Menu
Coșul tău

Console Iluminat Exterior

Console, lămpi, aplice pentru iluminatul exterior al caselor, teraselor, confecționate din fontă sau aluminiu. Consolele vă oferă posibilitatea montării corpurilor de iluminat de tip glob, felinar sau lampadar.

Model: ME550.VILLA
 Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată, model clasic, decorativ pentru iluminatul exterior.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar VILLA 6..
1.358 lei
Model: ME-H9.VILLA
Consolă, lampă pentru iluminat exterior de perete realizată integral din fontă.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat VILLA 620 (dispersor alb)...
1.063 lei
Model: ME502.GLOB400
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp i..
1.099 lei
Model: ME502.VILLA
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, grădină, realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar VILLA 620 (dispersor alb) E27..
1.337 lei
Model: ME-H9.PALASIO
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp i..
1.361 lei
Model: ME548.PALASIO
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat tip felinar, lampadar, ideală pentru decorarea grădinii, curții sau foișoarelor.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată..
1.635 lei
Consolă, Lampă Iluminat Exterior de Perete din Aluminiu TA-100.G200A Consolă, Lampă Iluminat Exterior de Perete din Aluminiu TA-100.G200A
Cel mai bun preț -3 %
Model: TA-100.G200
Lămpile de iluminat cu braț din aluminiu cu corpuri de iluminat incluse în preț, fac parte din mobilierul de grădină și sunt utilizate la iluminatul teraselor, caselor sau balcoanelor. Consola ornamentală de perete este realizată integral din aliaj de aluminiu.   Elemente Componente:&..
241 lei 248 lei
Model: TA-101.GLOB200
Consola ornamentală de perete este realizată integral din aliaj de aluminiu. este oferită cu corp de iluminat și este ideală pentru decorarea grădinii. Elemente Componente:     consolă de perete      corp de iluminat GLOB 200 ..
0 lei
Model: TA-101.GLOB250
Lămpile de iluminat cu braț din  aluminiu, cu corpuri de iluminat incluse în preț fac parte din mobilierul de grădină și sunt utilizate la iluminatul teraselor, caselor sau balcoanelor.   Elemente Componente:     consolă de perete      corp de i..
0 lei
Model: TA-101.GLOB300
Lămpile de iluminat cu braț din aluminiu, cu corpuri de iluminat incluse în preț fac parte din mobilierul de grădină și sunt utilizate la iluminatul teraselor, caselor sau balcoanelor. Lampa de perete exterior poate fi montată pe terase, în grădini.  Elemente Componente:    ..
0 lei
Model: ME-H9.GLOB400
Consolă, lampă de iluminat pentru grădină, realizată integral din fontă turnată, oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat GL..
825 lei
Model: ME510.VILLA
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp i..
1.547 lei
Model: ME501.GLOB400
 Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată echipată cu corp de iluminat.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat GLOB 400 ..
973 lei
Model: ME503.GLOB400
Consolă, lampă pentru iluminat exterior de perete realizată integral din fontă ME503 GLOB.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip GLOB 400 ..
805 lei
Model: ME550.PALASIO
 Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente Lampă Perete Casă:      consolă de iluminat din fontă tur..
1.656 lei
Model: ME501.PALASIO
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon ideale pentru înfrumusețare, realizată din fontă și cu corp de iluminat felinar.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar PALASIO 700 E27..
1.509 lei
Model: ME510.PALASIO
Consolă, lampă de iluminat concepută pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată, echipată cu corp de iluminat.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar PALASIO 700 E27..
1.845 lei
Model: ME550.GLOB400
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este echipată cu corp de iluminat, face parte din categoria mobilierului de grădină și este ideală pentru decorarea casei.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din font..
1.120 lei
Model: ME510.GLOB400
Lampă, aplică de perete pentru întregirea mobilierului de grădină, realizată din fontă turnată, echipată cu corp de iluminat tip Glob.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat GLOB 400   ..
1.309 lei
Model: ME109.VILLA
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      ..
0 lei
Afişare 25 - 44 din 44 (2 pagini)