Menu
Coșul tău

Bine ați venit pe varianta nouă a site-ului KroneMag lansată în 17.02.2020. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întâmpinată. Navigare placută!

Mese de Exterior

Mese decorative pentru grădină, terasă, curte, componente a mobilierului de grădină, realizate din aluminiu turnat, fontă și lemn, sunt oferite în formă rotundă sau dreptunghiulară, la diferite dimensiuni, ideale pentru amenajarea unui spațiu de vis. 

Model: PARMA.T
Masă de exterior cu picioare metalice și blat din lemn din lemn de salcâm pentru terasă.Elemente Componente:    blat masă din lemn de salcâm (Ø80 mm)    4 picioare aluminiu    1 element rigidizare    organe asamblare..
891 lei
Fără TVA:749 lei
Model: RIMINI.T
Masă de exterior realizată integral din aluminiu turnat, cu un aspect clasic.Elemente Componente:    blat masa (800x800 mm)    4 picioare aluminiu    1 element rigidizare    organe asamblare..
863 lei
Fără TVA:725 lei
Model: FLORIDA 80
Masă de exterior metalică special concepută pentru terasă și grădină. Masa rotundă metalică poate fi folosită și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:    blat masă din aluminiu (Ø80 mm)    3 picioare aluminiu    1 element rigidizare    organe asamblar..
575 lei
Fără TVA:483 lei
Model: SIENA.T
Masă de exterior cu picioare metalice și blat din lemn de salcâm special concepută pentru terasă și grădină.Elemente Componente:    blat masă din lemn de salcâm (Ø80 mm)    3 picioare aluminiu    1 element rigidizare    organe asamblare..
732 lei
Fără TVA:615 lei
Model: ROSALIA 75
Masă de exterior metalică special concepută pentru terasă și grădină. Masa rotundă metalică poate fi folosită și în interiorul locuințelor, pe balcon sau în sufragerii. pe post de măsuță de cafea/ ceai. Elemente Componente:    blat masă din aluminiu (Ø75 mm)    3 picioare al..
575 lei
Fără TVA:483 lei
Model: OSAKA 80
Masă de exterior metalică special concepută pentru terasă și grădină. Masa rotundă metalică poate fi folosită și în interiorul locuințelor, pe balcon sau în sufragerii.Elemente Componente:    blat masă din aluminiu (Ø80 mm)    2 picioare aluminiu    1 element rigidizare..
806 lei
Fără TVA:677 lei
Model: FLORIDA 70
Masă metalică pentru grădină, terasă realizată integral din aluminiu turnat. Masă metalică rotundă este concepută pentru amenajarea spațiilor exterioare, dar poate fi integrată și în spațiile interioare ale locuințelor.Elemente Componente:    blat masă din aluminiu (Ø70 mm)    3 ..
522 lei
Fără TVA:439 lei
Model: FLORIDA 60
Masă de exterior pentru terasă, balcon, grădină realizată din aluminiu turnat. Masă metalică rotundă poate fi utilizată și în spațiile interioare ale locuințelor.Elemente Componente:    blat masă din aluminiu (Ø60 mm)    3 picioare aluminiu    1 element rigidizare ..
417 lei
Fără TVA:350 lei
Model: VALDEZ
Masă de exterior cu picioare realizate intergral din fontă și traverse din lemn de rășinoase, este concepută pentru amenajarea parcurilor, curților, grădinilor publice și private.Elemente Componente:    2 picioare din fontă    5 elemente șipci din lemn    1 element rigi..
1.329 lei
Fără TVA:1.117 lei
Model: NYMLAND.T
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare de aluminiu și rigle din lemn de salcâm este destinată dotării și amenajării spațiilor exterioare, cât și spațiilor interioare.Elemente Componente:    blat masă din elemente lemn salcâm    4 picioare masă aluminiu   ..
1.070 lei
Fără TVA:899 lei
Model: M-LYON
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare de fontă turnată și elemente lemn de rășinoase destinată dotării și amenajării spațiilor exterioare.Elemente Componente:    2 picioare masă fontă    1 element decorativ de rigidizare    7 elemente lemn de rășinoase&n..
1.690 lei
Fără TVA:1.420 lei
Model: OSAKA.T
