Menu
Coșul tău

Stâlpi Metalici Octogonali

KroneMag oferă o gamă nouă, selectă, aleasă și proiectată cu grijă de stâlpi iluminat metalici, octogonali. Ideali pentru iluminatul exterior ambiental al străzilor, aleilor și parcurilor. 


Model: GS-3M
Stâlp metalic octogonal pentru iluminatul public, realizat din oțel galvanizat cu flanșă. Stâlpul de iluminat octogonal zincat, este recomandat și poate fi utilizat atât pentru iluminarea caselor și grădinilor, dar și pentru montarea în parcuri, alei, zone pietonale.Elemente Componente:- corp s..
0 lei
Model: GS-4M
Stâlp metalic octogonal pentru iluminatul public, realizat din oțel galvanizat cu flanșă. Stâlpul de iluminat octogonal zincat poate fi utilizat pentru iluminarea parcurilor, aleilor, zonelor pietonale.Elemente Componente:- corp stâlp cu flanșă- set 4 prezoane M12 + tăbliță pentru stâlp..
0 lei
Model: GS-5M
Stâlp metalic octogonal pentru iluminatul public, realizat din oțel galvanizat (zincat) cu flanșă.Elemente Componente:- corp stâlp cu flanșă- set 4 prezoane M12 + tăbliță pentru stâlp..
0 lei
Model: GS-6M
Stâlp metalic octogonal pentru iluminatul public, realizat din oțel galvanizat cu flanșă. Stâlpul de iluminat octogonal zincat poate fi utilizat pentru iluminarea parcurilor, aleilor, zonelor pietonale.Elemente Componente:- corp stâlp cu flanșă- set 4 prezoane M12 + tăbliță pentru stâlp ..
0 lei
Model: GS-7M
Stâlp metalic octogonal pentru iluminatul public, realizat din oțel galvanizat cu flanșă. Stâlpul de iluminat octogonal este destinat iluminării parcurilor, aleilor, parcărilor, piețelor publice.Elemente Componente:- corp stâlp cu flanșă- set 4 prezoane M16 + tăbliță pentru stâlp..
0 lei
Model: GS-8M
Stâlp metalic octogonal pentru iluminatul public, realizat din oțel galvanizat (zincat) cu flanșă.Elemente Componente:- corp stâlp cu flanșă- set 4 prezoane M16 + tăbliță pentru stâlp..
0 lei
Model: GS-9M
Stâlp metalic octogonal pentru iluminatul public, realizat din oțel galvanizat (zincat) cu flanșă.Elemente Componente:- corp stâlp cu flanșă- set 4 prezoane M16 + tăbliță pentru stâlp..
0 lei
Model: GS-10M
Stâlp metalic octogonal pentru iluminatul public, realizat din oțel galvanizat cu flanșă. Stâlpul de iluminat octogonal zincat, este recomandat atât pentru iluminarea caselor și grădinilor, dar și pentru montarea în parcuri, străzi, piețe.Elemente Componente:- corp stâlp cu flanșă- set 4 prezoane M1..
0 lei
Model: GS-11M
Stâlp metalic octogonal pentru iluminatul public, realizat din oțel galvanizat (zincat) cu flanșă.Elemente Componente:- corp stâlp cu flanșă- set 4 prezoane M20 + tăbliță pentru stâlp..
0 lei
Model: GS-12M
Stâlp metalic octogonal pentru iluminatul public, realizat din oțel galvanizat cu flanșă. Stâlpul de iluminat octogonal este destinat iluminării parcurilor, aleilor, parcărilor, piețelor publice.Elemente Componente:- corp stâlp cu flanșă- set 4 prezoane M20 + tăbliță pentru stâlp..
0 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)