Menu
Coșul tău

Lămpi Perete Exterior

Gama completă de lămpi, console de perete decorative, concepute pentru iluminatul exterior, ambiental sau perimetral al clădirilor, sunt executate la o calitate excelentă. Lămpile pot fi de diferite dimensiuni, culori, echipate cu diverse corpuri de iluminat, în funcție de locația unde vor fi amplasate. 

Model: ME109.PALASIO
Lampă de iluminat cu braț decorativ din fontă, destinată iluminatului de reședințe, primării, sedii firme, magazine. Consolă pentru iluminat de perete este confecționată integral din fontă turnată.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată &..
2.031 lei
Model: ME503.PALASIO
Consolă, lampă pentru iluminat exterior de perete realizată integral din fontă și corp de iluminat tip Felinar.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar PALASIO 700 E27..
1.438 lei
Model: ME501H.GLOB
Lampă de iluminat decorativă confecționată din fontă poate fi utilizată pentru iluminatul teraselor, instituțiilor publice.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      elemente decorative din fontă     &..
1.594 lei
Model: ME502.PALASIO
Lampă de iluminat pentru perete cu braț decorativ confecționată integral din fontă pentru iluminatul primăriilor, reședințelor, magazinelor și străzilor, oferindu-le un plus de eleganță.  Elemente Componente:consolă de iluminat din fontă turnată corp iluminat Felinar PALASIO 700 E27..
1.784 lei
Model: ME503.VILLA
Consolă, lampă pentru iluminat exterior de perete realizată integral din fontă, perfectă pentru decorarea și iluminarea casei, teraselor.  Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar Villa 620 E27  ..
1.140 lei
Model: ME503L.GLOB300
Consolele, lămpile de iluminat decorative se utilizează la iluminatul primăriilor, sediilor de firme, magazine.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat GLOB 300 E27..
654 lei
Model: ME501.VILLA
Lampă iluminat exterior realizată integral din fontă cu montare pe perete și braț decorativ este recomandată pentru iluminatul primăriilor, reședințelor, sediilor firmelor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      c..
1.288 lei
Model: ME548.VILLA
Lampă iluminat exterior decorativă din fontă turnată cu Glob sau felinar. Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip felinar VILLA 620 (dispersor alb) E27..
1.437 lei
Model: ME-29.OT579
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată din aluminiu cu prindere din fontă, echipată cu corp de iluminat ce întregește categoria mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din aluminiu     bride din fo..
2.015 lei
Model: ME530.PALASIO
Lampă de iluminat din fontă de exterior decorativă este recomandată pentru iluminatul instituțiilor publice, sediilor firmelor, restaurantelor sau teraselor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar..
1.982 lei
Model: ME530.GLOB400
Lampă de iluminat exterior confecționată din fontă ME530 este destinată pentru iluminatul sediilor firmelor, magazinelor, instituțiilor publice.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat GLOB 400 E27..
1.446 lei
Model: ME550.VILLA
Consolele de perete confecționate din fontă sunt destinate iluminatului instituțiilor publice, restaurantelor, teraselor sau pensiunilor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip felinar VILLA 620 ..
1.535 lei
Model: LG103.GLOB250
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp i..
487 lei
Model: ME-H9.VILLA
Lampă de perete pentru iluminat exterior ME-H9 realizată din fontă, decorativă este destinată spațiilor publice. Elemente Componente:      lampă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip felinar VILLA 620 (dispersor alb) E27...
1.239 lei
Model: LG105.G300
Consolele, lămpile de iluminat decorative se utilizează la iluminatul primăriilor, sediilor de firme, magazinelor, teraselor.  Sunt realizate din fontă, ideale pentru mediul exterior.   Elemente Componente:      lampă de iluminat din fontă turnată   ..
392 lei
Model: LG106.G300
Lampă de iluminat din fontă turnată cu element decorativ pentru prinderea corpului de iluminat tip GLOB.    Elemente Componente:      lampă de iluminat din fontă turnată      element decorativ din fontă pentru prindere corp iluminat   ..
473 lei
Model: LG101.G250
Consolele, lămpile de iluminat decorative se utilizează la iluminatul primăriilor, sediilor de firme, magazine, terase.  Elemente Componente:      lampă iluminat din fontă turnată      corp iluminat GLOB 250 alb E27..
623 lei
Model: ME502.GLOB400
Lampă de iluminat pentru perete cu braț decorativ confecționată integral din fontă ME502 pentru iluminatul primăriilor, reședințelor, magazinelor și străzilor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat ..
1.248 lei
Model: ME510.OT580.30WLED
Lampă de iluminat decorativă din fontă ME510 este ideală pentru iluminatul exterior al instituțiilor publice, restaurantelor, pensiunilor, magazinelor.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat OT580 LE..
2.418 lei
Model: ME502.VILLA
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, grădină, realizată integral din fontă turnată.   Elemente Componente: consolă de iluminat din fontă turnată corp iluminat Felinar VILLA 620 (dispersor alb) E27..
1.486 lei
Model: ME534.VILLA
Lampă pentru iluminat decorativă de exterior ME534 este destinată  iluminatului instituțiilor publice, restaurantelor, teraselor publice.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip felinar VILLA..
1.684 lei
Model: ME534.GLOB400
Lampă pentru iluminat decorativă de exterior, destinată iluminatului instituțiilor publice, restaurantelor, teraselor publice.   Elemente Componente:      consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat GLOB 400 E27..
1.446 lei
Model: ME534.PALASIO
Lampă pentru iluminat decorativă de exterior este destinată  iluminatului instituțiilor publice, restaurantelor, teraselor publice.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat tip felinar PALASIO 700 E27..
1.982 lei
Model: ME-H9.PALASIO
Lampă de perete pentru iluminat exterior ME-H9 realizată din fontă, decorativă este destinată instituțiilor publice, restaurantelor, teraselor sau pensiunilor.    Elemente Componente:      lampă de iluminat din fontă turnată      corp ilumi..
1.537 lei
Afişare 1 - 24 din 36 (2 pagini)