Menu
Coșul tău

Stâlpișori Iluminat Pietonal

Stâlpișorii de iluminat sunt realizați din fontă turnată, pot fi echipați cu corpuri de iluminat în diferite forme și sunt ideali pentru a fi amplasați pe aleile din parcuri, în zonele verzi din fața clădirilor administrative, precum și alte obiective.

Model: KTN1-VILLA 470D
Ultima bucată!Stâlpișor ornamental de Iluminat model  KTN1 si corp iluminat VILLA 470D, ambele din aluminiu turnat.  Stâlpișor de iluminat din aluminiu se pretează la uz exterior pentru iluminat grădini, terase, alei, parcuri, garduri.Stalpisorii de iluminat model KTN1 sunt turnați in..
1.389 lei
Model: SI-982.PALASIO
Stâlpișor iluminat grădină, terasă realizat din fontă cu corp de iluminat PALASIO. Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    corp iluminat PALASIO 700 Stâlpișorii de iluminat exterior se fixează la sol prin țeava interioară a stâlpișorului cu conexpand (n..
2.279 lei
Model: SI-O1.G4
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă O1 realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB 400. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de grădină, curte sau terasă.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      ele..
2.039 lei
Model: KTN1-VILLA 330
Stâlpișor ornamental de Iluminat model  KTN1 si corp iluminat tip felinar VILLA 330, ambele din aluminiu turnat.  Stâlpișor de iluminat din aluminiu se pretează la uz exterior pentru iluminat grădini, terase, alei, parcuri, garduri.Stâlpișorii de iluminat model KTN1 sunt turnați integ..
700 lei
Model: SI-982.VILLA
Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de parc. Stâlpișorul de iluminat pentru gradină, terasă este realizat din fontă și echipat cu corp de iluminat tip felinar. Elemente Componente:    corp fonta stâlpișor iluminat    corp iluminat VILLA 710 GWStâlpiș..
1.981 lei
Model: SI-982.G3
Stâlpișor iluminat gradină publică, alei, parcuri, realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB . Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    corp iluminat GLOB 300 Alb (soclu cu dulie E27)Stâlpișorii de iluminat se fixează la sol prin țeava interioară a stâlpișo..
1.645 lei
Model: SI-951.G2
Stâlpișor iluminat grădină publică, terasă realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB200A. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de parc.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    corp iluminat GLOB 200 Alb (soclu cu dulie E27)Stâlpișorii de ..
274 lei
Model: SI-950.G3
Stâlpișor iluminat grădină publică, terasă realizat din fontă cu corp de iluminat tip Glob. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de parc, aleile, bulevardele.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    țeavă metalică interioară    co..
703 lei
Stâlpișor Iluminat Exterior Parc SI 951 GLOB300A
Cel mai bun preț
Model: SI-951.G3
Stâlpișor iluminat grădină publică, terasă realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de parc.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    corp iluminat GLOB 300 Alb (soclu cu dulie E27)Stâlpișorii de ilum..
335 lei
Model: SI-925.G2
Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de parc.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    corp iluminat GLOB 200 Alb (soclu cu dulie E27)Stâlpișorii de iluminat din fonta se fixează la sol prin talpa stâlpișorului cu conexpand (neinclus în preț..
584 lei
Model: SI-925.G3
Stâlpișor pentru iluminat exterior, parc cu corp iluminat Glob 300 inclus. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior sunt decorativi, realizați integral din fontă.   Elemente Componente:      corp fontă stâlpișor iluminat      corp iluminat GLOB 3..
654 lei
Model: SI-902.G3
Stâlpișorul de iluminat exterior, parc SI-902 realizat din fontă turnată este destinat parcurilor și grădinilor publice.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    țeavă metalică interioară    corp iluminat GLOB 300 Alb (soclu cu dulie E27)Stâlpișorii de il..
1.692 lei
Model: SI-941.G3
Stâlpișorul de iluminat exterior parc pentru iluminatul exterior în parcuri și grădini publice face parte din categoria stâlpilor de iluminat exterior stradal, parc și este confecționat din fontă.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    corp iluminat GLOB 300 Alb ..
1.395 lei
Model: SI-947.G3
Stâlpișor iluminat grădină publică, alei, parcuri realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB 300. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de parc.Elemente Componente:    bază fontă    corp stâlpișor metalic    corp iluminat GLOB 300 (soclu cu dulie..
851 lei
Model: SI-BT.G3
Stâlpișorii de iluminat decorativi pot fi montați în grădini publice sau parcuri, întregind astfel mobilierul de parc, aleile sau bulevardele.Elemente Componente:corp fontă stâlpișor iluminatcorp iluminat GLOB 300 (soclu cu dulie E27)Stâlpișorii iluminat din fonta se fixează la sol prin betonare...
802 lei
Model: SI-940H.G300
Stâlpișor iluminat grădină, terasă  realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB 300, ideali pentru a înfrumuseța spațiul exterior.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    2 corpuri iluminat GLOB 300 (soclu cu dulie E27)Fixarea stâlpișorilor de iluminat din fo..
1.703 lei
Model: SI-927.G3
Stâlpișorul pentru iluminat exterior parc, din categoria stâlpi de iluminat exterior stradal, parc este realizat din fontă turnată și este destinat pentru iluminatul public în parcuri și grădini publice.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    țeavă metalică inter..
1.692 lei
Model: SI-927L.G3
Stâlpișorul de iluminat exterior parc din fontă SI-927L - Glob 300 din categoria stâlpi de iluminat exterior stradal, parc este destinat parcurilor, aleilor și grădinilor publice.Elemente Componente:corp fontă stâlpișor iluminatțeavă metalică interioarăcorp iluminat GLOB 300 ( soclu cu dulie E27)Stâ..
1.741 lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)