Menu
Coșul tău

Coșuri de Gunoi Stradale

Coșurile de gunoi stradale, metalice pentru exterior fac parte din categoria mobilierului urban. Coșurile de gunoi stradale pot fi realizate în următoarele variante: cu recipient metalic simplu sau dublu, cu capac sau fără capac, cu scrumieră sau fără scrumieră, cu elemente din lemn de fag sau rășinoase. Recipientele coșurilor de gunoi pentru exterior sunt realizate din tablă zincată și pot fi modificate în funcție de cerințele beneficiarului.

Model: UT2.S
Coșul de gunoi urban, de exterior compus din recipient cilindric și țeavă de susținere este potrivit pentru parcuri, străzi, locuri publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 țea..
252 lei
Model: URBAN 8.S
Coșurile de gunoi pentru exterior cu scrumieră și cu recipient cilindric din tablă zincată sunt recomandate zonelor pietonale, instituțiilor publice și nu numai.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 cadru metalic, consolă de susținere ..
248 lei
Model: URBAN 15
Coșurile de gunoi stradale, metalice cu recipient din tablă zincată sunt elemente componente ale mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1 cadru metalicRecipientul coșului de gunoi de per..
329 lei
Model: URBAN 8.RL
Coșurile de gunoi pentru exterior cu recipient cilindric din tablă zincată sunt recomandate zonelor pietonale sau instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 cadru metalic    1 cheieRecipientul cilindric metalic al..
728 lei
Model: URBAN 1.SRT
Coșurile de gunoi stradale cu scrumieră și recipiente metalice din tablă zincată cu ornamente decorative din fontă completează mobilierul urban din parcuri, străzi, alei, trotuare, parcări.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 țeavă metalic..
649 lei
Model: URBAN 2.SR
Coșurile de gunoi stradale cu scrumieră și recipiente metalice din tablă zincata cu ornamente decorative din fontă completează mobilierul urban din parcuri, străzi, alei, trotuare, parcări.    Elemente Componente:     2 recipiente metalice, cilindrice din tablă zin..
703 lei
Model: URBAN 15.CSA
Coșurile de gunoi stradale, metalice cu panou publicitar se pot monta și în fața instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1 cadru metalic    1 capac metalic    1 panou publicitar metalic    2..
483 lei
Model: URBAN 10.CS
Coșurile de gunoi stradale pot fi montate și în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice. Realizat special pentru a îmbina aruncarea deșeurilor cu folosirea scrumierei. Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 capac c..
793 lei
Model: URBAN 10.CSP
Coșurile de gunoi stradale pot fi montate și în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă perforată    1 capac cu scrumieră centrală din tablă zincatăRecipientul cilindric al coșului de gunoi met..
865 lei
Model: UT2
Coșul de gunoi urban, de exterior compus din recipient cilindric și țeavă de susținere, potrivit pentru parcuri, străzi, locuri publice, precum și școli, campusuri universitare.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 țeavă metalică, consolă d..
230 lei
Model: UT3
Coșurile de gunoi de exterior compuse din recipient cilindric din tablă zincată și consolă metalică de susținere sunt recomandate pentru parcuri, străzi, locuri publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tab..
274 lei
Model: URBAN 29
Coșurile de gunoi pentru exterior pot fi montate în parcuri, pe alei, zone pietonale, spații de relaxare. Elemente Componente:    2 recipiente metalice, cilindrice din tablă zincată    1 cadru metalic, consolă de susținere    2 ornamente din fontăRecipientul cilind..
435 lei
Model: URBAN 3
Coșurile de gunoi stradale, metalice cu recipient din tablă zincată și elemente ornamentale din fontă sunt elemente componente ale mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 cadru metalic, c..
429 lei
Model: URBAN 12
Coșul de gunoi cu prindere pe perete face parte din categoria mobilierului urban și este destinat amenajării spatiiilor publice, parcurilor.Elemente Componente:    1 recipient  cilindric metalic    1 suport prindere perete    2 elemente decorative din fontăRecipien..
292 lei
Model: URBAN 5
Coșurile de gunoi pentru exterior cu recipient cilindric din tablă zincată și rigle decorative din lemn de rășinoase din mobilierul urban, pot fi amplasate în parcuri, spații de joacă sau în alte zone publice.Elemente Componente:    1  recipient metalic, cilindric din tabla zincata&nb..
759 lei
Model: URBAN 9
Coșurile de gunoi cu recipient rectangular metalic din tablă zincată și rigle de lemn din rășinoase sunt recomandate parcurilor, aleilor sau altor zone publice.Elemente Componente:    1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1  cadru metalic 4 picioare&nbs..
869 lei
Model: K1
Coșurile de gunoi urbane, de exterior cu stâlp din fontă turnată și recipient metalic din tablă zincată cu ornamente decorative din fontă fac parte din mobilierul urban al parcurilor, străzilor, locurilor publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:  &..
879 lei
Model: UT1
Coșul de gunoi urban, de exterior cu recipient din tablă zincată și cadru din fontă cu ornamente decorative este destinat parcurilor, străzilor, locurilor publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zin..
658 lei
Model: URBAN 7
Coșurile de gunoi pentru exterior cu recipient din tablă zincată pot fi integrate în parcuri, cartiere rezidențiale precum și în alte spații publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 cadru metalic, consolă de susținereRecipientul cilind..
387 lei
Model: K11
Coșurile de gunoi urbane, parc cu stâlp din fontă turnată și recipiente din tablă zincată cu ornamente decorative din fontă completează mobilierul urban în parcuri, străzi, locuri publice, precum și în spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:        2 recipie..
1.045 lei
Model: URBAN 15.C
Coșurile de gunoi stradale, metalice cu recipient din tablă zincată sunt elemente componente ale mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1 cadru metalic    1 capac metalicRecipi..
382 lei
Model: BIN-1-C
Coșurile de gunoi urbane confecționate integral din fontă turnată cu recipient metalic din tablă zincată sunt destinate mobilierului urban al parcurilor, cartierelor rezidențiale sau al altor zone publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată   ..
3.069 lei
Model: URBAN 22.CS
Coșurile de gunoi cu capac stradale, metalice cu recipient din tablă zincată sunt elemente componente ale mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată cu scrumieră, volum 50 litri    1 cadru metali..
437 lei
Model: URBAN 14
Coșul de gunoi metalic pentru fixare în perete este recomandat pentru dotarea spitalelor, campusurilor universitare, școlilor.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 cadru colț    2 ornamente din fontăRecipientul metalic al coșului ..
422 lei
Afişare 49 - 72 din 89 (4 pagini)