Iubim stilul romantic, eteric, senzual, delicat, suav? Îndrăznim! Și de ce n-am face-o când ți-am pregătit ceva mai jos inclusiv sugestii legate de amenajarea casei tale cu mobilă și decorațiuni în stil romantic?

Mobilă și decorațiuni în stil romantic în curtea și grădina ta – iată cum să alegi un stil feminin!

    Încă de la intrarea în curte sau în grădină poți aduce un strop de romantism. O alee amenajată cu stâlpișori de iluminat, un foișor decorat cu corpuri de iluminat sau o plafonieră, o grădină cu o bancă colorată sau o consolă ce-ți va aminti de mobila rococo-ului. 

Și dacă spațiul nu-ți permite, poți alege un set de grădină din lemn și metal sau din aluminiu turnat, câteva decorațiuni și...grădina-i gata!

    Știm cu toții că mobilierul din aluminiu denotă eleganță și oferă un aer romantic, la fel ca și cel din lemn cu metal. Scaune, băncuțe și mese cu picioare delicate și curbate confecționate din fontă sau aluminiu și care pot fi asortate cu pernuțe decorative moi, te vor ajuta să obții decorul dorit. Dacă adaugi și o iederă sau o cișmea, efectul vizual este garantat. 

Amenajarea terasei poate fi distractivă dacă știi exact stilul pe care vrei să îl abordezi. După ce ai finisat decorul, nu rămâne decât să te bucuri de această oază de relaxare pe care ai creat-o. 

Dacă nu ai o terasă, cu siguranță ai balconul la dispoziție, pe care îl poți amenaja cu mult bun-gust, în funcție de preferințele tale!