Anul acesta, pentru a menține distanțarea socială, petrecerea timpului cu familia trebuie sărbătorit în confortul de acasă, iar în acest articol îți propunem câteva idei despre cum să profiți de ziua liberă printr-o serie de activități recreative.

Preparate delicioase pe grătar

    Pregătește preparate din carne sau legume, folosind un grătar calitativ, pentru a vă bucura de mese savuroase și sănătoase. Pentru ca experiența culinară să fie cât mai facilă și eficientă, îți recomandăm folosirea ustensilelor și accesoriilor pentru grătar. După folosirea grătarului, îl poți proteja și depozita în siguranță cu ajutorul unei huse speciale.

Relaxare pe balcon, terasă sau grădină

    Creează-ți oaza de relaxare prin alegerea unor piese de mobilier pe care să le integrezi în funcție de spațiul de care dispui. Seturile de mobilier pentru exterior îți vor înfrumuseța terasa sau grădina, asigurând un plus de confort atunci când servești masa sau profiți de mângâierea razelor calde ale soarelui în aer liber. Leagănele, hamacele și șezlongurile sunt piese individuale pe care le poți încadra în orice loc, fiind potrivite pentru a te bucura de momente de odihnă plăcute, citind sau servind o băutură răcoritoare.

Grădinărit

    Grădinăritul îmbină armonios utilul cu plăcutul, fiind o activitate relaxantă, pentru trup și minte. De asemenea, grădinăritul este o modalitate care îți va spori creativitatea, prin atenția la detalii, alegerea plantelor și a culorilor. Plantează flori multicolore în ghivece din plastic, ceramică sau piatră, pentru a conferi un plus estetic în decorul spațiului tău. Poți avea propria cultură de legume sau ierburi aromatice, care pot fi crescute în ghivece sau jardiniere și pe care le poți folosi ulterior în prepararea mâncărurilor.

Lectură, filme, seriale

    O altă activitate pe care o poți face este de a citi sau de a urmări filme sau seriale. Acum este un moment bun de a profita în tihnă de cartea preferată, în deplin confort. Începe noi filme, un maraton de seriale sau documentare, pe care le poți urmări alături de cei dragi. 

Distracție în familie

    Pe lângă activitățile amintite mai sus, poți profita de această perioadă pentru a petrece mai mult timp alături de membrii familiei. În acest sens, vă puteți relaxa fie prin jocuri de cărți, rummy sau boardgames, fie în spațiul exterior, alături de cei mici. Astfel, veți avea parte de clipe memorabile și pline de voie bună.

Îți dorim un an cald plin de voie bună și relaxare în aer liber! Echipa KroneMag îți stă la dispoziție oricând. :)