Pe măsură ce tot mai mulți oameni decid să folosească bicicletele, diverse suporturi pentru biciclete au devenit o parte de zi cu zi a peisajului urban. Pe de altă parte, se mai poate spune că cel mai adesea, nu doar din motive practice, clienții (instituții, centre comerciale) preferă instalarea de suporți pentru biciclete simple și bine dovedite în locul soluțiilor unice.

La KroneMag, considerăm că este o provocare specială dacă putem produce produse pe baza parametrilor/cerințelor specificate de client. Acest lucru este valabil mai ales pentru suporții de biciclete.

În astfel de cazuri, nevoile clientului și experiența noastră de fabricație se îmbină cu succes, iar rezultatul este un produs nou, deloc obișnuit, care aduce zâmbetul pe față chiar și celor care nu merg deloc pe bicicletă. De asemenea, este un fapt care nu poate fi ignorat că suporții unici pentru biciclete amplasate într-un mediu arhitectural modern pot reprezenta o adevărată pată de culoare peisajul urban.

Ca urmare a unor astfel de comenzi unice, am dezvoltat linia de produse BICYCLE, care este acum unul dintre cele mai populare produse ale noastre.