Grija pentru sustenabilitate din postura de consumator înseamnă, de asemenea, grijă față de calitatea produselor pe care le achiziționezi. De aceea, suntem mândri că mobilierul nostru din lemn primește atât de multe recenzii pozitive din partea clienților noștri.

    În această primăvară, lemnul este cel mai apreciat material pentru mobilierul de pe terasele sau din grădinile noastre - și există un motiv întemeiat pentru asta. Cu mobilierul de grădină din lemn, grădina sau terasa vor avea un aspect rustic și natural pe care nu îl poți obține utilizând alte materiale. Setul de grădină MALAGA 4F format din masa de grădină și 4 scaune de grădină pliabile ilustrează farmecul rustic tipic mobilierului de grădină din lemn.

Dacă ești norocos și ai o terasă, am intrat în perioada potrivită a anului! Vara oferă o mulțime de momente de relaxare și distracție, petrecute de cele mai multe ori în aer liber. Terasa este, de obicei, locul în care toată lumea se adună pentru a socializa. Dacă te numeri printre cei care au o terasă, dar nu o consideră un loc destul de atrăgător pentru a petrece orele libere aici, citește mai departe.

1.    Amprenta personală

Decorarea terasei înseamnă, în primul rând, aducerea amprentei personale asupta spațiului outdoor. Terasa oferă spațiu adițional primăvara, vara și la începutul toamnei. Aici poți petrece multe ore din zi alături de familie și prieteni, de aceea este foarte important să fie un spațiu primitor și plăcut, unde să îți dorești să fii.

Decorațiunile de pe terasă trebuie alese astfel încât să se potrivească design-ului interior al casei. Astfel, vei obține coerență în întreaga casă, atât în spațiul interior, cât și în exterior

2.    Soluții de iluminare pentru o atmosferă de poveste 

Există mai multe variante prin care poți avea o atmosferă specială pe terasă în serile de vară. Pentru a construi starea perfectă, utilizează soluții de iluminare diferite.

Felinarele, stâlpișorii de iluminat de diverse mărimi și forme sunt ideale pentru serile în aer liber pe terasă. Stâlpișorii de dimensiuni mari pot fi folosite pentru a ilumina spațiile mai importante de pe terasă/ din grădină și pentru a le scoate în evidență, iar felinarele/ staâlpișorii de iluminat mici și lumânările pot fi așezate pe masă sau în suporuri/ pe aleile grădinii, pentru a amplifica atmosfera romantică. 

O altă metodă de a lumina terasa fără a folosi lumini prea puternice, care pot strica atmosfera, este decorarea cu instalații de luminițe. Acestea sunt de două tipuri - cu încărcare pe baterii sau încărcare solară. 

Seturile de grădină din lemn sunt atât de populare datorită tonurilor calde și naturale ale lemnului din care sunt realizate și a capacității de a asorta cu ușurință diferite materiale. Pernele moi și ușoare din componența anumitor seturi de terasă din lemn completează nuanțele mai închise ale lemnului și structura sa mai dură.

Mobilierul de grădină din lemn este și unic în același timp, deoarece piesele de mobilier sunt foarte clasice, ușor de asortat cu mobilierul din ratan, dar și cu cel din metal.

Mobilierul de grădină din lemn trebuie tratat și întreținut, dacă dorești să îl utilizezi pe parcursul a mai multor veri. Află cum să îți întreții mobilierul în mod corespunzător pentru a evita orice risc de putrezire sau uscare.