Părerea mea este că progresul omenirii se bazează foarte mult pe imitație; cu siguranță putem găsi argumente pro și contra, dar nimeni nu poate nega puterea exemplului - care poate fi, de asemenea pozitiv :) sau negativ :( !

Abordând exclusiv latura pozitivă - învățăm unul de la celălalt; învățăm de la naștere - de la lucruri elementare de supraviețuire la efectuarea operațiunilor complexe și evoluate, care ne ajută să schimbăm mediul în care trăim, făcându-l mai plăcut și mai prietenos.

Dacă primul pas este imitația, următorul - firesc pentru dezvoltare - este inovația, schimbarea, adaptarea la preferințele subiective, educate în timp, ale fiecăruia dintre noi. Pentru că suntem unici și vrem să subliniem acest lucru - uneori, cel puțin :)

Poate cel mai important spațiu care ne reflectă unicitatea este casa noastră, modul în care alegem și aranjăm lucrurile în casă, curte și grădină; de aceea, la KroneMag, lucrăm cu plăcere, astfel încât să puteți alege în mod liber mobilierul dvs. pentru grădină și terasă, realizând produse personalizate, în funcție de alegerile dvs. cu privire la elementele care compun produsele: culorile ( orice culoare din paletarul RAL), materialul ( fontă și lemn, aluminiu turnat,aluminiu și lemn sau metal).

Subliniem faptul că produsele pot avea ușoare imperfecțiuni de suprafață, asta dovedind că produsele sunt turnate manual și că o mică parte din viața și experiența unora dintre colegii din producție sunt prezente în viața ta, făcând-o mai bogată și mai frumoasă.