Prin definiție, vara este despre relaxare. La munte, la mare, în străinătate sau în țara de origine, cu toții căutăm în sezonul estival să mai lăsăm din griji deoparte și să ne încărcăm bateriile așa cum, poate, în restul anului nu facem cum ar trebui.

Anul acesta însă condițiile de relaxare în exterior sunt unele mai deosebite dat fiind contextul epidemiologic pe care îl traversăm. Însă, țînând cont și de recomandările autorităților, îți poți crea fără probleme condițiile optime unei relaxări pe cinste chiar la tine acasă.

Cu ajutorul pieselor de mobilier și al decorațiunilor potrivite, poți crea ambiente deosebite care să amintească de anumite regiuni ori de anumite țări dragi ție chiar în locuința ta.

    Știm că nu va fi chiar 100% ca atunci când te-ai duce efectiv în destinația respectivă, însă cu siguranță vremurile acestea problematice vor trece altfel dacă îți creezi confortul necesar în spațiile în care petreci cel mai mult timp. Iar dacă mai ești și înconjurat măcar de câțiva dintre cei apropiați ție, atmosfera va fi plăcută, credem noi. În plus, este și păcat să nu profiți de promoțiile pe care ți le-am pregătit pe toată durata sezonului estival.

Petrecerea timpului în aer liber îți poate schimba percepția despre relaxare, iar timpul petrecut împreună cu cei dragi capătă o altă semnificație.

Propria ta grădină se poate transforma într-o cafenea, un restaurant sau un loc de întâlnire pentru prieteni. Socializarea devine mai plăcută, iar tu te simți mai confortabil în confortul propriei tale case.

Avantajul amenajării unei grădini este că cele mai multe produse sunt pliabile și ușor de depozitat, astfel încât le poți înlătura odată cu sosirea anotimpului rece. Alege să comanzi seturi de grădină de la KroneMag pentru a avea

garanția calității și a înlătura grija durabilității produselor în care investești. Îți punem la dispoziție produse de cea mai bună calitate, executate cu precizie, cu ajutorul materialelor rezistente chiar și la temperaturi extreme.

Atât în procesul de ofertare cât și la primul contact pe care îl avem cu clientul, ne străduim să identificăm nevoile specifice ale acestuia și să ținem seama de factorii importanți în cadrul fiecărui proiect. 

Produsele se livreaza vopsite conform solicitărilor primite.

  • Ne dorim să oferim clientului exact ceea ce-și dorește și să găsească la noi un răspuns optim la nevoile sale. 
  • Încercam să aplicam întotdeauna principiul ”win-win” ( colaborare în interesul ambelor părți).
  • Încercam să venim în întâmpinarea persoanelor care ne contacteaza cel puțin cu un sfat, cu o opinie profesionistă și cu o recomandare, sperând ca implicarea noastră să aducă satisfacție.