Menu
Coșul tău

Bine ați venit pe varianta nouă a site-ului KroneMag lansată în 17.02.2020. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întâmpinată. Navigare placută!

Cutii Poștale de Exterior

Cutii poștale și de corespondență de exterior pentru casă, curte, poartă cu montare pe gard, perete sau pe suport picior, cu acces pe o parte sau cu acces din 2 părți. Cutiile poștale de exterior pentru scrisori, corespondență sunt confecționate integral din aluminiu turnat, antichizate, conțin elemente decorative și reprezintă un important accesoriu ale mobilierului de grădină și curte.

 Cutie Poștală de Exterior cu picior LON  Cutie Poștală de Exterior cu picior LON
Cel mai bun preț
Model: LON.P
Cutiile poștale pot fi utilizate pentru curte, casă, sunt realizate din aluminiu turnat și pot fi antichizate. Partea frontală a cutiei poștală este prevăzută cu o ușa de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea scrisorilor, corespondenței. Elemente Componente:  &nbs..
863 lei
Fără TVA:725 lei
 Cutie Corespondență, Publicații Vintage ZEIT  Cutie Corespondență, Publicații Vintage ZEIT
Acces 2 părți
Model: ZEIT
Cutiile poștale de exterior, cu picior și acces lateral a corespondentei fac parte din mobilierul de curte, grădină sau casă. Pe părțile laterale este prevăzută cu 2 ușițe de vizitare pentru introducerea corespondenței.Elemente Componente:    cutia poștală realizată integral din aliaj alum..
457 lei
Fără TVA:384 lei
Model: BGH-LEU
Cutiile poștale metalice au un design rustic, fac parte din categoria mobilierului de grădină și permit alimentarea și extragerea corespondenței pe aceeași parte.Partea frontală este prevăzută cu ușa de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea corespondenței.Elemente Component..
509 lei
Fără TVA:428 lei
Model: BGH-Alb
Cutiile poștale metalice au un design rustic, fac parte din categoria mobilierului de grădină și permit alimentarea și extragerea corespondenței pe aceeași parte.Elemente Componente:    cutia poștală realizată integral din aliaj aluminiu turnat    chei pentru încuietoare  &n..
536 lei
Fără TVA:450 lei
Model: BGH-GOR
Turnate din aluminiu, cutiile poștale pentru casă sunt accesorii ale mobilierului de grădină. Partea frontală a cutiei poștale metalice este prevăzută cu o ușa de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea corespondenței.Elemente Componente:    cutia poștală realizată ..
509 lei
Fără TVA:428 lei
Model: LON
Cutie Poștală pentru corespondență, de exterior cu fixare pe perete, gard din categoria mobilierului de grădină. Cutiile poștale pentru scrisori sunt realizate din aluminiu turnat și permit accesul pe aceeași parte la alimentare și extragerea corespondenței.Partea frontala a cutiei poștale metalice ..
444 lei
Fără TVA:373 lei
Model: GLASS
Cutia Poștală de perete permite alimentarea și extragerea corespondenței pe aceeași parte. Cutiile poștale metalice, confecționate din aluminiu turnat sunt rezistente factorilor de mediu. Partea frontală este prevăzută cu o ușă de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea ..
375 lei
Fără TVA:315 lei
Model: PORUMBEL
Cutiile postale de exterior, cu alimentarea si extragerea corespondentei pe aceeasi parte, constituie accesoriu a mobilierului de gradina, curte.Elemente Componente:    cutia poștală realizată integral din aliaj aluminiu turnat    chei pentru încuietoare    șuruburi și ..
431 lei
Fără TVA:362 lei
Cutie Poștală Exterior cu acces pe 2 părți PORUMBEL Cutie Poștală Exterior cu acces pe 2 părți PORUMBEL
Acces 2 părți
Model: PORUMBEL.2F
Cutie poștală de exterior  cu dublu acces, pentru alimentarea și extragerea corespondenței pe părți diferite.  Partea frontală (interioară) este prevăzută cu ușă de vizitare securizată cu încuietoare pentru ridicarea corespondenței din interiorul incintei dvs.Pe partea exterioară se introd..
439 lei
Fără TVA:369 lei
Cutie Poștală Exterior cu acces pe 2 părți HOR LEU Cutie Poștală Exterior cu acces pe 2 părți HOR LEU
Acces 2 părți
Model: HOR-LEU.2F
Cutiile poștale pentru casă sunt componente ale mobilierului de grădină și sunt realizate din aliaj de aluminiu turnat.Partea frontală (interioară) este prevăzută cu ușa de vizitare securizată cu încuietoare pentru ridicarea corespondenței din interiorul incintei dvs.Pe partea exterioară se introduc..
351 lei
Fără TVA:295 lei
Model: HOR-PLIC
Cutie poștală pentru casă, cu montare pe perete sau gard, sunt confecționate din aluminiu și permit alimentarea și extragerea corespondenței pe aceeași parte.Partea frontală este prevăzută cu ușă de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea corespondenței.Elemente Componente:&n..
282 lei
Fără TVA:237 lei
Cutie Poștală Poartă cu acces pe 2 părți HOR PLIC - LEU Cutie Poștală Poartă cu acces pe 2 părți HOR PLIC - LEU
Acces 2 părți
Model: HOR-PLIC.2F
Cutie poștală pentru casă cu clapetă de introducere a corespondenței pe partea exterioară și extragerea corespondenței pe partea interioară. Elemente Componente:    cutia poștală realizată din aliaj aluminiu turnat    chei pentru încuietoareCutia poștală se încastrează în po..
351 lei
Fără TVA:295 lei
Model: HOR-LEU
Cutie poștală pentru casă, ornamentală, cu montare pe perete sau gard. Cutiile poștale pot fi antichizate și permit alimentarea și extragerea corespondenței pe aceeași parte.Partea frontală este prevăzută cu ușa de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea corespondentei.Elemen..
282 lei
Fără TVA:237 lei
Cutie Poștală HOR-LEU 1/2 părți Cutie Poștală HOR-LEU 1/2 părți
Acces 2 părți
Model: HOR-LEU 1/2
Turnate din aluminiu, cutiile poștale pentru casă sunt accesorii ale mobilierului de grădină.Elemente Componente:    element față cutie poștală din aluminiu turnat    element spate cutie poștală din aluminiu turnat    chei pentru încuietoareCutia poștală se încastrează ..
344 lei
Fără TVA:289 lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)