Menu
Coșul tău

Coșuri de Gunoi Stradale

Coșurile de gunoi stradale, metalice pentru exterior fac parte din categoria mobilierului urban. Coșurile de gunoi stradale pot fi realizate în următoarele variante: cu recipient metalic simplu sau dublu, cu capac sau fără capac, cu scrumieră sau fără scrumieră, cu elemente din lemn de fag sau rășinoase. Recipientele coșurilor de gunoi pentru exterior sunt realizate din tablă zincată și pot fi modificate în funcție de cerințele beneficiarului.

Model: URBAN.18C
Coșul de gunoi metalic cu recipient din tablă zincată completează mobilierul urban din parcuri, străzi, alei.Elemente Componente:    1 recipient cilindric din oțel zicat    1 cadru metalic cu capacRecipientul metalic al coșului de gunoi pentru exterior este realizat din tablă de ..
494 lei
Model: URBAN 10.ALBA
Coșurile de gunoi stradale pot fi montate și în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    23 elemente, rigle din lemn de rășinoaseRecipientul cilindric metalic al coșului de gunoi stra..
1.012 lei
Model: URBAN23C.RVL.F.C
Coșurile de gunoi cu recipient din tablă zincată, ornamente din fontă și rigle lemn de fag sunt destinate pentru amenajarea cu mobilier urban în parcuri, străzi, alei, zone comerciale și rezidențiale.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 ca..
828 lei
Model: URBAN 11.C
Coșul de Gunoi poate fi echipat la cerere (contra cost) și cu o scrumieră atașată de recipientul metalic al coșului de gunoi pentru exterior.Elemente Componente:    1 recipient coș rotund tablă oțel zincat    talpă de fixare pe stâlp cu capacRecipientul metalic al coșului de guno..
298 lei
Model: URBAN 8.A
Coșuri de gunoi de exterior cu montare în beton pentru parcuri, străzi, zone pietonale, școli, grădinițe.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 cadru metalic, consolă de susținereRecipientul metalic al coșului de gunoi pentru exterior este r..
237 lei
Coș Gunoi Metalic Stradal cu Capac URBAN 1C.P Coș Gunoi Metalic Stradal cu Capac URBAN 1C.P
Cel mai bun preț
Model: URBAN 1.C.P
Coșurile de gunoi metalice, parc, stradale cu un recipient metalic din tablă zincată perforată, capac și ornamente decorative din fontă pot fi montate și în incinta spitalelor, campusurilor universitare și instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tab..
520 lei
Coș Gunoi Stradal URBAN 1 RVL.F.CS cu capac și scrumieră Coș Gunoi Stradal URBAN 1 RVL.F.CS cu capac și scrumieră
Cel mai bun preț
Model: URBAN 1 RVL.F.CS
Coșul de gunoi metalic este recomandat pentru păstrarea curățeniei în spațiile de relaxare, parcuri, zone rezidențiale.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 țeavă metalică, consolă de susținere    1 scrumieră metalică   ..
1.056 lei
Model: URBAN 2.S
Coșurile de gunoi stradale compuse din recipiente metalice, scrumieră din tablă zincată și ornamente decorative din fontă sunt destinate mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:    2 recipiente me..
655 lei
Model: URBAN 1P
Coșurile de gunoi metalice decorative din fontă pot fi montate în parcuri, pe alei pietonale, trotuare stradale, dar și în incinta spitalelor, campusurilor universitare și instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă perforată    1 țeavă ..
472 lei
Model: URBAN 1.CS
Coșurile de gunoi metalice cu capac și scrumieră, au recipient metalic din tablă zincată și ornamente decorative din fontă și pot fi montate în incinta spitalelor, campusurilor universitare și instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric cu capac din tablă z..
759 lei
Model: URBAN 2.CS
Coșurile de gunoi stradale cu capac și scrumieră compuse din recipiente metalice, scrumieră din tablă zincată și ornamente decorative din fontă sunt destinate mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:  ..
747 lei
Model: URBAN.25C
Coșul de gunoi metalic pentru interior și exterior URBAN 25C cu capac este ideal pentru montare pe perete.Elemente Componente:    1 recipient coș cu capac tablă oțel zincatRecipientul coșului de gunoi de perete este realizat din tablă zincată cu g = 1 mm...
241 lei
Scrumieră Metalică de Perete S2 Scrumieră Metalică de Perete S2
Cel mai bun preț
Model: S2
Scrumiera metalică destinată montării pe perete la intrarea în instituții publice, universități, restaurante, terase sau altor zone special amenajate pentru fumat.Elementele Componente:    corp metalic scrumiera     talpă pentru prindere pe pereteScrumieră este din tablă de ..
189 lei
Model: S3
Scrumiera metalică cu picior de susținere destinată montării la intrarea în instituții publice, universități, restaurante, terase sau altor zone special amenajate pentru fumat.Elementele Componente:    corp metalic scrumieră cu flanșă pentru prindere    recipient interior scrumie..
219 lei
Model: S4
Având o greutate semnificativă, scrumiera are o stabilitate bună, iar talpa rotundă cu găuri oferă soluții anti-furt prin prinderea sa la sol cu conexpanduri ( neincluse în preț)Elementele Componente:    corp metalic scrumieră cu flanșă pentru prindere    recipient interior scrum..
329 lei
Model: S5
Scrumierele metalice cu picior de susținere pentru interior și exterior, sunt destinate montării la intrarea în instituții publice, universități, restaurante, terase sau altor zone special amenajate pentru fumat.Elementele Componente:    corp metalic scrumieră cu flanșă pentru prindere&nbs..
229 lei
Model: S1
Scrumiera metalică destinată montării pe perete la intrarea în instituții publice, universități, restaurante, terase sau altor zone special amenajate pentru fumat.Elementele Componente:    corp metalic scrumieră     recipient interior scrumieră ø89 mm    suport pri..
179 lei
Afişare 73 - 89 din 89 (4 pagini)