Menu
Coșul tău

Cum să ? RSS Feed

Cum să ?

04 Jul Mobilier de grădină - idei de amenajare
0 433
    Amenajarea unei curti nu trebuie sa fie neaparat si costisitoare.Site-ul nostru new.kronemag.com a reunit un portofoliu larg de produse, perfecte pentru a le pune în practică în grădina de acasă.Unele dintre recomandările nostre ar fi mesele sau ..
04 May ”Toate-s vechi și noi sunt toate...”
0 356
    Părerea mea este că progresul omenirii se bazează foarte mult pe imitație; cu siguranță putem găsi argumente pro și contra, dar nimeni nu poate nega puterea exemplului - care poate fi, de asemenea pozitiv :) sau negativ :( !Abordând exclusiv latu..
03 May Gata de...oaspeți?
0 441
    Cu toții cunoaștem o veche zicală care spune așa: ”Gospodarul înţelept îşi face iarna car şi vara sanie.” Păstrând între ele, majoritatea dintre noi ne planificăm vacanța în primăvară! Nu vă vom ajuta să faceți asta, dar am dori foarte mult să-i ..
01 Mar Cișmele de grădină - Design și Utilizare.
0 429
    Primăvara este un puternic simbol al renașterii, primul sezon al anului; moment în care natura are nevoie de puțin ajutor ...Ce poate simboliza un nou început mai mult decât mugurii copacilor care stau să se crape sau verdele proaspăt al florilor..
01 Feb Băncile de grădină - cum să le alegi?
0 338
    Acordă o atenție deosebită grădinii tale prin alegerea unei bănci care să ți se potrivească perfect. Pentru asta, îți recomandăm să ții cont de câteva aspecte:Alegerea materialului:Băncile îți pot oferi locuri de relaxare unde vă puteți bucura de..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)