Menu
Coșul tău

Iluminat Stradal

Soluții și echipamente pentru iluminat stradal disponibile în design clasic. Materiale de înaltă calitate precum fontă și aluminiu, oțel zincat.
KroneMag oferă o gamă selectată cu grijă de stâlpi de iluminat, stâlpi pentru  CCTV, console de perete pentru iluminatul exterior ambiental al clădirilor, stâlpișori iluminat alei și zone pietonale. În calitate de producători, toate produsele le putem adapta, modifica și personaliza la cererea beneficiarilor. 

Stâlpii de Iluminat KroneMag sunt certificați CE EN 40-5:2002

Model: VILLA 770-E27
Corpul de iluminat VILLA 770 E27 este utilizat pentru montarea pe stâlpi de iluminat, lămpi de perete exteriorInformații Tehnice:    suport cadru din aluminiu    dispersor     IP 65    clasa 1, 110-240V, 50 Hz    diametru montaj soclu: ø76 ..
596 lei
Model: VILLA-3
Stâlpul de iluminat din tronsoane de oțel și ornamente fontă VILLA-3 este recomandat pentru alei, parcuri, cartiere rezidențiale, zone de agrement. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată zincata electrochimic       Țeavă din oțel zincat (Ø7..
3.495 lei
Model: VILLA-41
Stâlpul de iluminat din tronsoane de oțel și ornamente fontă cu 4 brațe VILLA-41 este recomandat pentru alei, parcuri, cartiere rezidențiale, zone de agrement. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată zincata electrochimic       Țeavă din oțe..
3.845 lei
Model: SAL-4-WA-5/2
Stâlpul pentru iluminat exterior cu o consolă este executat din aluminiu extrudat și recomandat pentru iluminat exterior în parcuri, grădini, alei, piețe publice.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      1 consolă cu 2 b..
2.609 lei
Model: SAL-4.5/B60dz
Stâlpul pentru iluminat public stradal de exterior executat din aluminiu extrudat este indicat în iluminatul exterior al parcurilor, grădinilor și a altor spații publice.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat Nu este inclus în prețul stâ..
2.071 lei
Model: SAL-4.B60
Stâlpul pentru iluminat exterior este realizat din aluminiu extrudat și este destinat iluminatului în cartiere rezidențiale, piețe publice, parcuri, grădini.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat Pretul nu include corpul de iluminat...
1.459 lei
Model: SAL-A1
Stâlpul de iluminat exterior cu o consolă, din aluminiu extrudat este destinat iluminatului exterior în parcuri, grădini, alei.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      1 consolă, braț din aluminiu extrudat  &n..
2.327 lei
Model: SAL-D2
Stâlpul de iluminat exterior cu 2 console este destinat iluminatului public în parcuri, alei, grădini.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      2 console, brațe din aluminiu extrudat ..
2.831 lei
Model: SAL-60-WA-14-1
 Stâlpul pentru iluminat stradal din aluminiu este utilizat la iluminatul străzilor, parcărilor, piețelor publice.    Elemente Componente:      Corp stâlp      1 consolă, braț tip WA-14-1 Pretul nu include corpul de iluminat...
4.030 lei
Model: SAL-K2
Stâlpii pentru iluminat stradal SAL-K2 cu 2 console realizați din aluminiu sunt recomandați pentru iluminatul exterior al străzilor, cartierelor rezidențiale, piețelor publice.   Elemente Componente:      Corp stâlp      2 consolă, brațe &n..
4.150 lei
Model: SAL-R2
Stâlpii pentru iluminat stradal din aluminiu SAL-R2 cu 2 console sunt recomandați pentru iluminatul exterior al piețelor, zonelor rezidențiale și alte locuri publice.   Elemente Componente:      1 corp stâlp      2 console, brațe   &nb..
5.444 lei
Model: BL134-1C
