Primăvara este un puternic simbol al renașterii, primul sezon al anului; moment în care natura are nevoie de puțin ajutor ...

Ce poate simboliza un nou început mai mult decât mugurii copacilor care stau să se crape sau verdele proaspăt al florilor din grădină, care abia apare din patura de frunze care toamna trecută s-a așezat pentru a le menține calde toată iarna ?!

Pentru că nu știm niciodată dacă zilele vor fi secetoase sau dacă va ploua, KroneMag vă pune la dispoziție o gamă largă de cișmele pentru orice eventualitate. 

În primul rând, trebuie să decideți dacă ceea ce doriți este o cișmea de perete sau cu picior, în funcție de posibilitățile de alimentare cu apă; preferințele și modul în care se va integra în peisajul existent sunt, de asemenea, importante.

Indiferent de ce alegeți, ar trebui să știți că cișmelele noastre sunt de asemenea menite să vă ajute să aveți grijă de grădina sau curtea dvs., astfel încât să puteți conecta întotdeauna un furtun, având și suport pentru acesta, făcând din strângerea și depozitarea lui o joacă de copii. 

Dacă doriți să vă bucurați de ciripitul păsărilor  vă putem asigura că aceste vă vor vizita grădina, recomandarea noastră fiind decorațiunea adaptoare pentru păsări FINKEN. Desigur, puteți opta pentru oricare din decorațiunile disponibile în portofoliul nostru de mobilier de grădină, pentru a o face să pară specială. 

Știm cât de important este să avem mereu lucruri la îndemână care contează; din primăvară până în toamnă, petrecem mult timp afară - nu numai în propria grădină - de aceea ne-am gândit și la confortul urban. În consecință, gama de produse a noastră nu se limitează la mobilierul de grădină și curte, astefel vă putem oferi o gamă largă de cișmele de stradă și parcuri; unele dintre aceste modele putându-i fi atașat și furtun, astfel încât îngrijirea spațiilor verzi să devină mai ușoară.

Secțiunea de mobilier urban din magazinul nostru online nu deține numai cișmele, aici puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru amenajarea spațiilor publice: bănci și banchete pentru parcuri, coșuri de gunoi stradale și reciclabile, bolarzi, rastel biciclete, stâlpi direcționali, stâlpișori iluminat, panouri afișaj, etc. 

Chiar vrei să vină primăvara? Adu-o începând cu o vizită la KroneMag! Ești întotdeauna binevenit.