Există locuri în care accesul autoturismelor trebuie să fie restricționat - de exemplu, aleile de grădini, parcuri, instituții publice, spitale - și de aceea vă oferim una dintre cele mai mai selectii de bolarzi de pe piața europeană.

Pentru a interzice accesul în totalitate în anumite zone, puteți opta pentru modelul de stâlp delimitator  950B sau pentru a permite accesul ori de câte ori este nevoie. puteți alege stâlpul delimitator BINEC sau 908.

Indiferent de modelul de care aveți nevoie, ne vom asigura că produsele existente în portofoliul KroneMag se vor încadra în peisaj.

Există, de asemenea, clădiri care necesită protecție - clădiri vechi, clădiri ale căror fațade doriți să le protejați sau în fața cărora doriți să păstrați permanent spațiul pentru accesul pietonal, monumentele istorice, piețele publice; delimitatorii

noștri de înaltă calitate vin într-o varietate de stiluri și caracteristici funcționale, pentru a se potrivi fiecărui spațiu. 

Nu este necesar să vă reamintim că suntem dedicați cercetării, inovării și dezvoltării designului de mobilier urban, stradal și de parc pentru domeniul public. Echipa noastră de proiectanți industriali calificați, ingineri de produse și specialiști în producție consideră că, calitatea proiectării în spațiul public este o măsură a succesului nostru ca civilizație urbană.

Și dacă nu sunteți siguri ce să alegeți, vă suntem întotdeauna la dispoziție, bucuroși să vă răspundem și să vă îndrumăm către produsele potrivite nevoilor dvs.