Menu
Coșul tău

Pe fondul decretării Stării de Urgență, menționăm faptul că doar parțial producția a fost afectată în perioada pe care o traversăm, departamentul comercial răspunzând prompt tuturor solicitărilor. Mai multe detalii

Blog RSS Feed

25 Mar Sfaturi pentru acasă.
Ana 0 30
    Pentru cei care nu locuiesc la casă, balconul reprezintă adesea spaţiul care înlocuieşte grădina sau o debara. Iar pentru cei care zilele acestea respectă recomandarea de distanțare socială sau carantină – și bine fac – probabil că e un gând care..
27 Feb Mobilierul urban – vitrina orașului
Ana 0 30
    Din ce în ce mai mult, colectivităţile locale consideră mobilierul urban o vitrină a oraşului, ce îi reflectă dinamismul şi identitatea, punându-i în valoare patrimoniul şi oferind în acelaşi timp o ameliorare a cadrului de viaţă în oraş. Băncile..
24 Feb Decoraţiuni de primăvară pentru grădină
Ana 0 38
    Se apropie primăvara cu paşi rapizi şi noi dorim să o întâmpinăm aşa cum se cuvine. Vorbim despre un anotimp al prospeţimii, al culorilor, al schimbărilor. În această perioadă suntem mai inventivi, mai creativi.                    Primăvara este ..
21 Feb KroneMag – Partenerul tău de încredere în noul an.
Ana 0 22
    Având în vedere că este un an nou, un an al schimbărilor și al amenajărilor atât în mediul urban și rural dar nu în ultimul rând și în casa și grădina dvs.    KroneMag vă stă la dispoziție în orice moment, pentru a vă ajuta cu realizarea și alege..
07 Feb Mobilă și decorațiuni în stil romantic cu sugestii de amenajare pentru exterior.
Ana 0 34
    Iubim stilul romantic, eteric, senzual, delicat, suav? Îndrăznim! Și de ce n-am face-o când ți-am pregătit ceva mai jos inclusiv sugestii legate de amenajarea casei tale cu mobilă și decorațiuni în stil romantic?Mobilă și decorațiuni în stil roma..
09 Jan 3 lucruri pe care trebuie să le faci în gospodăria ta înainte să înceapă primăvară
Ana 0 27
    Pentru cineva pasionat de grădinărit, iarna este o perioadă de odihnă binemeritată, în care singura mare grijă este curățarea curții de zăpada. Pentru mulți, însă, este și o perioadă de așteptare- sunt nerabdarori să își vadă grădină din nou verd..
01 Jan An nou, produse noi.
Ana 0 52
    În ceea ce privește mobilierul urban, cum ar fi coșurile de gunoi, suporturile pentru biciclete sau gardurile metalice, este necesară menținerea produselor la zi și crearea de noi modele funcționale. Nevoile societății, unui oraș organizat și bin..
16 Dec Construcția gardului - modele de inspirație.
Ana 0 26
    Construcția gardului în curte ți se va părea floare la ureche după ce ai ridicat casa, însă asta nu înseamnă că nu ridică și el anumite provocări. Ți-am pregătit un articol complet despre ce presupune construcția sa, ce materiale să alegi și ce m..
23 Nov Cum să-ți alegi cutia poștală perfectă:
Ana 0 15
    Dacă visai de multă vreme să te muți la casa ta, iar acum în sfârșit ai primit cheile și faci cumpărături pentru noua casă, atunci cu siguranță sentimentul e superb.Este foarte plăcut să cumperi chestii pentru acel loc care e numai al tău, de a c..
18 Oct Alegerea sistemului de iluminat exterior al casei.
Ana 0 13
    O casă este imposibil de exploatat la capacitate maximă fără a beneficia de avantajele unui iluminat exterior. Acesta va crea nu numai o proprietate mai sigură, mai utilizabilă, mai atractivă şi cu o valoare mai mare, dar va permite proprietarulu..
11 Oct Soluții pentru iluminatul exterior.
Ana 0 14
    Iluminatul exterior reprezintă un aspect important cu privire la decorarea, înfrumuseţarea şi crearea unui ambient liniştitor pe parcursul nopţii în grădina sau curtea dumneavoastră. Iluminatul exterior este un detaliu important indiferent de ano..
19 Sep Primul pas în procesul de reciclare: colectarea selectivă a deșeurilor.
Ana 0 17
     În timpul vieții, o persoană produce aproximativ de 600 ori mai multe gunoaie decât greutatea sa, suficient cât să umple câteva camioane. Problema este că Planeta noastră este suprapopulată și, făcând un ușor exercițiu de imaginație, putem înțel..
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)