Menu
Coșul tău

Pe fondul decretării Stării de Urgență, menționăm faptul că doar parțial producția a fost afectată în perioada pe care o traversăm, departamentul comercial răspunzând prompt tuturor solicitărilor. Mai multe detalii

Console Iluminat Exterior

Console, lămpi, aplice pentru iluminatul exterior al caselor, teraselor, confecționate din fontă sau aluminiu. Consolele vă oferă posibilitatea montării corpurilor de iluminat de tip glob, felinar sau lampadar.

Model: ME-H9.PALASIO
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp i..
1.007 lei
Model: ME548.PALASIO
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat tip felinar, lampadar, ideală pentru decorarea grădinii, curții sau foișoarelor.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată..
1.055 lei
Model: TA-100.G200
Lămpile de iluminat cu braț din aluminiu cu corpuri de iluminat incluse în preț, fac parte din mobilierul de grădină și sunt utilizate la iluminatul teraselor, caselor sau balcoanelor. Consola ornamentală de perete este realizată integral din aliaj de aluminiu.   Elemente Componente:&..
175 lei
Model: TA-101.GLOB200
Lămpile de iluminat cu braț din aluminiu, cu corpuri de iluminat incluse în preț fac parte din mobilierul de grădină și sunt utilizate la iluminatul teraselor, caselor sau balcoanelor. Consola ornamentală de perete este realizată integral din aliaj de aluminiu.    Elemente Compon..
263 lei
Model: TA-101.GLOB250
Consola ornamentală de perete este realizată integral din aliaj de aluminiu. Lămpile de iluminat cu braț din  aluminiu, cu corpuri de iluminat incluse în preț fac parte din mobilierul de grădină și sunt utilizate la iluminatul teraselor, caselor sau balcoanelor.   Elemente Compon..
279 lei
Model: TA-101.GLOB300
Lămpile de iluminat cu braț din aluminiu, cu corpuri de iluminat incluse în preț fac parte din mobilierul de grădină și sunt utilizate la iluminatul teraselor, caselor sau balcoanelor. Lampa de perete exterior poate fi montată pe terase, în grădini.  Elemente Componente:    ..
290 lei 299 lei
Model: ME-H9.GLOB400
 Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon este realizată integral din fontă turnată, oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată    ..
600 lei
Model: ME510.VILLA
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon ME510 VILLA realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată     ..
842 lei
Model: ME501.GLOB400
 Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată echipată cu corp de iluminat.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat GLOB 400 ..
571 lei
Model: ME503.GLOB400
Consolă, lampă pentru iluminat exterior de perete realizată integral din fontă ME503 GLOB.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip GLOB 400 ..
483 lei
Model: ME550.PALASIO
 Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon  ME550 PALASIO realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente Lampă Perete Casă:      consolă de il..
1.088 lei
Model: ME501.PALASIO
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon ME501 PALASIO realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată  ..
978 lei
Model: ME510.PALASIO
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      ..
1.183 lei
Model: ME550.GLOB400
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este echipată cu corp de iluminat, face parte din categoria mobilierului de grădină și este ideală pentru decorarea casei.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din font..
681 lei
Model: ME510.GLOB400
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon  realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată     ..
769 lei
Model: ME109.VILLA
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      ..
879 lei
Afişare 25 - 40 din 40 (2 pagini)