Menu
Coșul tău

Panouri Afișaj

Panouri de afișaj stradale disponibile în diferite forme și dimensiuni. Panourile de afișaj sunt executate din elemente de fontă turnată, țeavă zincată și tablă zincată. Panourile de afișaj stradal sunt vopsite în câmp electrostatic cu vopsea poliesterică și sunt destinate parcurilor, obiectivelor turistice, muzeelor, restaurantelor, hotelurilor. 

Model: CATIP1
Caseta de afișaj cu iluminare LED TIP 1 face parte din categoria mobilierului urban și este destinată amenajării spațiilor publice.Se poate instala pe lângă monumente, biserici, mânăstiri, pensiuni și poate fi folosită de firmele de advertising, pentru spațiu închiriere reclamă.Elemente Componente:&..
9.490 lei
Model: CATIP3
Caseta de afișaj cu iluminare LED TIP 3 face parte din categoria mobilierului urban și este destinată amenajării spațiilor publice.Se poate instala pe lângă monumente, biserici, mânăstiri, pensiuni și poate fi folosită de firmele de advertising, pentru spațiu închiriere reclamă.Elemente Componente:&..
7.990 lei
Model: CATIP4
Caseta de afișaj dublă cu iluminare LED TIP 4 face parte din categoria mobilierului urban și este destinată amenajării spațiilor publice.Se poate instala pe lângă monumente, biserici, mânăstiri, pensiuni și poate fi folosită de firmele de advertising, pentru spațiu închiriere reclamă.Elemente Compon..
0 lei
Model: CATIP2
Panoul de afișaj dublu cu iluminare LED TIP 2 face parte din categoria mobilierului urban și este destinată amenajării spațiilor publice.Se poate instala pe lângă monumente, biserici, mânăstiri, pensiuni și poate fi folosită de firmele de advertising, pentru spațiu închiriere reclamă.Elemente Compon..
0 lei
Model: CATIP5
Totem publicitar luminos cu o înălțime de 8.4 metri, ideal pentru amplasare in zona centrelor comerciale, poduri, parcări.Elemente componente:Structură din oțelPanou din material compozit cu litere/ logo-uri în relief, iluminate..
0 lei
Model: 467.T
Panourile de informare urbană realizate din metal și elemente de fontă fac parte din mobilierul urban și se pot instala pe lângă instituții publice, monumente, biserici, hoteluri, pensiuni.Elemente Componente:    țeavă de oțel zincat Ø 60 mm    3 elemente decorative din fontă&nbs..
1.649 lei
Model: 467.B
Panourile de informare urbană realizate din metal și elemente de fontă fac parte din mobilierul urban și se pot instala pe lângă instituții publice, monumente, biserici, hoteluri, pensiuni.Elemente Componente:    țeavă de oțel zincat Ø 60 mm    3 elemente decorative din fontă&nbs..
1.235 lei
Model: V.501.S
Panourile de informare realizate din metal și elemente de fontă, din categoria mobilier urban sunt destinate amenajării spațiilor publice, se pot instala pe lângă monumente, biserici, mânăstiri, pensiuni și pot fi folosite de firmele de advertising pentru spațiu închiriere reclamă.Elemente Component..
3.790 lei
Model: V-S
Panourile de afișare realizate din fontă și metal, sunt componente ale mobilierului urban și se pot instala cu ușurință lângă instituții publice, monumente, pensiuni.Elemente Componente:    2 baze din fontă tip VILLA    2 țevi oțel zincat Ø 76 mm    elemente decorative ..
4.741 lei 4.990 lei
Model: M87-S
Panourile de afișare realizate din fontă și metal, sunt componente ale mobilierului urban și se pot instala lângă instituții publice, monumente, pensiuni.Elemente Componente:    2 baze din fontă tip M87    2 țevi oțel zincat Ø 76 mm    elemente decorative din fontă ..
3.990 lei
Model: V.501.R
Panourile de informare realizate din metal și elemente de fontă, din categoria mobilier urban sunt destinate amenajării spațiilor publice, se pot instala pe lângă monumente, biserici, mânăstiri, pensiuni și pot fi folosite de firmele de advertising, pentru spațiu închiriere reclamă.Elemente Componen..
3.690 lei
Model: M1302-S
Panourile de afișare realizate din fontă și metal, sunt componente ale mobilierului urban și se pot instala în fața instituțiilor publice, monumentelor, pensiunilor.Elemente Componente:    2 baze din fontă tip M1302    2 țevi oțel zincat Ø 76 mm    panou publicitar din ..
3.547 lei
Model: 501-R
Panou reclama vintage cu felinar 501-R pentru cafenele, restaurante, cofetarii și alte aplicații exterioare, realizat integral din fontă turnată.Elemente Componente:    țeavă oțel    element decorativ din fontă    panou publicitar tablă     Corpul de ilum..
1.390 lei
Model: 468
Panourile de informare urbană, compuse din elemente de metal și fontă, componente ale mobilierului urban sunt instalate lângă diverse instituții publice, monumente, pensiuni.Elemente Componente:    țeavă de oțel zincat Ø 60 mm    6 elemente decorative din fontă    cadru..
1.057 lei
Model: 550-INDICO
Panou publicitar de exterior vintage realizat din oțel și fontă pentru restaurante, pensiuni, muzee. Elemente Componente:    element decorativ din fontă    panou publicitar tablă Panoul publicitar se fixează pe perete cu ajutorul conexpandurilor (neincluse în preț)...
1.232 lei
Model: 501-S
Panourile afișaj, indicatoare, publicitare compuse din structură metalică, elemente din fontă și felinar, din gama mobilierului urban sunt destinate amplasării lângă instituții publice, zone turistice sau comerciale.Elemente Componente:    țeavă oțel    element decorativ din font..
1.687 lei
Model: 58
Panourile indicatoare de informare realizate din structură metalică și elemente din fontă completează mobilierul urban al spațiilor publice.Elemente Componente:    cadru metalic    2 elemente decorative din fontă    panou publicitar tablăPanoul de informare se fixează p..
1.495 lei
Model: 466
Panourile pentru afișare, informare completează mobilierul urban al zonelor comerciale, turistice și sunt realizate din metal și elemente de fontă. Panourile publicitare pot fi folosite de firmele de advertising, pentru spațiu închiriere reclamă.Elemente Componente:    țeavă de oțel  ..
1.295 lei
Model: A-1b-468
Panourile de informare, compuse din metal și fontă, din gama mobilierului urban sunt destinate spațiilor publice, comerciale sau turistice.Elemente Componente:    Bază fontă    Element decorativ inferior din fontă    1 tronson ornamental din fontă    Element d..
3.839 lei
Model: 467-2.B
Panourile de afișaj realizate din metal și elemente de fontă, conțin 2 panouri publicitare, fac parte din gama mobilierului urban și sunt destinate spațiilor publice, zonelor pietonale sau pot fi folosit de firmele de advertising, pentru spațiu închiriere reclamă.Elemente Componente:    țe..
2.079 lei
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)