Menu
Coșul tău

Iluminat Stradal

Soluții și echipamente pentru iluminat stradal disponibile în design clasic. Materiale de înaltă calitate precum fontă și aluminiu, oțel zincat.
KroneMag oferă o gamă selectată cu grijă de stâlpi de iluminat, stâlpi pentru  CCTV, console de perete pentru iluminatul exterior ambiental al clădirilor, stâlpișori iluminat alei și zone pietonale. În calitate de producători, toate produsele le putem adapta, modifica și personaliza la cererea beneficiarilor. 

Stâlpii de Iluminat KroneMag sunt certificați CE EN 40-5:2002

Model: D1-S21
Stâlpul pentru iluminat exterior decorativ D1-S21 este confecționat integral din fontă și este recomandat pentru iluminatul aleilor, grădinilor și parcurilor.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel  ..
7.390 lei
Model: DH1-Y3
Stâlpul pentru iluminat stradal cu 3 brațe DH1-Y3 confecționat integral din fontă este utilizat la iluminatul zonelor pietonale, străzilor sau piețelor publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel &nb..
9.530 lei
Model: G3-S3
Stâlpul pentru iluminat decorativ din fontă G3-S3 în variantă cu 3 brațe este recomandat pentru iluminatul aleilor, parcurilor și altor zone publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată galvanizata      Miez țeavă din oțel &n..
7.510 lei
Model: KARIN450
Stâlpișorul pentru iluminat cu LED KARIN 450 este confecționat din aluminiu extrudat și este oferit într-o gamă variată de culori anodizate.   Elemente Componente:      flanșă      inserție cu rol izolator      corp tubular d..
0 lei
Model: SI-941.G3
Stâlpișorul de iluminat exterior parc pentru iluminatul exterior în parcuri și grădini publice face parte din categoria stâlpilor de iluminat exterior stradal, parc și este confecționat din fontă.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    corp iluminat GLOB 300 Alb ..
690 lei
Model: SI-941.VILLA
Stâlpișorul iluminat exterior parc din categoria stâlpi de iluminat exterior stradal, parc realizat integral din fontă este destinat parcurilor și grădinilor publice.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    corp iluminat VILLA 710 GWStâlpișorii de iluminat exterio..
859 lei
Model: ME502.VILLA
Lampă de iluminat pentru perete cu braț decorativ confecționată integral din fontă pentru iluminatul primăriilor, reședințelor, magazinelor și străzilor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip fe..
736 lei
Model: 28-U2
Stâlpul decorativ de iluminat 28-U2 pentru alei, zone rezidențiale și parcuri cu 2 brațe este realizat din fontă turnată.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative di..
3.479 lei
Model: KARIN600
Stâlpișorul pentru iluminat cu LED KARIN 600 este confecționat din aluminiu extrudat și este oferit într-o gamă variată de culori anodizate.   Elemente Componente:      flanșă      inserție cu rol izolator      corp tubular d..
0 lei
Model: LG106.G300
Lampă de iluminat din fontă turnată cu element decorativ pentru prinderea corpului de iluminat tip GLOB.    Elemente Componente:      lampă de iluminat din fontă turnată      element decorativ din fontă pentru prindere corp iluminat   ..
239 lei
Model: LG101.G250
Consolele, lămpile de iluminat decorative se utilizează la iluminatul primăriilor, sediilor de firme, magazine, terase.  Elemente Componente:      lampă iluminat din fontă turnată      corp iluminat GLOB 250 alb ..
329 lei
Model: G31-C3
Stâlpul pentru iluminat pentru exterior realizat din fontă turnată este recomandat pentru iluminat alei, parcuri, grădini publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente deco..
7.350 lei
Model: 1H1-N2
Stâlpii pentru iluminat decorativi din fontă sunt recomandați spațiilor publice, străzilor, bulevardelor pietonale sau trotuarelor stradale.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Ele..
6.640 lei
Model: KT1H1-KL1
Stâlpul pentru iluminat stradal metalic realizat din tronsoane de oțel și ornamente din fontă, decorativ, cu 1 braț este destinat străzilor, bulevardelor și altor zone publice.Elemente Componente:    Bază din fontă turnată    Țeavă din 4 tronsoane de oțel zincat (Ø133, ..
6.990 lei
Model: 2H-1
Stâlpul de iluminat din fontă 2H-1 este recomandat pentru iluminatul parcurilor și grădinilor publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turnată&nbs..
4.270 lei
Model: KARIN900
Stâlpișorul pentru iluminat cu LED KARIN 900 este confecționat din aluminiu extrudat și este oferit într-o gamă variată de culori anodizate.   Elemente Componente:      flanșă      inserție cu rol izolator      corp tubular d..
0 lei
Model: ME502.GLOB400
Lampă de iluminat pentru perete cu braț decorativ confecționată integral din fontă ME502 pentru iluminatul primăriilor, reședințelor, magazinelor și străzilor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat ..
670 lei
Model: KARIN1200
Stâlpișorul pentru iluminat cu LED KARIN 1200 este confecționat din aluminiu extrudat și este oferit într-o gamă variată de culori anodizate.      Elemente Componente:        flansă        inserție cu rol izolator  ..
0 lei
Model: SI-947.VILLA
Stâlpișor iluminat alei, parcuri, terase  realizat din fontă cu corp de iluminat. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de parc.Elemente Componente:   bază fontă   corp stâlpișor metalic   corp iluminat VILLA 710 GWStâlpișorii de iluminat din..
597 lei
Model: ME510.OT580.30WLED
Lampă de iluminat decorativă din fontă ME510 este ideală pentru iluminatul exterior al instituțiilor publice, restaurantelor, pensiunilor, magazinelor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat OT580 LE..
1.561 lei
Model: R1-U2
Stâlpul pentru iluminat exterior decorativ R1-U2 este recomandat pentru parcuri, grădini publice, locuri de joacă sau cartiere rezidențiale.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Ele..
3.700 lei
Model: SAL-Z1
Stâlpul de iluminat stradal SAL-Z1 din aluminiu este destinat iluminatului public pe străzi, autostrăzi, bulevarde sau parcări.   Elemente Componente:      Corp stâlp      1 consolă, braț ..
4.879 lei
Model: T28-H2
Stâlpul de iluminat stradal metalic T28-H2 pentru străzi, bulevarde și alte spații publice este confecționat din elemente de fontă și tronsoane de oțel. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată     Țeavă din 3 tronsoane de oțel zincat (Ø114, 76, 60 mm)..
3.810 lei
Model: BL103
Stâlpul pentru iluminat exterior BL103 este recomandat pentru iluminatul public al grădinilor și parcurilor. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată          Elemente decorative din fontă turnată      4 brațe decorat..
8.660 lei
Afişare 145 - 168 din 253 (11 pagini)