Politica Retur

POLITICA DE RETURURI

Ne puteti returna produsul (produsele) cumparat(-e) si achitat(-e) in termen de 10 zile calendaristice de la primirea acestuia (acestora).
Consumatorul (clientul) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati, daca motivul invocat (si dovedit prin foto) este legat de calitatea executiei si sau a materialelor folosite, altele decat in descriere, dimensiunile neconforme cu cele din descrierea si prezentarea produselor sau a datelor inscrise in Factura Proforma. Invocarea unui motiv se face, in termen de 5 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de furnizare, servicii, montaj, de la incheierea contractului.
Reclamatiile pot fi primite la adresa de contact a firmei noastre, vezi pagina de contact cu adresa, nr. telefon si e-mail.
De asemenea si in urmatoarele situatii:

 • Produsul este deteriorat sau defect;
 • Ati primit alt produs decat cel comandat;
 • Diferenta dintre imaginea produselor din magazin on-line si cel primit de dumneavoastra este evidenta si se dovedeste (inclusiv diferenta de culori dar nu si cea de nuanta). Cu toate acestea, conform Conditiilor de Utilizare ale acestui site, toate pozele sunt cu titlu informativ, desi ele incearca sa reflecte cat mai corect produsul pe care il veti primi. Culorile sunt vizualizate diferit de la placa grafica a calculatorului, la monitor, rezolutie etc.

Pentru motivele aratate mai sus aveti la alegere doua optiuni:

 1. Vom inlocui produsul deteriorat, caz in care nu va mai trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati starea produsului livrat in prezenta delegatului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt catre KroneMag. Daca produsul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula, va rugam sa desfaceti (despachetati produsul in prezenta curierului) pentru a verifica integritatea lui (lor). Daca ulterior constatati ca produsul este defect, prezinta defectiuni de executie si montaj, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa: comercial@KroneMag.com, fax sau posta.
 2. Veti primi integral suma cheltuita inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese.


RETURNAREA PRODUSULUI

 • Produsul trebuie returnat, in ambalajul original la sediul KroneMag
 • Costurile transportului la retur nu se inapoiaza. Vom accepta la transport numai produsele care au taxe de transport preplatite direct prin noi.
 • Returnarea banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.


Produsul nu se despagubeste daca:

 • Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;
 • Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la POLITICA DE RETURURI;
 • Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta.


 FORMULAR RETUR PRODUS - apasă aici