Menu
Coșul tău

Coșuri de Gunoi Stradale

Coșurile de gunoi stradale, metalice pentru exterior fac parte din categoria mobilierului urban. Coșurile de gunoi stradale pot fi realizate în următoarele variante: cu recipient metalic simplu sau dublu, cu capac sau fără capac, cu scrumieră sau fără scrumieră, cu elemente din lemn de fag sau rășinoase. Recipientele coșurilor de gunoi pentru exterior sunt realizate din tablă zincată și pot fi modificate în funcție de cerințele beneficiarului.

Model: URBAN 22
Coșurile de gunoi metalice de exterior se pot monta pe alei, trotuare, în gări, stații de autobuz, grădinițe, școli, spitale.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată, volum 50 l    1 cadru metalicRecipientul coșului de gunoi de perete este realizat..
516 lei
Model: URBAN 34.C
Coș de gunoi metalic stradal, realizat din oțel, cu capac. Coșul de gunoi exterior poate fi montat pe alei, culoare.Elemente Componente:    1 cadru metalic cu capac    1 recipient din tablă zincatăRecipientul metalic al coșului de gunoi pentru exterior este realizat din tablă de ..
721 lei
Model: URBAN 37.C
Coșuri de gunoi metalice pentru colectarea gunoiului menajer în spațiile publice. Coșurile de gunoi sunt realizate din oțel.Fixarea la sol a coșului de gunoi pentru parc se realizează prin conexpanduri (neincluse în preț)...
398 lei
Model: URBAN 38
Coșurile de gunoi sunt realizate din cadru de oțel și tablă oțel zincat și sunt indicate pentru amenajarea spațiului exterior.Elemente Componente:   cadru metalic coș gunoi   1 recipient rabatabil din tablă oțel zincatRecipientul metalic al coșului de gunoi pentru exterior este r..
459 lei
Model: URBAN 35.CS
COMANDA MINIMA 50 BUC!Coșurile de gunoi stradale pot fi montate în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:     cadru metalic coș gunoi cu capac și scrumieră     1  recipient rabatabil din tablă oțel zincatRecipientul cilin..
1.352 lei
Model: URBAN.27C
Coșuri de gunoi cu tablă perforată, prevăzute cu capac. Coșuri de gunoi metalice stradale, pentru parcuri, spații de joacă, zone de relaxare. Elemente Componente:    1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1  cadru metalic cu capac din tablă zincatăR..
1.257 lei
Model: URBAN 9C-2S
Coșul de gunoi este dotat cu două scrumiere metalice, este realizat de tablă zincată și elemente din lemn rășinos, conceput să reziste condițiilor nefavorabile, recomandate parcurilor, aleilor sau altor zone publice.Elemente Componente:    1  recipient metalic, rectangular din tablă z..
1.577 lei
Model: URBAN 1.S
Dedicate spațiilor pentru fumători, coșurile de gunoi cu scrumieră din tablă zincată cu ornamente decorative din fontă sunt realizate din materiale rezistente la factorii externi, precum scrumul de țigară. Iți asigurăm cele mai sigure și durabile coșuri de gunoi pentru locuri publice.Elemente C..
861 lei
Model: URBAN 6.C
Coșurile de gunoi stradale, parc cu capac și recipient metalic din tablă zincată și șipci din lemn de rășinoase sunt destinate parcurilor, străzilor, locurilor publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:    1  recipient metalic, cilindric di..
869 lei
Model: URBAN 1.PS
Coșurile de gunoi metalice, parc, stradale cu un recipient metalic din tablă zincată și ornamente decorative din fontă pot fi montate în parcuri, pe alei pietonale, trotuare stradale. Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă perforată    1 țeavă metal..
682 lei
Model: URBAN 2.C
Coșurile de gunoi stradale duble, cu recipiente metalice din tablă zincată și ornamente decorative din fontă completează mobilierul urban din parcuri, străzi, alei, trotuare, parcări.Elemente Componente:    2 recipiente metalice, cilindrice din tablă zincată    1 țeavă metalica c..
1.089 lei
Model: URBAN 9C-1S
