Menu
Coșul tău

KRONEMAG INDUSTRIES

Model: HARLEY 2
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile de grădină din categoria mobilierului de grădină confecționate din fontă și traverse din lemn de rășinoase sunt destinate amenajării grădinilor, curților, teraselor, foișoarelor sau aleilor.   Elemente Componente:    &nbs..
1.620 lei 2.025 lei
Model: VARNA 2
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile de exterior compuse din picioare de fontă și elemente din lemn de rășinoase  au un design modern conferind o notă de eleganță spațiului în care sunt amplasate.  Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal tur..
1.270 lei 1.588 lei
Model: VILLA-550 INDICO II
Stâlpul de orientare stradală este realizat din metal cu ornamente din fontă.Se poate monta  în apropierea hotelurilor, restaurantelor , instituțiilor publice, pe străzi și alei etc.Elemente Componente:    Bază stâlp fontă    Țeavă din oțel (Ø76 mm)    2 console, b..
4.650 lei
Model: A1-1b.POINTER
Panourile informative, cu element indicator, componente ale mobilierului urban sunt confecționate din fontă și metal și sunt destinate zonelor turistice, comerciale.Elemente Componente:    5 elemente ornamentale din fontă    vârf decorativ fontă    miez țeavă din oțel Ø..
4.190 lei
Model: SANOVE
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile de exterior, curte fac parte din gamă mobilierului de grădină al curților, teraselor și sunt compuse din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat ..
1.368 lei 1.710 lei
Model: HARLEY
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă parc, stradală din mobilierul urban este compusă din picioare fontă și elemente, șipci de lemn rășinos.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      6 elemente din..
1.294 lei 1.617 lei
Model: VARNA 3
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă pentru parc model VARNA 3 componentă a mobilierului urban este destinată parcurilor, aleilor, spațiilor de joacă sau cartierelor rezidențiale.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)&..
1.444 lei 1.804 lei
Model: OXFORD
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile de grădină, curte sunt realizate din picioare fontă și șipci din lemn de rășinoase și se montează în grădină, curte, pe alei. Lemnul este tratat special pentru a rezista o periodă cât mai mare de timp la acțiunea factorilor de mediu. &n..
2.515 lei 3.144 lei
Model: KUBAN
Ultimul Produs!Bancă pentru parc, o componentă de bază a mobilierului urban din spațiile publice, cartiere rezidențiale sau a altor zone de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      5 elemente din lemn de răș..
1.374 lei 1.717 lei
Model: UNIO-M87-2C-INDICO-3
Stâlpul de iluminat parcuri și alei este executat din țeavă de oțel zincat, ornamente din fontă și 3 indicatoare stradale.Elemente Componente:    Bază din fontă turnată    Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)    Ornamente de trecere din fontă    2..
2.928 lei
Model: MINSK
Ultimul Produs!Băncile de grădină, realizate din picioare din fontă și șipci din lemn de rășinoase, componente ale mobilierului de grădină se montează în grădină, curte, pe alei sau în alte spații private de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din meta..
1.164 lei 1.455 lei
Model: UNIO-M87-INDICO-3
Stâlpul pentru iluminat parcuri, alei UNIO-M87-INDICO-3 este executat din țeavă de oțel zincat, ornamente din fontă și indicatoare stradale.Elemente Componente:    Bază din fontă turnată    Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)    Ornamente de trecere din fo..
2.408 lei
Model: HARLEY 3
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă pentru Parc, Gradină și Terasă HARLEY 3: Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca HARLEY 3 se pretează atât ca mobilier de exterior s..
2.304 lei 2.880 lei
Model: L420-INDICO.2S
Indicatoarele de informare și direcționare sunt realizate din fontă și metal.Fac parte din gama mobilierului urban și se pot instala cu ușurință lângă instituții publice, monumente, pensiuni, restaurante.Elemente Componente:     bază din fontă     țeavă oțel zincat ..
1.345 lei
Model: VARNA
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile de exterior compuse din picioare din fontă turnată și rigle din lemn, șipci de rășinoase întregesc mobilierul de grădină, curte.   Elemente Componente:     2 picioare din metal turnat (Fontă)      ..
1.179 lei 1.474 lei
Model: URBAN 5.C
Coșurile de gunoi pentru exterior cu recipient cilindric din tablă zincată și rigle decorative din lemn de rășinoase din mobilierul urban, pot fi amplasate în parcuri, spații de joacă sau în alte zone publice.Elemente Componente:    1  recipient metalic, cilindric din tabla zincata&nb..
1.168 lei
Model: AMSTERDAM
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Banca a fost concepută pentru completarea mobilierului de grădină. Băncile de exterior compuse din picioare de fontă și șipci din lemn de rășinoase sunt destinate grădinilor, curților, teraselor sau altor zone private de odihnă.   Elemente..
1.124 lei 1.405 lei
Model: URBAN.25C
Coșul de gunoi metalic pentru interior și exterior URBAN 25C cu capac este ideal pentru montare pe perete.Elemente Componente:    1 recipient coș cu capac tablă oțel zincatRecipientul coșului de gunoi de perete este realizat din tablă zincată cu g = 1 mm.La KroneMag găsești o gamă variată ..
355 lei
Afişare 49 - 66 din 66 (3 pagini)