Menu
Coșul tău

Iluminat Stradal

Soluții și echipamente pentru iluminat stradal disponibile în design clasic. Materiale de înaltă calitate precum fontă și aluminiu, oțel zincat.
KroneMag oferă o gamă selectată cu grijă de stâlpi de iluminat, stâlpi pentru  CCTV, console de perete pentru iluminatul exterior ambiental al clădirilor, stâlpișori iluminat alei și zone pietonale. În calitate de producători, toate produsele le putem adapta, modifica și personaliza la cererea beneficiarilor. 

Stâlpii de Iluminat KroneMag sunt certificați CE EN 40-5:2002

Model: VILLA-3
Stâlpul de iluminat din tronsoane de oțel și ornamente fontă VILLA-3 este recomandat pentru alei, parcuri, cartiere rezidențiale, zone de agrement. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată zincata electrochimic       Țeavă din oțel zincat (Ø7..
2.020 lei
Model: VILLA-41
Stâlpul de iluminat din tronsoane de oțel și ornamente fontă cu 4 brațe VILLA-41 este recomandat pentru alei, parcuri, cartiere rezidențiale, zone de agrement. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată zincata electrochimic       Țeavă din oțe..
2.090 lei
Model: SP.3W-1FS
Stâlpul pentru iluminat parc public ornamental SP.3W-1FS metalic cu înveliș plastic este utilizat la iluminatul exterior al parcurilor, grădinilor publice, aleilor.      Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:        aliaj de oțel-miez &..
1.379 lei
Model: SP.3W-2PJ
Stâlpul de iluminat parc ornamental public cu 2 console SP.3W-2PJ, metalic cu înveliș plastic este utilizat la iluminatul exterior al parcurilor, cartierelor rezidențiale, grădinilor publice.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez..
1.959 lei
Model: SAL-DP-45
Stâlpul pentru iluminat public SAL DP-45 executat din aluminiu extrudat este  recomandat pentru iluminatul exterior al parcurilor, zonelor comerciale, piețelor publice.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat (cu ușă de vizitare) ..
1.939 lei
Model: SAL-3.5/B60-WA-1
Stâlpii de iluminat exterior sunt destinați iluminatului în grădini publice, parcuri, pe alei sau faleze.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      1 consolă, braț tip WA-1 din aluminiu extrudat ..
1.549 lei
Model: SAL-4-WA-5/2
Stâlpul pentru iluminat exterior cu o consolă este executat din aluminiu extrudat și recomandat pentru iluminat exterior în parcuri, grădini, alei, piețe publice.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      1 consolă, braț ..
1.849 lei
Model: SAL-4.5/B60dz
Stâlpul pentru iluminat public stradal de exterior executat din aluminiu extrudat este indicat în iluminatul exterior al parcurilor, grădinilor și a altor spații publice.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat ..
1.489 lei
Model: SAL-4.B60
Stâlpul pentru iluminat exterior este realizat din aluminiu extrudat și este destinat iluminatului în cartiere rezidențiale, piețe publice, parcuri, grădini.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat ..
1.049 lei
Model: SAL-A1
Stâlpul de iluminat exterior cu o consolă, din aluminiu extrudat este destinat iluminatului exterior în parcuri, grădini, alei.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      1 consolă, braț din aluminiu extrudat  &n..
1.639 lei
Model: SAL-D2
Stâlpul de iluminat exterior cu 2 console este destinat iluminatului public în parcuri, alei, grădini.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      2 console, brațe din aluminiu extrudat ..
1.949 lei
Model: SAL-60
 Stâlpul pentru iluminat stradal din aluminiu este utilizat la iluminatul străzilor, parcărilor, piețelor publice.    Elemente Componente:      Corp stâlp      1 consolă, braț tip WA-14-1 ..
2.559 lei
Model: SAL-K2
Stâlpii pentru iluminat stradal SAL-K2 cu 2 console realizați din aluminiu sunt recomandați pentru iluminatul exterior al străzilor, cartierelor rezidențiale, piețelor publice.   Elemente Componente:      Corp stâlp      2 consolă, brațe &n..
2.759 lei
Model: SAL-R2
Stâlpii pentru iluminat stradal din aluminiu SAL-R2 cu 2 console sunt recomandați pentru iluminatul exterior al piețelor, zonelor rezidențiale și alte locuri publice.   Elemente Componente:      1 corp stâlp      2 console, brațe   &nb..
3.559 lei
Model: BL134-1C
Stâlpul de iluminat BL134-1C  realizat din țeavă de oțel galvanizat și bază din fontă turnată, cu un braț, este recomandat pentru alei, grădini publice și parcuri.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel zinca..
1.050 lei
Model: UNIO-M87-CS3
Stâlpul pentru iluminat metalic UNIO-M87-CS3 este recomandat iluminatului exterior din parcuri, grădini și piețe publice, spații de joacă. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată galvanizată     Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)  ..
1.899 lei
Model: S.31-2FJ
Stâlpul pentru iluminat public exterior ornamental S.31-2FJ cu 2 console, metalic și înveliș din plastic este utilizat la iluminatul exterior al parcurilor, aleilor, piețelor publice sau a cartierelor rezidențiale.      Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din: &n..
1.919 lei
Model: S.31-2FS
Stâlpul pentru iluminat public exterior ornamental S.31-2FS cu 2 console, metalic și înveliș din plastic este utilizat la iluminatul exterior al parcurilor, aleilor, piețelor publice sau a cartierelor rezidențiale.      Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din: &n..
1.919 lei
Model: S.31-2GS
Stâlpul pentru iluminat public exterior ornamental cu 2 console, metalic și înveliș din plastic este utilizat la iluminatul exterior al parcurilor, aleilor, piețelor publice sau a cartierelor rezidențiale.      Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:   ..
1.919 lei
Model: S.31-3FJ
Stâlpul de iluminat pentru parcuri și grădini publice S.31-3FJ metalic cu înveliș ornamental din plastic este oferit cu 3 console, brațe decorative.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez      spumă poliuretani..
2.099 lei
Model: S.31-3FS
Stâlpul de iluminat pentru parcuri și grădini publice S.31-3FS metalic cu înveliș ornamental din plastic este folosit la iluminatul public al grădinilor, aleilor, parcurilor sau a cartierelor rezidențiale.     Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:    &nbs..
2.099 lei
Model: S.32-2FJ
Stâlpul de iluminat exterior ornamental public S.32-2FJ cu 2 console metalic cu înveliș plastic este folosit la iluminatul exterior al parcurilor, aleilor, grădinilor publice, falezelor.   Stâlpul de Iluminat Exterior este realizat din:      aliaj de oțel-miez ..
1.519 lei
Model: S.32-3FJ
Stâlpul de iluminat ornamental public de exterior metalic cu înveliș plastic și 3 console este folosit la iluminatul exterior al parcurilor, grădinilor publice, aleilor sau a cartierelor rezidențiale.   Stâlpul de Iluminat Exterior pentru Parc este realizat din:     &nb..
1.729 lei
Model: S.40-1FJ
Stâlpul pentru iluminat parc metalic cu înveliș ornamental din plastic cu o consolă este recomandat pentru iluminatul parcurilor, aleilor, cartierelor rezidențiale, falezelor sau a piețelor publice.   Elemente Componente:      stâlp cu segmente decorative &nbs..
2.039 lei
Afişare 1 - 24 din 253 (11 pagini)