Menu
Coșul tău

Blog RSS Feed

08 Apr E PRIMĂVARĂ, nu-i așa? Atunci să vorbim despre băncile fără spătar...
Ioana 0 27
De obicei, atunci când vorbim despre o bancă de exterior, cei mai mulți dintre noi ne gândim mai întâi la clasica bancă cu spătar. Odată cu răspândirea designului modern și minimalist, băncile cu linii mai simple sunt din ce în ce mai amplasate în sp..
21 Mar Istoria coșurilor de gunoi!
Ioana 0 70
Istoria coșurilor de gunoi!Coșul de gunoi este un obiect nelipsit din casa fiecarui om, de pe străzi, din parcuri si din toate locurile publice. Acesta e mereu acolo deoarece răspunde unei nevoi  elementare în societatea noastră, nevoia de curățenie...
15 Mar Bolarzi, părți din mobilier urban!
Ioana 0 48
FRONTIERĂ ȘI DEFINIȚIETotul este doar în limitele sale. Granița pătrunde întreaga existență a lucrului, prin urmare demarcarea sau segmentarea este operațiunea centrală a vieții noastre.Delimităm zone, case sau proprietăți separate, există națiuni, o..
27 Feb Primăvara se
Ioana 0 70
Pe măsură ce tot mai mulți oameni decid să folosească bicicletele, diverse suporturi pentru biciclete au devenit o parte de zi cu zi a peisajului urban. Pe de altă parte, se mai poate spune că cel mai adesea, nu doar din motive practice, clienții (in..
19 Feb Acordați o atenție deosebită grădinii dumneavoastră!
Ioana 0 92
Acordați o atenție deosebită grădinii dumneavoastră și alegeți o bancă care vi se potrivește perfect.Pentru a face acest lucru, vă recomandăm să luați în considerare mai multe aspecte:Alegerea materialului: Băncile ar trebui să ofere locuri de odihnă..
02 Feb Dezvoltarea continuă cu noi produse și soluții!
Ioana 0 48
Introducerea de noi produse este foarte importantă în viața companiilor. Acestea asigură contactul cu baza de consumatori în schimbare și devine adesea o sursă de avantaj competitiv pentru companie.Scapă de lucrurile și de mobilier inutil!Atunci și n..
26 Jan Eleganța Produselor KroneMag!
Ionela 0 73
Haideți să vorbim despre decoratiunile de gradină!Tema designului exterior a crescut, iar noi suntem tot mai interesați să ne înfrumusețăm curțile, gădinile, terasele sau balcoanele, ceea ce este minunat.Ne dorim să avem un spațiu intim, fără agitați..
16 Jan Să începem anul împreună!
Ioana 0 142
Bine v-am regăsit în noul an, care sperăm să fie plin de bucurii și reușite pentru toată lumea!Ne-am propus și în acest an să fim alături de dumneavoastră prin calitatea produselor noastre și spre mulțumirea clientului final.Indiferent de anotimp și ..
22 Dec CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU CU SĂNĂTATE!
Ionela 0 98
Crăciun luminos cu KroneMagCrăciunul este ... lumină, muzică și magie.Sunt decorurile și decorațiunile ce au un farmec aparte, vitrinele, pomii de Crăciun parcă luminează mai tare în aceste zile sfinte.Peisajele luminoase, copacii strălucitori și lum..
08 Dec Magia Crăciunului  KroneMag!
Ioana 0 136
Crăciunul se apropie cu pași repezi și te gândești ce cadou să le oferi celor dragi?Poți deveni și tu Moș Crăciun cumpărându-le celor dragi ceva interesant și de înaltă calitate de la KroneMag!A oferi un cadou nu înseamnă doar predarea unui articol. ..
29 Nov UN ORAȘ CURAT, CU AJUTORUL COȘURILOR DE GUNOI!
Ioana 0 77
De-a lungul timpului, coșurile de gunoi au devenit un element necesar pentru gestionarea deșeurilor, o adevărată piesă de mobilier pentru oraș.De la an la an au fost dezvoltate diferite modele de cosuri de gunoi.De la cel mai simplu model realizat in..
24 Nov LĂMPILE DE PERETE ȘI ROLUL LOR
Ionela 0 80
Îmbinând stilul tradițional cu cel clasic, lămpile de exterior sunt elegante și evidențiează anumite elemente de design, cum ar fi: aleile, arhitectura sau alte caracteristici pe care proprietarul dorește să le scoată în evidență în timpul nopții.Lăm..
Afişare 1 - 12 din 77 (7 pagini)