Menu
Coșul tău

Coșuri de Gunoi Stradale

Coșurile de gunoi stradale, metalice pentru exterior fac parte din categoria mobilierului urban. Coșurile de gunoi stradale pot fi realizate în următoarele variante: cu recipient metalic simplu sau dublu, cu capac sau fără capac, cu scrumieră sau fără scrumieră, cu elemente din lemn de fag sau rășinoase. Recipientele coșurilor de gunoi pentru exterior sunt realizate din tablă zincată și pot fi modificate în funcție de cerințele beneficiarului.

Model: URBAN.18C
Coșul de gunoi metalic cu recipient din tablă zincată completează mobilierul urban din parcuri, străzi, alei.Elemente Componente:    1 recipient cilindric din oțel zicat    1 cadru metalic cu capacRecipientul metalic al coșului de gunoi pentru exterior este realizat din tablă de ..
489 lei
Model: URBAN 10.ALBA
Coșurile de gunoi stradale pot fi montate și în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    23 elemente, rigle din lemn de rășinoaseRecipientul cilindric metalic al coșului de gunoi stra..
1.398 lei
Model: URBAN 11.C
Coșul de Gunoi poate fi echipat la cerere (contra cost) cu scrumieră, atașată de recipientul metalic.Elemente Componente:    1 recipient coș rotund tablă oțel zincat    talpă de fixare pe stâlp cu capacRecipientul metalic al coșului de gunoi pentru exterior este realizat din tabl..
432 lei
Model: URBAN 8.A
Coșuri de gunoi de exterior cu montare în beton pentru parcuri, străzi, zone pietonale, școli, grădinițe.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 cadru metalic, consolă de susținereRecipientul metalic al coșului de gunoi pentru exterior este r..
389 lei
Model: URBAN 1.C.P
Coșurile de gunoi metalice, parc, stradale cu un recipient metalic din tablă zincată perforată, capac și ornamente decorative din fontă pot fi montate și în incinta spitalelor, campusurilor universitare și instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tab..
791 lei
Model: URBAN 2.S
Coșurile de gunoi stradale compuse din recipiente metalice, scrumieră din tablă zincată și ornamente decorative din fontă sunt destinate mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:    2 recipiente me..
835 lei
Model: URBAN 1P
Coșurile de gunoi metalice decorative din fontă pot fi montate în parcuri, pe alei pietonale, trotuare stradale, dar și în incinta spitalelor, campusurilor universitare și instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă perforată    1 țeavă ..
695 lei
Model: URBAN 1.CS
Coșurile de gunoi metalice cu capac și scrumieră, au recipient metalic din tablă zincată și ornamente decorative din fontă și pot fi montate în incinta spitalelor, campusurilor universitare și instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric cu capac din tablă z..
990 lei
Model: URBAN 2.CS
Coșurile de gunoi stradale cu capac și scrumieră compuse din recipiente metalice, scrumieră din tablă zincată și ornamente decorative din fontă sunt destinate mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:  ..
1.154 lei
Model: URBAN.25C
Coșul de gunoi metalic pentru interior și exterior URBAN 25C cu capac este ideal pentru montare pe perete.Elemente Componente:    1 recipient coș cu capac tablă oțel zincatRecipientul coșului de gunoi de perete este realizat din tablă zincată cu g = 1 mm...
402 lei
Scrumieră Metalică de Perete S2 Scrumieră Metalică de Perete S2
Cel mai bun preț
Model: S2
Scrumiera metalică destinată montării pe perete la intrarea în instituții publice, universități, restaurante, terase sau altor zone special amenajate pentru fumat.Elementele Componente:    corp metalic scrumiera     talpă pentru prindere pe pereteScrumieră este din tablă de ..
268 lei
Model: S3
Scrumiera metalică cu picior de susținere destinată montării la intrarea în instituții publice, universități, restaurante, terase sau altor zone special amenajate pentru fumat.Elementele Componente:    corp metalic scrumieră cu flanșă pentru prindere    recipient interior scrumie..
359 lei
Model: S4
Având o greutate semnificativă, scrumiera are o stabilitate bună, iar talpa rotundă cu găuri oferă soluții anti-furt prin prinderea sa la sol cu conexpanduri ( neincluse în preț)Elementele Componente:    corp metalic scrumieră cu flanșă pentru prindere    recipient interior scrum..
462 lei
Model: S5
Scrumierele metalice cu picior de susținere pentru interior și exterior, sunt destinate montării la intrarea în instituții publice, universități, restaurante, terase sau altor zone special amenajate pentru fumat.Elementele Componente:    corp metalic scrumieră cu flanșă pentru prindere&nbs..
262 lei
Model: S1
Scrumiera metalică destinată montării pe perete la intrarea în instituții publice, universități, restaurante, terase sau altor zone special amenajate pentru fumat.Elementele Componente:    corp metalic scrumieră     recipient interior scrumieră    suport prindere p..
230 lei
Coș Exterior de Gunoi din Beton - ROMA
Nou Pentru preț
Model: C-ROMA
Cos de gunoi din beton pentru exterior, utilizat in parcuri, spatii publice, tip ROMA.Elemente componente :    corp din beton    recipient metalic..
0 lei
Afişare 73 - 88 din 88 (4 pagini)