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare de aluminiu și rigle din lemn de salcâm este destinată dotării și amenajării spațiilor exterioare, cât și spațiilor interioare.Elemente Componente:    blat masă din elemente lemn salcâm    2 picioare masă aluminiu   ..
1.117 lei
Fără TVA:939 lei
Model: MALAGA.T
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare de aluminiu și rigle din lemn de salcâm destinată dotării și amenajării spațiilor exterioare, cât și spațiilor interioare.Elemente Componente:    blat masă din elemente lemn salcâm    2 picioare masă aluminiu    1 el..
1.106 lei
Fără TVA:929 lei
Model: M-MADRID.R
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare metalice și elemente lemn de rășinoase destinată dotării și amenajării spațiilor exterioare.Elemente Componente:    11 rigle din lemn de rășinoase     2 picioare metalice    organe asamblare..
951 lei
Fără TVA:799 lei
Model: M-SANOVE
Masă de exterior este recomandată a fi folosită în amenajări ale curților și grădinilor.Elemente Componente:    picioare din fontă    7 elemente șipci din lemn   14 seturi organe asamblare ( șurub torbant, piuliță, șaibă )Dimensiuni Elemente Șipci Lemn:Lungime : 1600 mm..
1.280 lei
Fără TVA:1.076 lei
Model: M-BREAZA
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare metalice și elemente lemn destinată dotării și amenajării spațiilor exterioare.Elemente Componente:    2 suporți din metal    7 elemente șipci din lemn    1 platbandă rigidizare     organe asamblare..
635 lei
Fără TVA:534 lei
Model: M-INEU
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare metalice și elemente lemn destinata dotării și amenajării spațiilor exterioare.Elemente Componente:    2 suporți din metal    8 elemente șipci din lemn    organe asamblareDimensiuni Șipci Lemn:Lungime: 1800 mm x Lăți..
784 lei
Fără TVA:659 lei
Model: M810-D.T
Suportul metalic al mesei face parte din mobilierul de grădină și este conceput să reziste la intemperii, cât și să vă înfrumusețeze spațiul verde din fața casei. Elemente Componente:    4 picioare fontă    1 element rigidizare    organe asamblare..
1.609 lei
Fără TVA:1.352 lei
Model: M808-D.T
Suport metalic rotund pentru masă de grădină, terasă. Cadrul metalic este realizat din fontă turnată și este conceput pentru amenajarea grădinilor, teraselor și curților.Elemente Componente:    3 picioare masă din fontă    1 element rigidizare    organe asamblare..
1.426 lei
Fără TVA:1.198 lei
Model: M-INEU3
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare metalice și elemente lemn destinata dotării și amenajării spațiilor exterioare.Elemente Componente:    2 suporți din metal    8 elemente șipci din lemn    organe asamblareDimensiuni Șipci Lemn Masă Grădină:Lungime: 1..
837 lei
Fără TVA:703 lei
Model: M803-D.T
Cadru metalic rectangular pentru masă de grădină, terasă M803-D. Realizat integral din fontă, cadrul metalic ornamental poate fi încadrat în mobilierul de grădină sau terasăElemente Componente:    4 picioare fontă    2 elemente rigidizare    1 element decorativ de rigid..
1.988 lei
Fără TVA:1.671 lei
Model: M810-G.T
Suportul ornamental pentru masă de terasă, din gama mobilierului de grădină este confecționat integral din fontă.Elemente Componente:    4 picioare fontă    1 element rigidizare    organe asamblare..
1.251 lei
Fără TVA:1.051 lei
Model: M803-G.T
Cadru metalic rectangular pentru masă de grădină, terasă, realizat integral din fontă, cadrul metalic ornamental face parte din categoria mobilierului de grădină sau terasă.Elemente Componente:    4 picioare fontă    2 elemente rigidizare    1 element decorativ de rigid..
1.622 lei
Fără TVA:1.363 lei
Model: M808-G.T
Cadrul metalic al mesei de terasă, de formă rotundă, este conceput special pentru mediul exterior și este realizat integral din fontă. constituind un accesoriu perfect al mobilierului de grădină sau terasă.Elemente Componente:    3 picioare fontă    1 element rigidizare  &nb..
954 lei
Fără TVA:802 lei
Afişare 1 - 24 din 26 (2 pagini)