Pentru a îmbunătăți eficiența energetică, pentru a proteja mediul și pentru a face față schimbărilor climatice globale, produsele de iluminat cu LED sunt produsele cheie de promovare a iluminării economice în întreaga lume.

Pe viitor, odată cu dezvoltarea continuă a tehnologiei de economisire a energiei de iluminat, protagonistul pieței de iluminat tradițional este transformat de la lampa incandescentă la LED și aplicarea pe scară largă a tehnologiilor informaționale de generație viitoare. Orașele inteligente au devenit o tendință inevitabilă.

    Din perspectiva cererii pieței, țările emergente din Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu au o cerere puternică. Pe viitor, piața globală de iluminat cu LED-uri va prezenta trei tendințe majore de dezvoltare: iluminat inteligent, iluminat de nișă și iluminat național emergent.

Folosește becuri LED – avantajele lor te vor convinge imediat!

    Exceptând caracteristicile estetice, trebuie sa aducem în discuție și avantajele becurilor cu LED.
În primul rând, dacă renunțați la iluminatul clasic în favoarea iluminatului cu LED veți observa o micșorare a facturii la curentul electric. Becurile LED consumă cu până la 50% mai puțină energie decât becurile clasice.
Dacă ești fan al ecologiei și un iubitor al naturii știi că becurile LED nu transmit raze utraviolete și infraroșii, nu conțin gaze dăunătoare și sunt foarte prietenoase cu mediul înconjurător.

Avantajele LED-urilor în comparație cu dispozitivele de iluminare incandescente și fluorescente includ:

    Consum redus de energie: 40% până la 80% mai eficiente decât soluțiile convenționale și cele mai multe tipuri pot fi operate cu surse de alimentare cu baterii. Economisind până la 90% energie, iluminarea cu LED este următorul pas în tehnologia becurilor.

Eficiență ridicată

    Cea mai mare parte a puterii furnizate unui LED este transformată în radiații, cu o producție de căldură minimă. Lumina pentru casă reprezintă amestecul perfect dintre ceea ce este necesar și frumos. Ne ajută să vedem în întuneric, dar este cu mult mai mult decât atât. Poate crea o ambianță și poate stabili o stare de spirit, poate evidenția un spațiu.

Durată lungă de viață

    Când este instalat corect, un LED poate funcționa de 5 până la 50 de ori mai mult decât soluțiile convenționale. Sunt durabile și elegante, cu o durată de viață medie de 25.000 de ore.

Soluție integrată

  1. Performanță fără flăcări: funcționează pe o scară largă de tensiune și nu sunt afectate de variațiile de tensiune.
  2. Ușor de utilizat: pot fi activate și dezactivate într-un timp foarte scurt.
  3. Materiale non-toxice: Nu conțin mercur și gaze (fără emisii de CO2).
  4. Paletă largă de culori: emit culori precum roșu, verde, albastru, violet + nuanțe de alb.
  5. Fără emisie de căldură: nu încălzesc obiectul iluminat, pot fi folosite pentru iluminarea tablourilor, țesăturilor, etc.
  6. Fără radiații UV: Nu decolorează obiectul iluminat (tablouri, țesături).
  7. Instalare ușoară: eficiență îmbunătățită a corpului de iluminat, iar acest lucru se datorează sursei de lumină mai eficiente + luminii direcționale.