Menu
Coșul tău

Blog RSS Feed

09 Jul Produs nou pentru iubitorii de sah - Set mobilier exterior cu tabla de sah CÂMPINA
Gabriella 0 9
Setul de șah este un accesoriu potrivit în parcuri și în alte zone de relaxare, dar se poate amplasa si in confortul propriei gradini/curti.Tabla de șah în sine este realizată din policarbonat. Masa este disponibilă în două versiuni, cu sau fără tabl..
02 Jul Mobilierul tău preferat, îl găsești la noi pe site! Cât e vara de lungă!
Ana 0 10
    Prin definiție, vara este despre relaxare. La munte, la mare, în străinătate sau în țara de origine, cu toții căutăm în sezonul estival să mai lăsăm din griji deoparte și să ne încărcăm bateriile așa cum, poate, în restul anului nu facem cum ar t..
25 Jun Cele mai dorite seturi ale verii: Idei și exemple de decorare
Ana 0 14
    Ai o grădină, o terasă sau un balcon. Ai decis că vrei să o mobilezi și să o decorezi, astfel încât să o transformi într-o cameră de zi pe care să îți petreci tot restul verii, să te bucuri de vremea frumoasă sau de răcoarea serilor de vară. Mai ..
19 Jun Anotimp nou, linie de produse nouă
Ana 0 20
    Inovația este esențială. Reînnoirea produselor poate fi necesară nu numai atunci când apar noi cerințe pe piață, ci și din alte motive.Introducerea de noi produse este, pe de o parte, o compulsie pe care piața o dictează, pe de altă parte, este n..
11 Jun Bănci stradale - potrivite zonelor de relaxare
Ana 0 24
    În ziua de astăzi putem spune că mobilierul urban este într-o continuă modernizare și dotare, pentru a înfrumuseța, a crea și a asigura un nivel de confort pentru cetățeni. Ce poate fi mai plăcut atunci când sunteți obosit sau doriți doar să vă r..
05 Jun Despre importanța rastelurilor pentru parcare biciclete
Ana 0 22
    KroneMag vă pune la dispoziție diverse modele cu design modern a suporturilor stradale pentru biciclete, rastele și standuri pentru parcarea bicicletelor, disponibile în diferite forme, culori, dimensiuni, având un număr variat de locuri.Suportul..
28 May Despre Iluminatul Exterior
Ana 0 34
    Iluminatul exterior este o parte integrantă a oricărei locuințe și devine din ce în ce mai popular în căminele oamenilor, nu doar pentru atmosfera frumoasă în aer liber pe care o creează, ci și pentru siguranța pe care o oferă.    De la corpul de..
19 May Mese și scaune din lemn pentru o grădină sau terasă cu aspect rustic
Ana 0 64
    Grija pentru sustenabilitate din postura de consumator înseamnă, de asemenea, grijă față de calitatea produselor pe care le achiziționezi. De aceea, suntem mândri că mobilierul nostru din lemn primește atât de multe recenzii pozitive din partea c..
25 Mar Sfaturi pentru acasă.
Ana 0 126
    Pentru cei care nu locuiesc la casă, balconul reprezintă adesea spaţiul care înlocuieşte grădina sau o debara. Iar pentru cei care zilele acestea respectă recomandarea de distanțare socială sau carantină – și bine fac – probabil că e un gând care..
27 Feb Mobilierul urban – vitrina orașului
Ana 0 101
    Din ce în ce mai mult, colectivităţile locale consideră mobilierul urban o vitrină a oraşului, ce îi reflectă dinamismul şi identitatea, punându-i în valoare patrimoniul şi oferind în acelaşi timp o ameliorare a cadrului de viaţă în oraş. Băncile..
24 Feb Decoraţiuni de primăvară pentru grădină
Ana 0 203
    Se apropie primăvara cu paşi rapizi şi noi dorim să o întâmpinăm aşa cum se cuvine. Vorbim despre un anotimp al prospeţimii, al culorilor, al schimbărilor. În această perioadă suntem mai inventivi, mai creativi.                    Primăvara este ..
21 Feb KroneMag – Partenerul tău de încredere în noul an.
Ana 0 40
    Având în vedere că este un an nou, un an al schimbărilor și al amenajărilor atât în mediul urban și rural dar nu în ultimul rând și în casa și grădina dvs.    KroneMag vă stă la dispoziție în orice moment, pentru a vă ajuta cu realizarea și alege..
Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)