KroneMag Millenium srl. are o experiență vastă în producția și proiectarea de mobilier stradal, mobilier de grădină, stâlpi de iluminat stradal și alte produse industriale turnate sau metalice.

Portofoliul de produse KroneMag include: stâlpi decorativi pentru iluminatul stradal, al parcurilor, grădinilor, din fontă sau metal, bănci și banchete pentru exterior din fontă și lemn, cișmele stradale, coșuri de gunoi stradale, reciclabile, delimitatori din fontă sau aluminiu, panouri afișaj sau atâlpi direcționare și orientare, plus multe alte accesorii urbane și stradale.  

Personalizăm - Proiectăm - Fabricăm - Modificăm orice produs în funcție de opțiunile dvs., într-o varietate de soluții complexe, la cele mai bune standarde din industrie.

Moblierul pentru grădină, curte și terasă este de asemenea bine reprezentat de seturi de mobilier realizate din aluminiu, aluminiu - lemn, fontă - lemn; cutii poștale exterioare din fontă sau aluminiu; cișmele de exterior; decorațiuni exterioare și alte accesorii metalice de grădină. 

Produsele KroneMag sunt vândute în România, Ungaria, Germania, Austria, Elveția, Italia, Franța, Olanda, Belgia, Luxemburg, Slovacia, Slovenia, Rusia, Ucraina, etc.

Clienții și partenerii KroneMag sunt diferiți: de la persoane fizice, companii, primării, consilii locale, dezvoltatorii și companiile urbane, companiile gospodărești municipale sau persoanele interesate de produse pentru amenajarea spațiului din aer liber, importatori, exportatori, dealeri.

Calificată, activă și dinamică, echipa KroneMag oferă suport pentru atingerea tuturor cerințelor proiectelor tale. Oferim proiectanților, arhitecților, companiilor specializate în design urban și peisagistic, precum și altor persoane interesate, documentația tehnică pentru a pregăti proiectele și ofertele necesare.