Frumusețea unui loc este dată de modul în care acesta arată și ce anume vezi in jurul tău. De exemplu, în parcurile în care ne place să petrecem timp sunt bănci, coșuri de gunoi, cișmele pentru apă potabilă, panouri de afișaj și direcționare stradală care ne ajută să ne orientăm și să găsim locația pe care o căutăm cu ușurință. 
    Toate acestea la un loc formează mobilierul urban, adică acel tip de mobilier pe care-l întâlnim atât în parcuri, la locurile de joacă, în zonele de agrement.

    Cele mai răspândite elemente de mobilier urban sunt băncile, coșurile de gunoi, rastelele pentru parcarea bicicletelor, cișmele stradale care pot fi din diverse materiale, cu un design diferit.

    Întreținerea unui mobilier urban nu este așa de grea și scumpă dacă materialele sunt de calitate. Atunci când vorbim de calitate, facem referire la materiale precum fontă turnată, metal, lemn tratat corect, feronerie din inox.

    Rolul mobilierului urban este de a face dintr-un oraș care arată posomorât, unul în care toată lumea se simte confortabil și în care ai unde sta să te odihnești, să te relaxezi într-o zi călduroasă de primăvară, să ai unde arunca o hârtie sau un loc unde îți poți parca liniștit și în siguranță bicicleta.

    Fiecare element de mobilier amplasat în oraș sau în parcuri, aduce un plus de eleganță, trebuie să fie practic, să ne ajute să menținem curățenia în jurul nostru.

    Pentru un design și mai deosebit, echipa KroneMag oferă suport pentru atingerea tuturor cerințelor proiectelor. Oferim proiectanților, arhitecților, companiilor specializate în design urban și peisagistic, precum și altor persoane interesate, documentația tehnică pentru a pregăti proiectele și ofertele necesare.