Menu
Coșul tău

Blog RSS Feed

29 Nov UN ORAȘ CURAT, CU AJUTORUL COȘURILOR DE GUNOI!
Ioana 0 29
De-a lungul timpului, coșurile de gunoi au devenit un element necesar pentru gestionarea deșeurilor, o adevărată piesă de mobilier pentru oraș.De la an la an au fost dezvoltate diferite modele de cosuri de gunoi.De la cel mai simplu model realizat in..
24 Nov LĂMPILE DE PERETE ȘI ROLUL LOR
Ionela 0 33
Îmbinând stilul tradițional cu cel clasic, lămpile de exterior sunt elegante și evidențiează anumite elemente de design, cum ar fi: aleile, arhitectura sau alte caracteristici pe care proprietarul dorește să le scoată în evidență în timpul nopții.Lăm..
13 Nov Panouri de Informare și drumeții toamna.
Ionela 0 66
Fii turist pentru o zi și gândește-te la ce ai vrea să vezi și cu ce amintiri ai vrea să rămâi.Drumeția în aer liber este o activitate minunată care oferă numeroase beneficii fizice, mentale și sociale, poate oferi nu doar o modalitate excelentă de a..
30 Oct ESTE TOAMNĂ!
Ioana 0 26
TOAMNA E AICI! - se întunecă mai devreme, se luminează mai târziu dimineața. Iluminatul public adecvat este întotdeauna important, mai ales în această perioadă.Pe măsură ce lunile reci de toamnă / iarnă se apropie, importanța luminii devine din ce in..
11 Oct Despre Importanța Stâlpișorilor de iluminat din fontă
Ioana 0 39
Stâlpișorii de iluminat din fontă sunt o alegere excelentă pentru iluminarea grădinii sau curții dumneavoastră. Fonta este un material durabil și elegant, care adaugă un aer clasic și sofisticat peisajului exterior.  Alegerea stâlpișorilor de ilumina..
25 Sep SET NOU MASĂ DE ȘAH PENTRU IUBITORII DE ȘAH
Ioana 0 68
Ne-am gândit să îmbunătățim setul de șah existent prin adăugarea a încă 2 scaune, permițând astfel părinților să se așeze și să observe confortabil cum se joacă copiii lor sau să-și așeze copiii lângă ei, dându-le oportunitatea de a învăța mai repede..
14 Jun Despre cișmele și importanța lor
0 110
Cum să reziști unei veri toride    KroneMag vă ajută să rezistați caniculei prin recomandarea gamei diversificate a cișmelelor de apă, acestea se pot monta în curți, grădini, parcuri, dar și stradal.    Cișmelele aduc un plus prin rafinament și elega..
03 May Alegerea unei banci de grădină, potrivită pentru tine
0 134
Iată câteva întrebări înainte de alegerea unei bănci de grădină, potrivită pentru tine:* Cum alegi cea mai bună bancă de grădină ?* Ce caracteristici si proprietăți  trebuie să îndeplinească banca de grădină potrivită nevoilor și gusturilor tale? Kro..
07 Apr AVANTAJELE MOBILIERULUI URBAN!
Ioana 0 135
    Mobilierul urban  este compus din elemente funcționale sau decorative amplasate în spațiile publice care, prin alcătuire, aspect, amplasare, conferă personalitate aparte zonei sau localității.     Fac parte din categoria mobilier urban: bănci par..
08 Mar Astazi...despre mobilierul urban!
Ioana 0 182
Mobilierul urban joacă un rol esențial în amenajarea unui oraș. Acest mobilier urban le oferă trecătorilor confortul de care au nevoie. Oferă vitalitate și funcționalitate domeniului pietonal. Facilitățile unui mobilier stradal oferă un serviciu func..
06 Feb O altă prezentare a produselor KroneMag!
Ioana 0 195
„Care este utilizarea şi importanţa mobilierului urban?”. Mobilierul urban creează spaţii pentru odihnă, recreere şi întâlniri sociale cu alte persoane. Mobilierul urban poate avea o importanţă deosebită pentru persoanele în vârstă, pentru persoanele..
23 Dec An Nou, Paletar Nou, Produse Noi!
0 174
Întâmpinam noul an cu produse noi și un paletar mai bogat, adaptat nevoilor dumneavoastră.Într-o perioadă destul de schimbătoare, de multe ori conceptul de "nou" poate sa ne sperie deoarece avem tendința de a ramâne în zona noastră de confort.KroneMa..
Afişare 1 - 12 din 67 (6 pagini)