Menu
Coșul tău

Iluminat Stradal

Soluții și echipamente pentru iluminat stradal disponibile în design clasic. Materiale de înaltă calitate precum fontă și aluminiu, oțel zincat.
KroneMag oferă o gamă selectată cu grijă de stâlpi de iluminat, stâlpi pentru  CCTV, console de perete pentru iluminatul exterior ambiental al clădirilor, stâlpișori iluminat alei și zone pietonale. În calitate de producători, toate produsele le putem adapta, modifica și personaliza la cererea beneficiarilor. 

Stâlpii de Iluminat KroneMag sunt certificați CE EN 40-5:2002

Model: ME530.PALASIO
Lampă de iluminat din fontă de exterior decorativă este recomandată pentru iluminatul instituțiilor publice, sediilor firmelor, restaurantelor sau teraselor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar..
1.172 lei
Model: T145-H3
Stâlpul pentru iluminat stradal realizat din tronsoane de oțel zincat și ornamente din fontă cu 3 brațe este destinat străzilor, parcărilor, zonelor rezidențiale.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 3 tronsoane de o..
5.410 lei
Model: ME548.GLOB400
Consolele de perete sunt ideale pentru iluminatul instituțiilor publice, magazinelor, teraselor, restaurantelor sau pensiunilor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip GLOB 400 ..
649 lei
Model: R1-S3
Stâlpul decorativ de iluminat exterior confecționat din fontă turnată R1-S3 oferit în variantă cu 3 console este recomandat pentru alei pietonale, zone rezidențiale și parcuri.    Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez ț..
5.020 lei
Model: B1-C3
Stâlpul de iluminat din fontă B1-C3 este recomandat pentru parcuri, alei, zone pietonale.  Elemente componente:     Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turnată      3 c..
3.960 lei
Model: T146-L2
Stâlpii de iluminat exterior cu 2 console, brațe sunt confecționați din tronsoane de oțel și ornamente din fontă, destinați spațiilor publice, străzilor și bulevardelor.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 3 tronsoane de..
5.470 lei
Model: SI-925.G3
Stâlpișor pentru iluminat exterior, parc cu corp iluminat Glob 300 inclus. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior sunt decorativi, realizați integral din fontă.   Elemente Componente:      corp fontă stâlpișor iluminat      corp iluminat GLOB 3..
329 lei
Model: ME530.GLOB400
Lampă de iluminat exterior confecționată din fontă ME530 este destinată pentru iluminatul sediilor firmelor, magazinelor, instituțiilor publice.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat GLOB 400 ..
765 lei
Model: B1-W2
Stâlpul de iluminat din fontă este destinat iluminatului parcurilor, aleilor, grădinilor publice și instituțiilor.  Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turna..
3.750 lei
Model: C1-1b
Stâlpul de iluminat din fontă C1-1b este recomandat pentru iluminatul public în parcuri, alei, faleze, grădini publice.  Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă ..
5.210 lei
Model: M1H1-1a
Stâlpul de iluminat din fontă, recomandat pentru iluminatul în parcuri și grădini publice, ce pot fi configurați la cerere.Elemente Componente:      Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Miez țeavă din oțel      Element..
3.940 lei
Model: T28-L2
Stâlpul pentru iluminat stradal T28-L2 cu 2 brațe, metalic confecționat din tronsoane de oțel cu ornamente din fontă este recomandat pentru iluminatul pe străzi, bulevarde, în parcări și piețe publice.   Elemente Componente:        Bază din fontă turnată ..
5.510 lei
Model: SI-O1.G4
Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de parc.   Elemente Componente:      corp fontă stâlpișor iluminat      element decorativ fontă, suport GLOB 400      corp iluminat GLOB 400 (soclu cu dulie E27)&nb..
1.049 lei
Model: ME550.VILLA
Consolele de perete confecționate din fontă sunt destinate iluminatului instituțiilor publice, restaurantelor, teraselor sau pensiunilor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip felinar VILLA 710G..
747 lei
Model: C1-C3
Stâlpul de iluminat ornamental cu 3 brațe este destinat iluminatului public din parcuri, grădini publice, instituții. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turnată&..
6.160 lei
Model: 1H-Y1
Stâlpul de iluminat ideal pentru iluminarea străzilor, bulevardelor și altor spații publice, realizat integral din fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative di..
5.720 lei
Model: SI-902.G3
Stâlpișorul de iluminat exterior, parc SI-902 realizat din fontă turnată este destinat parcurilor și grădinilor publice.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    țeavă metalică interioară    corp iluminat GLOB 300 Alb (soclu cu dulie E27)Stâlpișorii de il..
859 lei
Model: LG103.G250
Consolele, lămpile de iluminat decorative se utilizează la iluminatul exterior pentru primării, sedii ale firmelor, magazine, terase.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat GLOB 250 alb ..
263 lei
Model: R1-1a
Stâlpii de iluminat confecționați din fontă sunt recomandați pentru iluminatul parcurilor, grădinilor publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Miez țeavă din oțel      El..
3.130 lei
Model: K1H1-KL1
Stâlpul pentru iluminat stradal metalic K1H1-KL1 pentru străzi, bulevarde, alei pietonale și piețe publice este realizat din tronsoane de oțel și ornamente din fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 2 tronsoane ..
7.798 lei
Model: ME-H9.VILLA
Lampă de perete pentru iluminat exterior ME-H9 realizată din fontă, decorativă este destinată spațiilor publice. Elemente Componente:      lampă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip felinar VILLA 710GW (dispersor alb)...
659 lei
Model: D1-S2
Stâlpii pentru iluminat din fontă turnată sunt destinați iluminatului public în parcuri, grădini publice, alei, faleze. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turnat..
7.480 lei
Model: 2H1-Y2
Stâlpul de iluminat stradal decorativ 2H1-Y2 din fontă este destinat iluminatului pe străzi, piețe publice, cartiere rezidențiale.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente deco..
7.290 lei
Model: LG105.G300
Consolele, lămpile de iluminat decorative se utilizează la iluminatul primăriilor, sediilor de firme, magazinelor, teraselor.  Sunt realizate din fontă, ideale pentru mediul exterior.   Elemente Componente:      lampă de iluminat din fontă turnată   ..
219 lei
Afişare 121 - 144 din 253 (11 pagini)