Menu
Coșul tău

Blog - mobilier urban RSS Feed

15 Mar Bolarzi, părți din mobilier urban!
Ioana 0 48
FRONTIERĂ ȘI DEFINIȚIETotul este doar în limitele sale. Granița pătrunde întreaga existență a lucrului, prin urmare demarcarea sau segmentarea este operațiunea centrală a vieții noastre.Delimităm zone, case sau proprietăți separate, există națiuni, o..
16 Jan Să începem anul împreună!
Ioana 0 142
Bine v-am regăsit în noul an, care sperăm să fie plin de bucurii și reușite pentru toată lumea!Ne-am propus și în acest an să fim alături de dumneavoastră prin calitatea produselor noastre și spre mulțumirea clientului final.Indiferent de anotimp și ..
22 Dec CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU CU SĂNĂTATE!
Ionela 0 98
Crăciun luminos cu KroneMagCrăciunul este ... lumină, muzică și magie.Sunt decorurile și decorațiunile ce au un farmec aparte, vitrinele, pomii de Crăciun parcă luminează mai tare în aceste zile sfinte.Peisajele luminoase, copacii strălucitori și lum..
06 Feb O altă prezentare a produselor KroneMag!
Ioana 0 214
„Care este utilizarea şi importanţa mobilierului urban?”. Mobilierul urban creează spaţii pentru odihnă, recreere şi întâlniri sociale cu alte persoane. Mobilierul urban poate avea o importanţă deosebită pentru persoanele în vârstă, pentru persoanele..
23 Dec An Nou, Paletar Nou, Produse Noi!
0 192
Întâmpinam noul an cu produse noi și un paletar mai bogat, adaptat nevoilor dumneavoastră.Într-o perioadă destul de schimbătoare, de multe ori conceptul de "nou" poate sa ne sperie deoarece avem tendința de a ramâne în zona noastră de confort.KroneMa..
22 Sep Colaj de toamna
0 209
Toamna paleta de produse la KroneMagToamna are probabil cea mai frumoasa paleta de culori, incepand de la noul vesmant pe care il poarta copacii si terminand cu asternuturi, vesela de bucatarie, aranjamente florale, cosuri cu fructe si paturici caldu..
26 Feb Mobilierul urban și o plimbare în parc
0 280
După o zi obositoare o plimbare relaxantă în parc este tot ce vă trebuie. Aerul curat și liniștea dar și frumusețea naturii de început de primăvară din parc transmit energie și vitalitate.Timpul petrecut în natură ne face mai sănătoși așa cum am expl..
09 Jul Produs nou pentru iubitorii de sah - Set mobilier exterior cu tabla de sah CÂMPINA
0 860
Setul de șah este un accesoriu potrivit în parcuri și în alte zone de relaxare, dar se poate amplasa si in confortul propriei gradini/curti.Tabla de șah în sine este realizată din policarbonat. Masa este disponibilă în două versiuni, cu sau fără tabl..
27 Feb Mobilierul urban – vitrina orașului
0 509
    Din ce în ce mai mult, colectivităţile locale consideră mobilierul urban o vitrină a oraşului, ce îi reflectă dinamismul şi identitatea, punându-i în valoare patrimoniul şi oferind în acelaşi timp o ameliorare a cadrului de viaţă în oraş. Băncile..
21 Feb KroneMag – Partenerul tău de încredere în noul an.
0 235
    Având în vedere că este un an nou, un an al schimbărilor și al amenajărilor atât în mediul urban și rural dar nu în ultimul rând și în casa și grădina dvs.    KroneMag vă stă la dispoziție în orice moment, pentru a vă ajuta cu realizarea și alege..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)