Coșurile de gunoi cu capac de exterior cu recipient rectangular metalic din tablă zincată și rigle de lemn de rășinoase sunt recomandate parcurilor, aleilor sau altor zone publiceElemente Componente:    1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1  cadru met..
1.499 lei
Model: URBAN 13.CSR
Coșul de gunoi exterior rabatabil, cu capac este ideal pentru montare pe perete sau pe stâlpi stradali, publici.Elemente Componente:    1 recipient coș rectangular cu capac tablă oțel zincat    1 scrumieră metalicăRecipientul metalic al coșului de gunoi pentru exterior este reali..
492 lei
Model: URBAN 9C.P
Coșurile de gunoi cu capac și recipient rectangular metalic din tablă zincată, cu pereți laterali din tablă perforată sunt recomandate parcurilor, aleilor sau altor zone publice.Elemente Componente:    1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1  cadru meta..
1.344 lei
Model: URBAN.26C
Coșul de gunoi metalic dublu cu capac pentru străzi, alei pietonale, locuri de joacă, spații de relaxare. Elemente Componente:    2 recipiente metalice cu capac din tablă oțel zincat    1 cadru de susținere din oțelRecipientul metalic al coșului de gunoi pentru exterior este..
732 lei
Model: URBAN 28
Coșurile de gunoi stradale, metalice cu recipient din tablă zincată și elemente ornamentale din fontă sunt elemente componente ale mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 cadru metalic, c..
358 lei
Model: URBAN 5.C
Coșurile de gunoi pentru exterior cu recipient cilindric din tablă zincată și rigle decorative din lemn de rășinoase din mobilierul urban, pot fi amplasate în parcuri, spații de joacă sau în alte zone publice.Elemente Componente:    1  recipient metalic, cilindric din tabla zincata&nb..
1.190 lei
Model: URBAN 11
Coșul de gunoi metalic cu prindere pe stâlp, gard. Gama completă de coșuri de gunoi stradale fără capac, realizate din oțel și tablă zincată. Elemente Componente:    1 recipient coș rotund tablă oțel zincat    talpă de fixare pe stâlpRecipientul cilindric metalic al coșului ..
341 lei
Model: URBAN 31
Coșuri de gunoi metalice, stradale, cu prindere pe stâlp. Coșurile de gunoi sunt realizate din tablă zincată.Elemente Componente:    1 recipient  cilindric metalic    1 suport prindere pe stâlp cu găuriRecipientul cilindric metalic al coșului de gunoi stradal, parc este real..
349 lei
Model: URBAN 30.CS
Coș de gunoi metalic realizat din stâlp de susținere și recipient din tablă zincată. Coșul de gunoi pentru exterior este prevăzut cu scrumieră. Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată cu capac și scrumieră    1 cadru metalic de susținereRecip..
655 lei
Coș Gunoi Stradal Metalic cu Scrumieră URBAN 4S Coș Gunoi Stradal Metalic cu Scrumieră URBAN 4S
Cel mai bun preț
Model: URBAN 4.S
Coșurile de gunoi stradale, metalice cu recipient din tablă zincată cu o capacitate de 32 litri sunt destinate montării în parcuri, străzi, locuri publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată cu scrumieră, volum 32 litri    1 cadru metalicRecip..
397 lei
Model: URBAN 2
Coșul de gunoi stradal cu recipiente metalice din tablă zincată și ornamente decorative din fontă completează mobilierul urban din parcuri, străzi, alei, trotuare, parcări.Elemente Componente:    2 recipiente metalice, cilindrice din tablă zincată    1 țeavă metalică, consolă de ..
783 lei
Coș Gunoi Metalic Urban Stradal UT4 Coș Gunoi Metalic Urban Stradal UT4
Cel mai bun preț
Model: UT4
Coșurile de gunoi de exterior compuse din recipient cilindric din tablă zincată și consolă metalică de susținere sunt recomandate pentru parcuri, străzi, locuri publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tab..
269 lei
Model: UT5
Coșul de gunoi urban de exterior disponibil cu un recipient cilindric metalic este ideal pentru parcuri, străzi, locuri publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 țeavă metalică,..
318 lei
Afişare 25 - 48 din 88 (4 pagini)