Menu
Coșul tău

Iluminat Stradal

Soluții și echipamente pentru iluminat stradal disponibile în design clasic. Materiale de înaltă calitate precum fontă și aluminiu, oțel zincat.
KroneMag oferă o gamă selectată cu grijă de stâlpi de iluminat, stâlpi pentru  CCTV, console de perete pentru iluminatul exterior ambiental al clădirilor, stâlpișori iluminat alei și zone pietonale. În calitate de producători, toate produsele le putem adapta, modifica și personaliza la cererea beneficiarilor. 

Stâlpii de Iluminat KroneMag sunt certificați CE EN 40-5:2002

Model: S.40-2GJ
Stâlpul de iluminat parc ornamental public echipa cu 2 console metalice cu înveliș plastic poate fi folosit la iluminatul exterior al piețelor publice, parcurilor, pe faleze sau în cartierele rezidențiale.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      alia..
2.274 lei
Model: S.40-3FJ
Stâlpul pentru iluminat parc ornamental metalic cu înveliș din plastic, cu 3 console este folosit la iluminatul exterior din parcuri, grădini publice, alei, faleze.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez      s..
2.549 lei
Model: S.40-3FS
Stâlpul pentru iluminat parc public ornamental cu 3 console, metalic cu înveliș decorativ din plastic, este folosit la iluminatul exterior în spații comerciale, piețe publice, alei, parcuri, cartiere rezidențiale.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:     &n..
2.106 lei
Model: S.40-3GJ
Stâlpul pentru iluminat parc metalic cu înveliș din plastic oferit în variantă cu 3 console, destinat iluminatului public în grădini publice, parcuri, pe alei, faleze sau alte zone de relaxare.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-mi..
2.549 lei
Model: S.40W-1S
Stâlpul de iluminat parc metalic cu înveliș ornamental din plastic S.40W-1S este utilizat la iluminatul exterior al parcurilor, grădinilor publice sau a altor spații de relaxare.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez   ..
1.739 lei
Model: S.13-1S
Stâlpul de iluminat exterior metalic cu înveliș plastic este recomandat iluminatului public al aleilor, parcurilor, spațiilor comerciale sau a piețelor publice.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez      spumă..
569 lei
Model: S.21-3GS
Stâlpul de iluminat exterior ornamental public metalic cu înveliș plastic, cu 3 console/ brațe este folosit la iluminatul exterior în parcuri, grădini publice, pe terase.   Stâlpul de Iluminat pentru Parc este realizat din:      aliaj de oțel-miez    ..
1.769 lei
Model: S.22-1S
Stâlpul pentru iluminat exterior public metalic cu înveliș ornamental plastic este folosit la iluminatul exterior al aleilor, parcurilor, a piețelor sau a grădinilor publice.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez   &nbs..
869 lei
Model: S.23-1FS
Stâlp iluminat metalic cu înveliș decorativ din plastic pentru iluminatul exterior din parcuri, străzi, alei.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez      spumă poliuretanică-strat intermediar    ..
839 lei
Model: S.23-2.FJ
Stâlpul de iluminat ornamental cu înveliș din plastic este oferit cu 2 console, brațe și este destinat iluminatului în parcuri, grădini publice, cartiere rezidențiale.   Stâlpul de Iluminat Parc este realizat din:      aliaj de oțel-miez      sp..
1.309 lei
Model: S.30-1FS
Stâlpul de iluminat exterior S.30-1FS metalic cu înveliș ornamental din plastic este destinat iluminatului din grădinile publice sau parcuri.   Stâlpul de Iluminat Exterior pentru Parc este realizat din:      aliaj de oțel-miez      spumă poliur..
1.245 lei
Model: S.31-1FS
Stâlpul pentru iluminat public de exterior metalic cu înveliș ornamental din plastic poate fi utilizat la iluminatul exterior al parcurilor, pe faleze sau în cartiere rezidențiale.   Stâlpul de Iluminat Parc este realizat din:      aliaj de oțel-miez   &n..
1.329 lei
Model: S.31-1GS
Stâlpul pentru iluminat exterior public metalic cu înveliș ornamental plastic este utilizat la iluminatul exterior al parcurilor sau a grădinilor publice.  Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez      spumă poliuretani..
1.329 lei
Model: S.31-WTM-20-1
Stâlpul pentru iluminat parc public ornamental S.31-WTM-20-1 cu o consolă, metalic cu înveliș plastic este destinat iluminatului exterior al grădinilor publice, aleilor, parcurilor sau falezelor.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-..
2.179 lei
Model: S.40-1-3GJ
Stâlpul pentru iluminat parc metalic cu înveliș ornamental din plastic cu un vârf și 3 console este folosit la iluminatul exterior al parcurilor, aleilor, grădinilor.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez      ..
2.409 lei
Model: S.40-1-3GS
Stâlpul de iluminat parc exterior public dispus cu un vârf și 3 console, metalic cu înveliș plastic poate fi folosit la iluminatul exterior al parcurilor, aleilor, falezelor și a altor spații de relaxare.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj..
2.409 lei
Model: S.23-2.FS
Stâlpul de iluminat ornamental cu 2 console, brațe metalic cu înveliș de plastic este recomandat pentru parcuri, alei, cartiere rezidențiale.   Stâlpul de Iluminat Exterior Parc este realizat din:      aliaj de oțel-miez      spumă poliuretanică..
1.349 lei
Model: S.30-1-2GJ
Stâlpul de iluminat ornamental de exterior S.30-1-2GJ cu un vârf și 2 brațe, metalic cu înveliș exterior din plastic. Stâlpii de iluminat pot fi folosiți la iluminatul exterior în parcuri, alei, piețe publice, faleze sau alte locuri de relaxare.   Stâlpul de Iluminat Exterior este rea..
1.909 lei
Model: SP.31W-1FS
Stâlpul de iluminat parc ornamental public de exterior metalic cu înveliș decorativ din plastic este utilizat la iluminatul exterior al zonelor publice.Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez      spumă poliuretanică-strat inter..
1.659 lei
Model: VILLA-1
Stâlpul de iluminat exterior VILLA-1 destinat aleilor, grădinilor publice sau parcurilor este realizat din tronsoane de oțel zincat și ornamente de fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare) zincată electrochimic &..
1.460 lei
Model: BL134
Stâlp de iluminat stradal realizat din țeavă de oțel galvanizat și bază din fontă turnată. Stâlpul de iluminat BL134  este ideal pentru alei, grădini publice și parcuri.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel..
830 lei
Model: S.52W-3GJ
Stâlpii pentru iluminat stradal metalici cu înveliș ornamental din plastic echipați cu 3 console, sunt recomandați pentru iluminatul exterior al piețelor publice, cartierelor rezidențiale și a altor locuri publice.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:     &..
2.899 lei
Model: S.54W-1-2GJ
Stâlpul de iluminat stradal metalic cu înveliș plastic, recomandat pentru iluminat străzi, spații publice, trotuare stradale, cartiere rezidențiale.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez      spumă poliuretani..
2.759 lei
Model: S.54W-2GJ
Stâlpul de iluminat stradal metalic cu înveliș plastic este recomandat pentru iluminat străzi, spații publice, trotuare stradale, cartiere rezidențiale.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez      spumă poliure..
2.719 lei
Afişare 25 - 48 din 253 (11 pagini)