După o zi obositoare o plimbare relaxantă în parc este tot ce vă trebuie. Aerul curat și liniștea dar și frumusețea naturii de început de primăvară din parc transmit energie și vitalitate.

Timpul petrecut în natură ne face mai sănătoși așa cum am explicat într-un articol anterior.
În timpul unei plimbări se acumulează în corpul nostru vitamina D și corpul nostru prin miscare  arde calorii.

ÎN NATURĂ

Când suntem în natură, starea noastră de spirit este, de asemenea, mai bună.
În această stare mai calmă, fără stres, chiar și la muncă putem fi mai eficienti in ziua următoare.
Cercetările arată că orele petrecute în aer liber ne stimulează creativitatea, reduc șansele de a dezvolta depresie.
Pentru a se relaxa puteti merge in parcul apropiat, dar ca sa putem vorbi de o oază de liniste este nevoie si de mobilier urban de calitate.
Venim noi in ajutor cu urmatoarele produse: cu cișmele, bănci, stîlpi de iluminat etc., dar să nu uitați si de spațiile de joacă pentru copii și locuri special amenajate pentru exerciții fizice. 

AERUL PROASPĂT ȘI ZILELE LUCRĂTOARE

În lumea noastră urbanizată, pentru mulți dintre noi este dificil să vizităm zilnic un parc, dar nu ar trebui să fim triști.
Plimbati-vă de trei ori pe săptămână cam un sfert de oră. Ce ati observat? Sunteți mai productiv?
Cum este posibil? E simplu. Ați parcat puțin mai departe de locul de muncă dimineața, astfel încât să puteți merge mai mult pe jos după-amiaza și sunteți plin de energie, admirați atent mamele cu copii stînd pe bănci.
Întorcându-ne acasă după o scurtă plimbare după-amiaza sau seara avem un sentimentul de fericire primit cadou de la natura si acest lucru persistă

IMPORTANȚA MOBILIERULUI STRADAL

Imaginați-vă un spațiu frumos mobilat, un loc în care băncile, coșurile de gunoi, stîlpii de iluminat și delimitatorii, suporții pentru biciclete schimbă imaginea orașului.
Unul dintre factorii cheie este durabilitatea, deoarece toate elementele de mobilier stradal trebuie să fie rezistenți la uzură și condițiile meteorologice.

Deci, un loc permanent frumos sugerează că ar trebui să vizitați acest loc de mai multe ori pe săptămână!

Uneori, fără să ne dăm seama, mobilierul urban încurajează și socializarea.