Iată câteva întrebări înainte de alegerea unei bănci de grădină, potrivită pentru tine:

* Cum alegi cea mai bună bancă de grădină ?

* Ce caracteristici si proprietăți  trebuie să îndeplinească banca de grădină potrivită nevoilor și gusturilor tale? 

KroneMag este aici și îți vine în ajutor!

Timpul petrecut în propria grădină, relaxându-te, nu poate fi comparat cu nimic, motiv pentru care, ai nevoie de un mobilier ideal.
Pentru ca un astfel de obiect de mobilier să te satisfacă mult timp este nevoie să fii atent la alegerea pe care o vei face.
Banca de grădină este un obiect de mobilier exterior care are un mare rol practic, dar și unul estetic. Curtea sau grădina ta, pur și simplu va arăta automat mai bine dacă vei plasa în ea o bancă aleasă corect, iar dacă vrei să te poți bucura de o bancă rezistentă la factorii exteriori de mediu, care să aibă un preț justificat, o dimensiune corectă și care să poată să îți ofere cu adevărat confortul pe care îl cauți, trebuie să ți cont de câteva aspecte esențiale:

*Spațiu și dimensiune
În alegerea băncii perfecte pentru grădina ta, va trebui să ții cont de dimensiunile spațiului exterior de care dispui. Banca trebuie aleasă în consecință, în așa fel încât să încapă acolo unde o dorești, dar și să ții cont de estetica spațială generală.  La KroneMag, din fericire, vei găsi opțiuni pentru orice dimensiune!

*Înălțimea șezutului
Există și câteva criterii de confort care se leagă de dimensiuni. Așa este, spre exemplu, cazul adâncimii șezutului. Când stai așezat, genunchii nu ar trebui să te doară. Aceștia ar trebui să cadă relaxați în jos.Pentru ca acest lucru să poată fi posibil, ai nevoie de o zonă de șezut înaltă de aproximativ 35-50 de centimetri. Este de preferat ca adâncimea să fie mai mare dacă vei adăuga și perne pentru spătar.

*Înălțimea spătarului
Înălțimea spătarului va influența și ea confortul de care te vei putea bucura. Cel mai mult ar trebui să te îngrijoreze înălțimea minimă. Nu vrei un spătar prea scund deoarece spatele nu va primi suportul de care are nevoie, va fi încordat și nu te vei putea bucura. Așadar, caută acele bănci cu spătare care au cel puțin 50 cm înălțime. Nu îți face griji dacă spătarul este ușor prea înalt și ajunge la cap. În acest caz poți corecta disconfortul folosind pernuțe pentru spătar.

*Materiale
Materialul utilizat pentru construirea și designul băncii de grădină va determina rezistența acesteia.
La KroneMag puteți opta pentru realizarea băncii din fontă integral, lemn-oțel și fontă-lemn.

Vă multumim pentru că ați ales KroneMag!