Menu
Coșul tău

Stâlpișori Iluminat Grădină

Stâlpișorii de iluminat exterior pentru grădină sunt confecționați din fontă, oțel , sunt echipați cu corpuri de iluminat de tip glob, felinar sau lampadar și sunt destinați întregirii mobilierului de grădină, dându-i spațiului din curtea ta valoare vizuală.

Model: SI-927L.G3
Stâlpișor iluminat pentru grădină, curte sau terasă realizat integral din fontă. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior metalici, decorativi sunt destinați utilării și amenajării mobilierului de grădină. Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat     &..
1.112 lei
Model: SI-927.G3
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă SI 927 cu corp de iluminat GLOB300 inclus. Stâlpișorii de iluminat exterior metalici, decorativi pot fi încadrați în categoria mobilierului de grădină.  Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      ..
890 lei
Model: MS-H7-PALASIO
Stâlpișor de iluminat pentru terase, balcoane, scări, grădini MS-H7-PALASIO integral din fontă cu corp de iluminat inclus. Stâlpișorii de iluminat exterior decorativi sunt accesorii ale mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     bază fontă stâlpișor iluminat H7..
763 lei
Model: MS-VILLA-PALASIO
Stâlpișor de iluminat pentru terase, balcoane, scări, grădini integral din fontă cu corp de iluminat inclus. Stâlpișorii de iluminat exterior decorativi sunt parte integrantă a mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     bază fontă stâlpișor iluminat tip VILLA&n..
853 lei
Model: SI-406.G200A
Stâlpișori de iluminat pentru terasă, scări exterioare, sunt realizați integral din fontă și echipați cu corp de iluminat de tip GLOB. Elemente Componente:     corp metalic stâlpișor iluminat cu bază de fontă      corp iluminat GLOB 200 Alb (soclu cu dulie E27..
196 lei
Model: SI-306.G200A
Descoperă stâlpișorii de iluminat confecționați din fontă, concepuți pentru iluminatul aleilor, grădinilor, curților.Elemente Componente:     corp metalic stâlpișor iluminat cu bază de fontă      corp iluminat GLOB 200 Alb (soclu cu dulie E27) ..
135 lei
Afişare 25 - 30 din 30 (2 pagini)