Menu
Coșul tău

Bănci Parc Fontă

Bănci parc, stradale cu picioare metalice sau din fontă și elemente, rigle din lemn de rășinoase, cu spătar sau fără spătar. Băncile stradale sunt concepute pentru dotarea cu mobilier urban a parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale. 

Model: NAPOLI
Bancă de parc din Fontă NAPOLI este destinată amenajării parcurilor, străzilor, grădinilor publice. aleilor, cartierelor, grădinilor și curților  rezidențiale. Această bancă, realizată în întregime din fontă, oferă locuri confortabile și adaugă stil elegant oricărei locații.Rezistentă la i..
2.295 lei 2.795 lei
Model: LODZ
Bancă Parc, Grădină - LODZBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca LODZ se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.E..
1.750 lei
Model: GENEVA
Bancă Parc, Grădină și Terasă GENEVA cu brațe - Mobilier StradalBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca GENEVA se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentați..
1.820 lei
Model: LUBLIN.B
Bancă Parc, Grădină și Terasă - LUBLIN cu brațeBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri și alei stradale.Banca LUBLIN cu brațe se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publ..
1.800 lei
Model: TOMIS
Stoc Limitat!Bancă Parc, Grădină și Terasă TOMIS:    Concepută pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale.     Banca TOMIS se pretează atât ca mobilier de exterior ..
2.265 lei
Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS - Mobilier Stradal Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS - Mobilier Stradal
Cel mai bun preț
Model: ANVERS
Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS:Bancă pentru parc, stradală a fost concepută pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale. Banca ANVERS se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă ..
1.981 lei
Model: KORONA
Bancă Parc, Grădină și Terasă KORONA cu brațe- Mobilier StradalBancă  de exterior cu picioare din fontă cu cotieră și cu șipci din lemn de rășinoase tratate, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca KORONA se pretează atât ca mobilier de exterior s..
2.792 lei
Model: VILLABELLA.B
Bancă Parc, Grădină și Terasă VILLABELLA cu brațe:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pen..
1.900 lei
Model: 709
Bancă Parc, Grădină, Curte și Terasă 709 cu brațe:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 709 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și..
2.875 lei
Model: 701
Bancă Parc, Grădină și Terasă 701:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 701 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea c..
2.649 lei
Model: 710
Bancă Parc, Grădină și Terasă 710:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 710 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea c..
2.149 lei
Model: 705
Bancă Parc, Grădină și Terasă 705:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 705 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea c..
2.905 lei
Model: PALMA
Bancă Parc, Grădină și Terasă Junior PALMA:Bancă parc, stradală pentru copii Junior PALMA din gama mobilierului urban al parcurilor, bulevardelor, falezelor sau a altor zone publice cum ar fi grădinițe.Este compusă din picioare fontă și elemente lemn de rășinoase.Banca JUNIOR PALMA se pretează atât ..
1.130 lei
Model: LODZ X2
Bancă Parc, Grădină și Terasă LODZ X2:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca LODZ X2  se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și p..
3.110 lei
Model: LUBLIN-DUO
Bancă Parc, Grădină și Terasă dublă LUBLIN DUO:Bancă parc, stradală dublă din gama mobilierului urban este potrivită pentru alei pietonale, trotuare stradale sau parcuri. Banca LUBLIN DUO de exterior este realizată din picioare de fontă și rigle lemn de rășinoase.Banca dublă LUBLIN DUO  se..
3.360 lei
Model: VILLABELLA
Bancă Grădină, Parc și Terasă VILLABELLA fără brațe:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca VILLABELLA se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație public..
1.860 lei
Model: 700
Bancă pentru grădină din categoria mobilierului urban.de grădină, realizată din picioare fontă și elemente din lemn de rășinoase și pot fi montate în curți, grădini.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)    10 rigle din lemn..
2.149 lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)