Menu
Coșul tău

Bănci Parc Fontă

Bănci parc, stradale cu picioare metalice sau din fontă și elemente, rigle din lemn de rășinoase, cu spătar sau fără spătar. Băncile stradale sunt concepute pentru dotarea cu mobilier urban a parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale. 

Model: LUBLIN-DUO
Banca Parc dubla LUBLIN DUO Banca parc, stradala dubla din gama mobilierului urban este potrivita pentru alei pietonale, trotuare stradale sau parcuri. Banca parc de exterior este realizata din picioare de fonta si rigle lemn de rasinoase.Elemente Componente Banca Parc:    2 pici..
2.970 lei
Model: GENEVA
Banca Gradină, Parc Geneva Banca pentru gradina, parc Geneva din categoria mobilierului urban si de gradină. Băncile de parc cu picioare din fontă turnată Geneva, pentru exterior. Băncile de exterior mobilier stradal, sunt realizate cu picioare din fontă si rigle din lemn de rășinoase. Pot fi m..
1.720 lei
Model: LODZ
Banca Parc Gradină - LODZBanca de exterior realizata din fonta turnata si lemn de rășinoase, destinata pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Elemente Componente Banca Gradina, Parc:    2 suporți din metal turnat    5 șipci din lemn de rășinoase&n..
1.601 lei 1.650 lei
Model: PALMA
Banca Parc, Gradina Junior PALMABanca parc, stradala pentru copii PALMA din gama mobilierului urban al parcurilor, bulevardelor, falezelor sau a altor zone publice cum ar fi grădinițe, este compusa din picioare fonta si elemente lemn de rășinoase.Elemente Componente Banca Parc:    2 p..
960 lei
Model: KORONA
Bancă cu picioare din fontă cu cotieră și cu șipci din lemn de rășinoase tratate. Elemente Componente:2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)  vopsite în câmp electrostatic10 rigle din lemn de rășinoase tratate ( impregnate - lăcuite ) 1800mmx60mmx40mmNota*La elementele de lemn pot apăre..
2.290 lei
Model: GENEVA
Bancă rezistentă ( solidă ) pentru mobilarea stradală și a parcurilor. Băncile de parc pentru exterior, se compun din picioare de fontă și elemente din lemn de rășinoase. Elemente Componente:2 picioare bancă din metal turnat (fontă) vopsite în câmp electrostatic5 elemente din lemn de rășinoase ..
1.668 lei 1.720 lei
Model: VILLABELLA.B
Banca Gradina, Parc VILLABELLA cu brațeBanca pentru gardina, curte dar si pentru parc, stradala VILLABELLA cu brațe, din categoria mobilierului urban si mobilier gradina este compusa din picioare de fonta turnata si elemente din lemn, șipci de rășinoase. Banca parc de exterior poate fi amplasat..
1.720 lei
Model: LUBLIN.B
Banca Parcuri și Grădini - LUBLIN cu brațeBanca de gradina, parc LUBLIN cu brațe. Băncile de exterior sunt compuse din picioare de fonta turnata si șipci din lemn de rășinoase si fac parte din mobilierul de gradina, curte precum si din cel urban, stradal.Elemente Componente Banca Gradina, Parc: ..
1.750 lei
Bancă Parc ANVERS - Mobilier Stradal
Cel mai bun preț
Model: ANVERS
Banca pentru parc, stradală. a fost concepută pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)   &n..
1.580 lei
Model: VILLABELLA
Banca Gradina, Parc VILLABELLA Banca pentru gradina, curte dar si pentru parc, stradala VILLABELLA , din categoria mobilierului urban si mobilier gradina este compusa din picioare de fonta turnata si elemente din lemn, șipci de rășinoase. Banca parc de exterior poate fi amplasata in parcuri, tr..
1.690 lei
Model: 701
Bancă parc componentă a mobilierului urban este destinată amenajării parcurilor, străzilor și bulevardelor, zonelor de relaxare și odihnă. Bancă stradală este compusă din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase.  Elemente Componente:     2 picioare bancă parc din me..
2.495 lei
Model: 710
 Banca parc de exterior 710 constituie un element al mobilierului urban și este destinată amenajării parcurilor, piețelor publice și altor zone de relaxare.  Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      9 rigle din lemn de ..
1.993 lei
Model: 705
Bancă parc din gamă mobilierului urban este compusă din picioare fontă și șipci din lemn de rășinoase și este destinată parcurilor și zonelor de odihnă.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      9 rigle din lemn de răș..
2.590 lei
Model: LODZ X2
Bancă din Fontă și lemn, dubla,  destinată amenajărilor exterioare, parcurilor și grădinilor, locurilor de joacă.    Elemente Componente:     2 suporți din metal turnat (Fontă)      10 șipci din lemn de rășinoase      20..
2.840 lei
Model: NAPOLI
Bancă de exterior din Fontă NAPOLI este destinată amenajării parcurilor, grădinilor, cartierelor rezidențiale. Elemente Componente:         2 suporți din  fontă          spătar fontă          șezut fontă&n..
0 lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)