Menu
Coșul tău

Mese de Exterior

Mese decorative pentru grădină, terasă, curte, componente a mobilierului de grădină, realizate din aluminiu turnat, fontă și lemn, sunt oferite în formă rotundă sau dreptunghiulară, la diferite dimensiuni, ideale pentru amenajarea unui spațiu de vis. 

Model: M-MADRID.R
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare metalice și elemente lemn de rășinoase destinată dotării și amenajării spațiilor exterioare.Elemente Componente:    11 rigle din lemn de rășinoase     2 picioare metalice    organe asamblareNota*La elementele de..
1.390 lei
Model: M-BREAZA
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare metalice și elemente lemn destinată dotării și amenajării spațiilor exterioare.Elemente Componente:    2 suporți din metal    7 elemente șipci din lemn    1 platbandă rigidizare     organe asamblareNot..
1.039 lei
Model: M-INEU
Masă de grădină, curte, terasă realizată din picioare metalice și elemente lemn destinata dotării și amenajării spațiilor exterioare.Elemente Componente:    2 suporți din metal    8 elemente șipci din lemn    organe asamblareDimensiuni Șipci Lemn:Lungime: 1800 mm x Lăți..
1.095 lei
Model: M810-D.T
Suportul metalic al mesei face parte din mobilierul de grădină și este conceput să reziste la intemperii, cât și să vă înfrumusețeze spațiul verde din fața casei. Elemente Componente:    4 picioare fontă    1 element rigidizare    organe asamblare..
2.522 lei
Model: M808-D.T
Suport metalic rotund pentru masă de grădină, terasă. Cadrul metalic este realizat din fontă turnată și este conceput pentru amenajarea grădinilor, teraselor și curților.Elemente Componente:    3 picioare masă din fontă    1 element rigidizare    organe asamblare..
1.929 lei
Model: M-INEU3
Masă de grădină, curte sau terasă, realizată din picioare metalice și elemente lemn destinata dotării și amenajării spațiilor exterioare.Elemente Componente:2 suporți din metal8 elemente șipci din lemnorgane asamblareDimensiuni Șipci Lemn:Lungime: 1800 mm Lățime:        &nbs..
1.062 lei
Model: M-ALMIRA
Masă de exterior realizată din metal și elemente lemn rășinoase destinată dotării și amenajării parcurilor, spațiilor de joaca, zonelor de relaxare.Elemente Componente:    2 suporți din metal    8 elemente șipci din lemn    organe asamblareNota*La elementele de lemn pot..
1.295 lei
Model: M803-D.T
Cadru metalic rectangular pentru masă de grădină, terasă M803-D. Realizat integral din fontă, cadrul metalic ornamental poate fi încadrat în mobilierul de grădină sau terasăElemente Componente:    4 picioare fontă    2 elemente rigidizare    1 element decorativ de rigid..
3.165 lei
Model: M-MALOTT
Masă de exterior realizată din picioare metalice și elemente lemn destinată dotării și amenajării parcurilor, spațiilor de joaca, zonelor de relaxare.Elemente Componente:    2 suporți din metal    7 șipci din lemn de rășinoase    organe asamblareNota*La elementele de le..
1.040 lei
Model: M810-G.T
Suportul ornamental pentru masă de terasă, din gama mobilierului de grădină este confecționat integral din fontă.Elemente Componente:    4 picioare fontă    1 element rigidizare    organe asamblare..
1.978 lei
Model: M-THAVIS
Masă de exterior cu picioare din metal și rigle din lemn de rășinoase pentru parcuri, zone de picnic, locuri de joacă. Elemente Componente:    2 suporți din metal    7 șipci din lemn de rășinoase    organe asamblareNota*La elementele de lemn pot apărea crăpături su..
1.139 lei
Model: M803-G.T
Cadru metalic rectangular pentru masă de grădină, terasă, realizat integral din fontă, cadrul metalic ornamental face parte din categoria mobilierului de grădină sau terasă.Elemente Componente:    4 picioare fontă    2 elemente rigidizare    1 element decorativ de rigid..
2.571 lei
Model: M808-G.T
Cadrul metalic al mesei de terasă, de formă rotundă, este conceput special pentru mediul exterior și este realizat integral din fontă. constituind un accesoriu perfect al mobilierului de grădină sau terasă.Elemente Componente:    3 picioare fontă    1 element rigidizare  &nb..
1.484 lei
Model: M809-D.T
Accesoriu al mobilierului de grădină, cadrul metalic rotund al mesei de exterior este realizat din fontă, conceput să reziste factorilor de mediu.Elemente Componente:    3 picioare fontă    1 element rigidizare    organe asamblare..
2.027 lei
Model: M809-G.T
Cadrul metalic al mesei de grădină, accesoriu a mobilierului de grădină este rezistent la mediul exterior și poate fi încadrat perfect în spațiul din curtea dvs.Elemente Componente:    3 picioare fontă    1 element rigidizare    organe asamblare..
1.582 lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)