Menu
Coșul tău

Pe fondul decretării Stării de Urgență, menționăm faptul că doar parțial producția a fost afectată în perioada pe care o traversăm, departamentul comercial răspunzând prompt tuturor solicitărilor. Mai multe detalii

Cutii Poștale de Exterior

Cutii poștale și de corespondență de exterior pentru casă, curte, poartă cu montare pe gard, perete sau pe suport picior, cu acces pe o parte sau cu acces din 2 părți. Cutiile poștale de exterior pentru scrisori, corespondență sunt confecționate integral din aluminiu turnat, antichizate, conțin elemente decorative și reprezintă un important accesoriu ale mobilierului de grădină și curte.

 Cutie Corespondență, Publicații Vintage ZEIT  Cutie Corespondență, Publicații Vintage ZEIT
Cel mai bun preț Acces 2 părți
Model: ZEIT
Cutiile poștale de exterior, cu picior și acces lateral a corespondentei fac parte din mobilierul de curte, grădină sau casă. Pe părțile laterale este prevăzută cu 2 ușițe de vizitare pentru introducerea corespondenței.Elemente Componente:    cutia poștală realizată integral din aliaj alum..
384 lei
Model: BGH-LEU
Cutiile poștale metalice au un design rustic, fac parte din categoria mobilierului de grădină și permit alimentarea și extragerea corespondenței pe aceeași parte.Partea frontală este prevăzută cu ușa de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea corespondenței.Elemente Component..
428 lei
Model: BGH-Alb
Cutiile poștale metalice au un design rustic, fac parte din categoria mobilierului de grădină și permit alimentarea și extragerea corespondenței pe aceeași parte.Elemente Componente:    cutia poștală realizată integral din aliaj aluminiu turnat    chei pentru încuietoare  &n..
450 lei
Model: BGH-GOR
Turnate din aluminiu, cutiile poștale pentru casă sunt accesorii ale mobilierului de grădină. Partea frontală a cutiei poștale metalice este prevăzută cu o ușa de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea corespondenței.Elemente Componente:    cutia poștală realizată ..
428 lei
Cutie Poștală Exterior cu acces pe 1 parte PORUMBEL Cutie Poștală Exterior cu acces pe 1 parte PORUMBEL
Cel mai bun preț
Model: PORUMBEL
Cutiile postale de exterior, cu alimentarea si extragerea corespondentei pe aceeasi parte, constituie accesoriu a mobilierului de gradina, curte.Elemente Componente:    cutia poștală realizată integral din aliaj aluminiu turnat    chei pentru încuietoare    șuruburi și ..
362 lei
Cutie Poștală Exterior cu acces pe 2 părți PORUMBEL Cutie Poștală Exterior cu acces pe 2 părți PORUMBEL
Acces 2 părți
Model: PORUMBEL.2F
Cutie poștală de exterior  cu dublu acces, pentru alimentarea și extragerea corespondenței pe părți diferite.  Partea frontală (interioară) este prevăzută cu ușă de vizitare securizată cu încuietoare pentru ridicarea corespondenței din interiorul incintei dvs.Pe partea exterioară se introd..
399 lei
Cutie Poștală Exterior cu acces pe 2 părți HOR LEU Cutie Poștală Exterior cu acces pe 2 părți HOR LEU
Cel mai bun preț Acces 2 părți
Model: HOR-LEU.2F
Cutiile poștale pentru casă sunt componente ale mobilierului de grădină și sunt realizate din aliaj de aluminiu turnat.Partea frontală (interioară) este prevăzută cu ușa de vizitare securizată cu încuietoare pentru ridicarea corespondenței din interiorul incintei dvs.Pe partea exterioară se introduc..
295 lei
Cutie Poștală Exterior cu acces pe 1 parte HOR PLIC Cutie Poștală Exterior cu acces pe 1 parte HOR PLIC
Cel mai bun preț
Model: HOR-PLIC
Cutie poștală pentru casă, cu montare pe perete sau gard, sunt confecționate din aluminiu și permit alimentarea și extragerea corespondenței pe aceeași parte.Partea frontală este prevăzută cu ușă de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea corespondenței.Elemente Componente:&n..
237 lei
Cutie Poștală Poartă cu acces pe 2 părți HOR PLIC - LEU Cutie Poștală Poartă cu acces pe 2 părți HOR PLIC - LEU
Acces 2 părți
Model: HOR-PLIC.2F
Cutie poștală pentru casă cu clapetă de introducere a corespondenței pe partea exterioară și extragerea corespondenței pe partea interioară. Elemente Componente:    cutia poștală realizată din aliaj aluminiu turnat    chei pentru încuietoareCutia poștală se încastrează în po..
295 lei
Model: HOR-LEU
Cutie poștală pentru casă, ornamentală, cu montare pe perete sau gard. Cutiile poștale pot fi antichizate și permit alimentarea și extragerea corespondenței pe aceeași parte.Partea frontală este prevăzută cu ușa de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea corespondentei.Elemen..
237 lei
Cutie Poștală HOR-LEU 1/2 părți Cutie Poștală HOR-LEU 1/2 părți
Acces 2 părți
Model: HOR-LEU 1/2
Turnate din aluminiu, cutiile poștale pentru casă sunt accesorii ale mobilierului de grădină.Elemente Componente:    element față cutie poștală din aluminiu turnat    element spate cutie poștală din aluminiu turnat    chei pentru încuietoareCutia poștală se încastrează ..
289 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)