Stâlpul de iluminat BL134-1C  realizat din țeavă de oțel galvanizat și bază din fontă turnată, cu un braț, este recomandat pentru alei, grădini publice și parcuri.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel zinca..
1.669 lei
Model: UNIO-M87-CS3
Stâlpul pentru iluminat metalic UNIO-M87-CS3 este recomandat iluminatului exterior din parcuri, grădini și piețe publice, spații de joacă. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată galvanizată     Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)  ..
2.426 lei
Model: BL134
Stâlp de iluminat stradal realizat din țeavă de oțel galvanizat și bază din fontă turnată. Stâlpul de iluminat BL134  este ideal pentru alei, grădini publice și parcuri.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel..
1.398 lei
Model: T144-H2
Stâlpul de iluminat stradal T144-H2 pentru străzi, bulevarde pietonale, faleze, piețe publice este confecționat din tronsoane din țeavă de oțel și ornamente de fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 2 tronsoane ..
4.370 lei
Model: T28-H1
Stâlpul de iluminat stradal metalic T28-H1 pentru străzi, bulevarde și alte spații publice este confecționat din elemente de fontă și tronsoane de oțel.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 3 tronsoane de oțel zincat..
4.950 lei
Model: SAL-45/P
Stâlpul de iluminat stradal rabatabil din aluminiu extrudat SAL-45/P destinat străzilor, bulevardelor, parcărilor prezintă avantajul întreținerii corpului de iluminat sau a camerei video de la nivelul solului.  Elemente Componente:      Corp stâlp     &nb..
5.910 lei
Model: SAL-50/P
Stâlpii de iluminat din aluminiu rabatabili SAL-50/P sunt recomandați pentru iluminatul exterior al străzilor, bulevardelor, parcărilor.    Elemente Componente:        Corp stâlp        Segment fix        Segme..
6.087 lei
Model: SAL-70/P
Stâlpul de iluminat stradal rabatabil din aluminiu extrudat SAL-70/P cu posibilitatea montării camerelor video sau proiectoarelor asigură un mod ușor și sigur de rabatare a stâlpului și sunt folosiți în parcări, pe străzi, bulevarde.     Elemente Componente:    &nb..
7.669 lei
Stâlpi de Iluminat Metalici pentru Parcuri BL134-2C Stâlpi de Iluminat Metalici pentru Parcuri BL134-2C
Cel mai bun preț
Model: BL134-2C
Stâlpi de iluminat metalici pentru parcuri realizați din țeavă de oțel galvanizat și bază din fontă turnată.  Stâlpii de iluminat BL134-2C cu două brațe sunt recomandați pentru alei, grădini publice și parcuri.   Elemente Componente :      Bază din fontă turna..
1.898 lei
Model: OT313 LED.60
Corp de iluminat exterior, model OT313 realizat din carcasă de aluminiu și dispersor din plastic. Corpul de iluminat se montează doar în jos, pe console și lămpi de iluminat perete. Informații Tehnice:    Clasa de izolație: I    Grad de protecție: IP 65    Protecți..
889 lei
Model: KUZINO
Corpul de iluminat exterior, KUZINO LED 60, realizat din carcasă de aluminiu turnat, capac superior din aluminiu și dispensor alb, pentru montarea pe stâlpi de iluminat.Informații Tehnice:Clasa de izolație: IGrad de protecție: IP 44Protecție: UVPutere: 60WDimensiuni model: ø480 x H 990 mm..
1.395 lei
Model: ME109.PALASIO
Lampă de iluminat cu braț decorativ din fontă, destinată iluminatului de reședințe, primării, sedii firme, magazine. Consolă pentru iluminat de perete este confecționată integral din fontă turnată.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată &..
2.031 lei
Model: R-1b
Stâlpi de iluminat decorativi din fontă, destinați iluminatului public în parcuri, piețe, zone istorice. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative ..
5.175 lei
Afişare 1 - 24 din 203 (9 pagini)