai mult decât are nevoie de mâncare, somn sau exerciții fizice. Fără doar și poate, fiecare persoană ar trebui să bea apă în fiecare zi. De multe ori ne este recomandat să bem 2 litrii de apă zilnic. Totuși, având în vedere că suntem diferiți, cantitatea de apă pe care o bem pentru a ne hidrata, este diferită. Pentru unele persoane, 8 pahare cu apă le pot fi suficiente, pe când alte persoane pot avea nevoie de o cantitate mai mare de apă. 

Apa- înlocuitoarea gustărilor nesănătoase. 

Poți bea apă în orice moment al zilei, dar sunt câteva momente cheie în care este mai eficient și mai corect să te hidratezi. De exemplu, dimineața când te trezești bea o cană sau două de apă. Te vor ajuta să îți energizezi corpul. Între mesele principale, acest lucru te va ajuta să scapi de consumul de gustări dintre mese, câteodată, să recunoaștem, nu foarte sănătoase. Atunci când te simți obosit și lipsit de energie, apa te v-a ajuta să te revigorezi și să alungi, chiar și într-o mică măsură, oboseala. Iar o cană de apă înainte de culcare te v-a ajuta să te menții hidratat pe timpul nopții. 

KroneMag te ajută să rămâi hidratat oricând, oriunde, deoarece are o gamă largă de cișmele. Atât pentru curtea personală, unde pot fi chiar un accesoriu “hidratant” și de efect, cât și pentru parcuri, unde ajută la umiditatea din aer și este un punct optim de hidratare, în schimbul transportării unei sticle cu apă, care oricum, în zilele toride de vară se încălzește foarte repede.