Cum să reziști unei veri toride

    KroneMag vă ajută să rezistați caniculei prin recomandarea gamei diversificate a cișmelelor de apă, acestea se pot monta în curți, grădini, parcuri, dar și stradal.

    Cișmelele aduc un plus prin rafinament și eleganță locului în care sunt amplasate, dar de asemenea sunt și foarte practice prin menținerea hidratării  dumneavoastră pe timpul zilei.


Hidratarea corectă pe timpul caniculei

    Medicii cardiologi ne amintesc constant importanța hidratării corespunzătoare pe timp de caniculă, pentru a preveni apariția tulburărilor cardiovasculare.

    Dacă petreceți mai mult timp în încăperi cu aer condiționat puteți consuma circa 2 litri de lichide zilnic, dar dacă stați mai mult afară, la soare, e necesar să consumați mai multe lichide, în functie de timpul de expunere la soare, de tipul și volumul efortului pe care îl depuneți.


Beneficiile hidratării corespunzătoare

    Prima regulă, și poate cea mai importantă, este să aveți tot timpul la îndemână o sticlă cu apa rece, studiile arată că oamenii se simt instantaneu mai în formă după consumul de apă.

    Consumul intens și regulat de apă este una dintre cele mai eficiente metode de a întării sistemul imunitar.

    Consumul corespunzător de apă  ajută la menținerea sănătății pielii, deoarece contribuie la hidratarea țesutului cutanat, susținerea producției de colagen și prevenirea deshidratării.

    Consumul unui pahar de apă înainte de masă reduce din apetit, ajutând la un consum redus de mâncare.

    Experții medicali recomandă consumul constant de apă pe tot parcursul zilei, în cantități mici, pentru creșterea rezistenței în fața stresului.

    Un aport suficient de apă previne instalarea crampelor musculare și lubrifiază articulațiile, două beneficii importante pentru susținerea activităților fizice intense.

    Alături de fibrele alimentare, apa este esențială pentru o digestie sănătoasă.