Menu
Coșul tău

Iluminat Grădină

KroneMag  vă oferă o gamă completă de soluții iluminat: stâlpi de iluminat exterior pentru terasă realizați din fontă sau aluminiu ce pot fi echipați cu 1-4 brațe de tip console ornamentale; console, aplice, lămpi iluminat ornamentale pentru perete ce permit montarea diferitelor corpuri de iluminat de tip felinar, lampadar sau glob; stâlpișori de iluminat exterior pentru grădină, confecționați din fontă, disponibili într-o gamă de mărimi. 

Model: ME109.PALASIO
Consolă, lampă pentru iluminat exterior de perete cu un braț din fontă, echipat cu un felinar model deosebit.Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar PALASIO 700 E27..
2.031 lei
Model: VILLA-1
Stâlpul de iluminat exterior destinat aleilor, grădinilor publice sau parcurilor este realizat din tronsoane de oțel zincat și ornamente de fontă.   Elemente Componente:  Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare) zincată electrochimic    Țeavă din oțel ..
2.320 lei
Model: SO-600
Stâlpișor de iluminat decorativ pentru balcoane, scări, terase, grădini SO-600 integral din plastic cu corp de iluminat inclus. Elemente Componente:    bază din plastic    segment decorativ    corp de iluminat GLOB 200Lot:  2 bucPrețul este valabil pentru achi..
119 lei
Model: SO300
Stâlpișor de iluminat decorativ pentru balcoane, scări, terase, grădini SO300 integral din plastic cu corp de iluminat inclus. Elemente Componente:    bază din plastic    segment decorativ    corp de iluminat GLOB 200Lot:  28 bucPrețul este valabil pentru achi..
109 lei
Model: SI-O1.G4
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă O1 realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB 400. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de grădină, curte sau terasă.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      ele..
2.039 lei
Model: SI-CM01
Stâlpișor de iluminat grădină, curte, terasă SI-CM01 confecționat integral din fontă. Destinat zonelor exterioare ale caselor, birourilor, magazinelor, zonelor publice, spitalelor cât și alei de acces și iluminarea scărilor. Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat&..
1.009 lei
Model: ME143L.GLOB400
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      ..
2.929 lei
Model: A-1b
Stâlpul de iluminat din fontă A-1b este recomandat pentru terasă, grădină și curte, perfecți pentru montarea de corpuri iluminat.  Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fo..
3.189 lei
Model: SI-902.G3
Stâlpișorii pentru iluminat  exterior sunt realizați integral din fontă turnată și sunt echipați cu corpuri de iluminat tip glob.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      țeava metalică interioară      co..
1.692 lei
Model: ME503.PALASIO
Consolă, lampă pentru iluminat exterior de perete realizată integral din fontă și corp de iluminat tip Felinar.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar PALASIO 700 E27..
1.438 lei
Model: S.MALOTT
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci MALOTT alcătuit din masă și 2 banchete. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic MALOTT cu masă și 2 banchete , se pretează atât ca mobilier de exterior hore..
2.444 lei
Model: VILLA-2
Stâlpul pentru iluminat metalic este recomandat pentru asigurarea iluminatului în grădini și curți și se potrivește perfect amenajării unui cadru mirific.  Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel zincat (Ø76 mm)   &nb..
2.990 lei
Model: SI-925.G2
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă, decorativ, realizat integral din fontă. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior din gamă mobilierului de grădină au corpuri de iluminat tip GLOB incluse.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat   &nbs..
584 lei
Model: ME501H.GLOB
Lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat destinată amenajării spațiului exterior, oferindu-i un plus de eleganță.   Elemente Componente:consolă de iluminat din fontă turnată elemente decorative din fontă&n..
1.594 lei
Model: R1-1a
Stâlpii de iluminat sunt confecționați din fontă și sunt recomandați pentru iluminatul în grădini și curți.  Elemente Componente:     Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Miez țeavă din oțel      Elemente decorati..
4.990 lei
Model: MS-1B-PALASIO
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă MS-1B cu corp iluminat PALASIO 700. Confecționați integral din fontă, stâlpișorii de iluminat vin în completarea mobilierului de grădină, curte.    Elemente Componente:    bază fontă stâlpișor iluminat     corp il..
839 lei
Model: MS-H7-G250
Stâlpișor de iluminat pentru balcoane, scări, terase, grădini MS-H7-G250 integral din fontă cu corp de iluminat inclus.   Elemente Componente:     bază fontă stâlpișor iluminat H7      corp iluminat GLOB 250 (soclu cu dulie E27) ..
255 lei
Model: SI-982.VILLA
Stâlpișor de iluminat grădină, curte, terasă, confecționat integral din fontă cu corp de iluminat tip VILLA inclus. Stâlpișorii de iluminat exterior metalici, decorativi sunt rezistenți factorilor de mediu și constituie componente ale mobilierului de grădină.    Elemente Componen..
1.981 lei
Stâlpișor Iluminat Terasă MS-1B-Glob 250 Stâlpișor Iluminat Terasă MS-1B-Glob 250
Cel mai bun preț
Model: MS-1B-G250
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă cu corp iluminat GLOB 250. Confecționați integral din fontă, stalpisorii de iluminat vin în completarea mobilierului de grădină, curte.   Elemente Componente:    bază fontă stâlpișor iluminat     corp iluminat Glob 250..
258 lei
Model: ME502.PALASIO
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.   Elemente Componente: consolă de iluminat din fontă turnată  corp iluminat Felinar PALASIO 700 ..
1.784 lei
Model: M1
Stâlpul pentru iluminat M1 confecționat din metal și fontă este recomandat pentru iluminatul grădinilor și curților.   Elemente Componente:     Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Țeavă din 3 tronsoane de oțel zincat (Ø88, 76, ..
3.264 lei
Model: ME503.VILLA
Consolă, lampă pentru iluminat exterior de perete realizată integral din fontă, perfectă pentru decorarea și iluminarea casei, teraselor.  Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar Villa 620 E27  ..
1.140 lei
Model: M1302
Stâlpul pentru Iluminat exterior  este recomandat pentru iluminatul grădinilor și curților.   Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)      Ornamente de trecere di..
1.792 lei
Model: ME548.GLOB400
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp i..
1.199 lei
Afişare 1 - 24 din 106 (5 pagini)