Menu
Coșul tău

Pe fondul decretării Stării de Urgență, menționăm faptul că doar parțial producția a fost afectată în perioada pe care o traversăm, departamentul comercial răspunzând prompt tuturor solicitărilor. Mai multe detalii

Seturi Mobilier Grădină

Seturi de mobilier pentru grădină, curte, terasă, balcoane compuse din masă de grădină, scaune de grădină, fotolii de grădină și bănci de grădini, curți, terase. Seturile de mobilier de exterior pentru grădină, curte, terasă au o structură ușoară, simplu de manevrat datorită faptului că sunt confecționate din aluminiu turnat, metal sau fontă și lemn de rășinoase sau fag. 

Model: TUSNAD-OR
Ansamblu set mobilier pentru grădină și terasă alcătuit din masă și 2 banchete. Elemente Componente:     2 picioare din metal   14 elemente din lemn de rășinoase   28 seturi organe asamblare ( șurub torbant, piuliță, șaibă )Dimensiuni:    Lungime: 18..
1.299 lei
Model: BRATISLAVA-OR
Ansamblul mobilier de grădină este realizat din structură metalică și rigle lemn de rășinoase. Elemente Componente:     2 picioare din metal   14 elemente din lemn de rășinoase   organe asamblare ( șurub torbant, piuliță, șaibă )Dimensiuni:    Lungim..
1.049 lei
Model: PRAGA-FR.G
Set mobilier grădină compus din 1 masă metalică de exterior și 2 bănci cu picioare din fontă și rigle din lemn de rășinoase, perfect pentru amenajarea zonelor de relaxare și recreere din curte sau grădină. Dimensiuni (mm)Masă ( 1 bucată)Bancă ( 2 bucăți)Înălțime800720Înălțime șezut-410Lung..
3.729 lei
Afişare 25 - 27 din 27 (2 pagini)