Ai o grădină, o terasă sau un balcon. Ai decis că vrei să o mobilezi și să o decorezi, astfel încât să o transformi într-o cameră de zi pe care să îți petreci tot restul verii, să te bucuri de vremea frumoasă sau de răcoarea serilor de vară. Mai întâi, te asigurăm că e o idee bună din mai multe motive: îți vei extinde astfel spațiul de locuit pe timpul verii, ceea ce va însemna mai multe alternative de petrecere a timpului liber la tine acasă sau mai mult loc pentru petrecerile cu prietenii. Apoi, e mai sănătos și mai benefic să petreci mai mult timp în aer liber decât închis în casă, chiar dacă e vorba doar de stat pe balcon sau pe terasă, în mijlocul orașului.

    Indiferent ce intenție ai, există mobilier care să te ajute să obții ceea ce vrei. Mobilierul este însă doar unul dintre elementele pe care trebuie să le iei în considerare în amenajarea grădinii. Trebuie să alegi locul în care vei amenaja spațiul de relaxare, să te gândești la poziționarea pieselor de mobilier și la tușa finală, reprezentată de decorațiuni. Dacă vrei să faci totul ca la carte, poți să desenezi pe hârtie un plan cu poziționarea mobilierului, ținând cont și de dimensiunile maxime pe care spațiul ți le permite.     

    Pașii următori sunt alegerea mobilierului și a decorațiunilor care îți vor face zilele de vară mai frumoase și orele libere mai relaxante. În acest punct venim în întâmpinarea ta cu o listă al celor mai apreciate seturi de terasă și grădină ale acestei veri, produse aflate în topul celor mai bine vândute piese de mobilier de grădină din gama noastră.

    Setul de grădină KAVALA se numără printre bestsellerele verii în materie de mobilier pentru terasă. Format din două băncuțe și o masă. Setul KAVALA  se va potrivi la fel de bine și într-o grădină mare, și pe o terasă. Materialul din care este realizat este foarte ușor, dar este rezistent, ceea ce îl face potrivit pentru un spațiu exterior. 

    Indiferent de dimensiunea, forma sau stilul de amenajare al unei curti, aceasta trebuie sa intruneasca o serie de obicete de mobilier indispensabile. Descopera care sunt acestea:

Zona functionala/ de luat masa – in general aceasta este una dintre zonele centrale, de interes si trebui sa ii acorzi atentie deosebita. Iata care sunt piesele de mobilier ce nu ar trebui sa lipseasca din acest perimetru. 

Nu uita sa alegi mobilierul ideal pentru tine, in functie de felul in care vrei sa iti amenajezi curtea sau gradina, de necesitatile tale, dar si de dimensiunea spatiului de care dispui.

ÎMPARTE SPAȚIUL ÎN FUNCȚIE DE FUNCȚIONALITATE

    În grădină, ca și în interiorul casei, spațiul poate să aibă diverse destinații. Dacă ai o grădină îndeajuns de mare pentru a organiza spațiul pentru multiple activități, ține cont că granițele contează. Așa cum în casă spațiul destinat
somnului este separat de cel destinat distracției sau gătitului, și în grădină e bine să separi locul de relaxare de locul de joacă, de gătit sau de luat masa.

ACCESORIZEAZĂ!

    Cel mai frumos și cel mai scump mobilier de grădina va părea anost dacă este lipsit de accesorii. Stâlpișorii, felinarele, jardinierele, decorațiunile din aluminiu și celelalte obiecte decorative pentru grădină sunt cele care personalizează locul și dau impresia că e folosit. Un set de grădină simplu, fără nici un accesoriu, va fi plictisitor și va da impresia că  grădina ta e încă în construcție.

Așadar, KroneMag îți stă la dispoziție pentru a crea o interdependență între tine și grădina ta, pentru a-ți crea un modus Vivendi propice!